|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Въпрос към всички архитекти в клуба   |  |  | Автор | Dobrata (добричка) |  | Публикувано | 21.08.02 04:40 |  |  | 

Как точно "влезнахте" във ВИАС? Нямам предвид изпита по математика, той поначала за вас бе труден, но ще има ли доблест поне един архитект да разкаже как се е "кефил", когато другите са се потили при изпита по рисуване на кандидатстудентския изпит?

ДОБРОТО ВИНАГИ ПОБЕЖДАВА!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Въпрос към всички архитекти....  [re: Dobrata] |  |  | Автор | Apчи (Нерегистриран) |  | Публикувано | 21.08.02 12:17 |  |  | 

...по общия начин. С три кандидатстудентски изпита по рисуване, и един по математика.
 Хватката е да изкараш достатъчно високи оценки на рисуването (с по-голяма тежест е) за да не злобееш после по адрес на влезлите.....
 А ти вероятно имаш инфо за други начини на влизане?
 Хайде разкажи!
 Арчи

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Въпрос към всички архитекти....  [re: Apчи] |  |  | Автор | *** (Нерегистриран) |  | Публикувано | 31.08.02 21:18 |  |  | 

Айде не се прави, че не знаеш как се влиза в корпус "А".
 И врабчетата знаят, че това е най-корумпираният прием на студенти в България.
 На година влизат около 5 бройки "случайни".
 Айде да са 10.

|  |  |  
             |  |  | 

Abe ne si prava - po tvoja nachin vlizat 3-4ma, a ostanalite s kruv i pot po izpitite kato mene. Ako ti zlobeesh, che me si vljazla si e tvoj problem. By the way ne se trevozhi za tezi , koito sa vlezli po vtorija nachin - ili njama da zavurshat poradi nekadurnost, ili posle njama da mogat da si namerjat rabota po sushtite prichini. Problem e samo, che shte stanat obshtinari..................................

|  |  |  
             | 

| Тема |  статистиката говори, че  [re: Dobrata] |  |  | Автор | ceлянинът (член - простак) |  | Публикувано | 15.11.02 19:13 |  |  | 

отличните бележки по математика са основно на тези, които записват архитектура... факт...
 а рисуването си е желязно, няма как да го заобиколиш... също факт...

прост селянин, ама много прост ви казвам !

|  |  |  
             | 

| Тема |  OOO Dobrata....  [re: Dobrata] |  |  | Автор | snow_bar (Нерегистриран) |  | Публикувано | 19.11.02 11:12 |  |  | 

Pak 'blesna' s genialen posting....
 Eh tva vlizane vav VIAS- i specialno arh facultet, na niakoi hora im e GOLIAM problem.....

|  |  |  
             |  |  | 

Не Ви познавам, но Ви отговарям /струва ли си?/. Та значи, не ми е проблем влизането във ВИАС, нито излизането от там /и двете ги имам/. Освен това - никога не съм кандидатствала архитектура /не мога да рисувам/ и не завиждам. Просто съм наясно какво се случва в бившия ВИАС /сега как беше?/, кои "деца" масово ставаха "архитекти" без покритие и как окупираха проектирането. Това е много дълга тема, Господине, непознат за мен!

ДОБРОТО ВИНАГИ ПОБЕЖДАВА!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: OOO Dobrata....  [re: Dobrata] |  |  | Автор | snow_bar (Нерегистриран) |  | Публикувано | 20.11.02 13:42 |  |  | 

Viarno che e mnogo dalga tema...
 Neshtata ne sa idealni za sajalenie, misalta mi e che v procesa na investicionno proektirane imenno ARHITEKTA obira nai-mnogo negativi, bilo to ot strana na investitor ili ot kolegi injeneri.
 Toi, taka da se kaje e menager na cialata istoria, i osiguriava rabota na razni horaa, 1i v toia red na misli dopalnitelni 'expertni' chisto i prosto me drazniat...
 SORRY

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: OOO....  [re: snow_bar] |  |  | Автор | LMNT (Нерегистриран) |  | Публикувано | 21.11.02 04:10 |  |  | 

Neshtata stojat mnou prostu,da vi objassnja se'a...
 Architect-a e ARCHI+tect, a ostanalite sa si samo tect-i,taka che vednaga se razbira koj za qvo e tam i koj komandva,mda-a!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: OOO Dobrata....  [re: Dobrata] |  |  | Автор | jino (Нерегистриран) |  | Публикувано | 21.11.02 13:51 |  |  | 

govorite taka sjaka6 nekoj kolega vi prelastil i izostavil ne se sardete na nego tvoreca trebva da ima pove4e zeni;-)))) ;-)))

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички) |   | 
 |