|
Тема
|
AA коя?
|
|
Автор |
valentinska (непознат
) |
Публикувано | 07.01.15 20:44 |
|
Здравейте,
Имам алкохолна зависимост и реших да посетя група АА в петък от 19:00ч.
За първи път ще ходя и нямам идея към коя да се насоча? Може ли да ми съдействате?
| |
|
Ако кажеш и града в който искаш да отидеш на сбирка, някой ще ти помогне!
| |
|
Извинявам се, че съм прпуснала. Става дума за София?
| |
|
На мен ми звучи добре "САМО ЗА ДНЕС". Щом е само за днес
| |
|
Здравей Валентинска,
няма никакво значение, къде ще отидеш. Навсякъде ще ти се зарадваме искрено. Просто тръгни. Нека възможността за избор да не е причина да се откажеш, защото не знаеш какво да избереш. Толкова ми е познато това колебание. Преди 8 години ми беше достатъчна причината, че не знам коя от двете сбирки да избера, за да си попия още известно време...
И тогава тук един брат ми каза - какво се офлянкваш, можеш ли да си представиш стотиците алкохолици, които в момента се напиват може би за последен път и нямат изобщо никакъв избор, защото най-близката сбирка е на 300 или на 500 километра...
Добре дошла си, навсякъде.
Всеки новодошъл ми помага много за моето лично възстановяване.
| |
|
Да има прекрасни,чудесни сбирки и възможност да посетите сбирка в София,стига да го искаш.Лично аз бях на Пиротска 117.Страшно усмихнати хора.Приеха ме с голяма душа и любов,все едно се познавахме от години.Благодарение на тях и на всички от АА, сега мога да ти пиша(отговоря) на твоето запитване.Разбира се има още доста групи,моето мнение е,че и на която да отидеш,ще си добре дошъл.Абсолютно нищо не пречи да опиташ,просто отиди. Има изход, да!Невероятни хора,само това мога да кажа!
http://www.aa-bg.info/index/grupi_na_aa_v_bulgaria/0-6
| |
|
Има няколко начина.
Пишеш всички на листчета, дърпаш едно и на късмет.
Втория - избираш си потребител от клуба в София които посещава и той те води за да не си сама.
Третия - пускаш се по темата и първият който е откликнал от клуба значи той.
Желателно е да е жена, ако си жена.
| |
|
|
|
|