|
Тема
|
Благодаря
|
|
Автор |
goro.66 (непознат) |
Публикувано | 26.01.15 06:12 |
|
Днес стават четири години ,от както не пия алкохол и пак толкова от постъпването ми в АА. Благодаря на Бог,така както аз си го разбирам,на Анонимни Алкохолици и на моя спонсор за новия живот ,който ми бе подарен. В АА видях ,че било възможно да живея и без алкохол и то щастливо и пълноценно и в мир със себе си и с околните.
Благодаря ви.
| |
|
Честито!Утвърждавай се във вярата и ще устоиш,както досега,благодаря ти за всеотдайността и все така, сей семената на истината!Бог е с теб!
| |
|
Да си жив и здрав бат Жоро!
Още много пъти по 4 трезви години да направиш.
Благодаря за помощта която ми оказа, докато бях безпомощен, безпътен и уплашен.
| |
|
Пожелавам ти още 10 пъти по толкова.
Успех.
| |
|
Честито братко, и още много успех ти желая
| |
|
Честита годишнина Бате Жоро. Още много по четири от мене. Благодаря за помощта. Нека Бог е с теб винаги.
| |
|
Честито Жоро.
Да си жив и здрав,и трезвен още доста години за да предаваш на страдащите ни събратя това,което щедро ни беше подарено от Бог в Анонимни Алкохолици.
Бъди себе си.
| |
|
Жоро, радвам се за теб! Честито!И благодаря, че сме заедно в Братството на АА.
| |
|
Поздравления и от мен! Радвай се на подаръка си - трезвия живот, защото си го заслужил! Желая ти още толкова пъти по 4 трезви години, че накрая да им изгубиш броя!
| |
|
Благодаря за сърдечните пожелания:). Дай Боже всекиму да се освободи от сковаващата хватка на алкохола и да усети тази свобода ,която заслужаваме всички ,страдащи от тази коварна болест.
Благодаря ви.
| |
|
|
|
|