|
Тема
|
Две години без алкохол
|
|
Автор |
stasi123 (непознат
) |
Публикувано | 09.08.15 10:33 |
|
Днес стават две години, откакто не пия алкохол, ходя на сбирки на АА и работя по Програмата на АА със спонсор. Много съм благодарна, че съм трезва; благодарна съм на спонсорите си; благодарна съм, че има живи сбирки, които да посещавам. Благодаря на всички мои братя и сестри от АА, с които се срещам и ми помагат. Бог да ви благослови!
| |
Тема
|
Re: Две години без алкохол
[re: stasi123]
|
|
Автор |
nngv (минаващ) |
Публикувано | 09.08.15 10:51 |
|
Честито, да ти се множат годините,пожелавам ти обикновен и смислен живот без алкохол.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
goro.66 (минаващ) |
Публикувано | 09.08.15 12:36 |
|
Честити две години ,миличка Стаси:). Пожелавам ти още много по две да си трезва и много щастлива.Видях те като дойде в АА ,виждам те редовно и сега. За кой ли път се убеждавам ,че невъзможното за хората е възможно за Бог и Той го прави с лекота.Чудесата се случват всеки ден с нас ,стига да им повярваме:).
Успех във всичко Стаси... но да не забравям ,че съм трезвен само за днес:)---ежедневната отсрочка:).
| |
|
Честито Стаси.
| |
|
Честити две трезви години в Анонимни Алкохолици,Стаси!
Пожелавам ти още много пъти по две да ги направиш,но ден по ден да се радваш на щастлив трезвен живот,който да споделяш с всеки,който го пожелае.
Радвам се за теб и за всеки,който поиска да живее живот в Свобода,за която дори не бях и предполагал,че може да съществува-Свобода от алкохол и свободата без алкохол живеейки напълно нов и пълноценен живот ден по ден по програмата за възстановяване от алкохолизма.
Благодарен съм на Бог,че те има и за всеки един,който е готов да направи всичко,за да заживее добре така,както никога досега.
Бъди здрава и щастлива,Стаси!
Бъди себе си.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
nideks (непознат) |
Публикувано | 18.08.15 14:06 |
|
Честити двете години трезвост Стаси123!Желая ти много здраве преди всичко! Нека Бог и АА те направляват в мислите и действията ти! И още дълги години, на радост и щастие! Бог, да е с теб,Амин!
| |
|
и се радвам за теб!..
| |
|
|
|
|