Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:48 15.07.25 
Взаимопомощ
   >> Алкохолно зависими
*Кратък преглед

Тема АА 'Промяна '' на една година.нови  
Автор goro.66 (непознат)
Публикувано15.09.13 13:41

Утре 16.09. група АА ''Промяна '' става на една година. Благодаря на Бог ,че ни помага и подкрепя.

Тема Това е само началотонови [re: goro.66]  
Автор stefko_aa (Загорец)
Публикувано15.09.13 14:40

Поздравления за годишнината на тази АА група в София!

Желая на всички ви много здраве,много любов и спокойна трезвеност за да можете да предавате на другите наши събратя това,което щедро ни беше дарено-нов трезвен Живот в Анонимни Алкохолици,за който дори не бяхме и подозирали да съществува..

Бъдете благословени и нека скоро време да няма място в помещението от хора,желаещи да опитат това Чудо наречено Анонимни Алкохолици.

Желая на всички наши събратя още 24 часа спокойна и ползотворна трезвеност-днес ,и сега!

Бъди себе си.

Тема Re: АА 'Промяна '' на една година.нови [re: goro.66]  
Автор myhell (непознат)
Публикувано15.09.13 19:48

Благодарна съм на Бог, че в момент, който беше важен за това дали ще продължа (по-конкретно дали въобще ще поема) по този път, тази група я имаше и там започна възстановяването ми.

Поздравления за годишнината!

Автор Biser28 (непознат )
Публикувано15.09.13 23:05

Честита Годишнина!
С добри чувства си спомням как основаването на групата ви беше поредната доза кураж за нас , така че да се появи и нашата малко по-късно.
Желая ви трезва и щастлива работа по Пета Традиция!

Автор Sandu62 (непознат )
Публикувано17.09.13 08:22

Вече имах спонсор.Но имах нужда и от повече сбирки.И се появи групата на АА "Промяна".На една сбирка четохме нещо от спикерите Джо и Чарли и след близо три месеца трезвост,най-после зацепих що е то физическата алергия.Тогава не знаех,че и днес ще съм трезвен,но точно тогава повярвах и осъзнах-аз никога повече в живота ми не мога да остана само с една чашка.Или,ако мога,това ще е поредната заблуда за не знам си колко време,преди отново да се спусна яко по надолнището.Нямах нужда от ново дъно.Каквото и да значи това.Не потъвах още в това-имам ли воля,нямам ли воля,имам ли сила,нямам ли сила да "се боря" с алкохола.Но проумях,че аз не мога да пия.Проумях физическата алергия и не чувствах необходимост нищо друго "да проумявам" на тази непроумяема болест-"алкохолизъм".На онзи етап това ми беше достатъчно.Не четях Голямата книга,май нищо не четях тогава.Спонсорът ми беше споделил да не бързам да се самообучавам.И аз изпълнявах.Нали затова съм го помолил да ми бъде спонсор-да изпълнявам.И пак в групата "Промяна" на една сбирка един алкохолик каза,че в първите години на АА са се възстановявали на всеки 100-75 алкохолици.Никаква проверка от моя страна истина ли е този факт,или не.Започнах още същата вечер да чета Голямата книга.Без "Историята на Бил",разбира се.Болното ми его продължаваше да пази "територии".Бог не бързаше с мен.Или така съм си мислил.Определи ми още четири месеца от Неговото време,за да схвана какво става във втора и трета стъпка.

Благодарен съм на Бог,че групата "Промяна" я има.Благодаря ви на всички,с които се срещах и продължавам да се срещам в тази група.Вие ми помагате.

Радвам се за годишнината и ви поздравявам.

Може би,до довечера?!

Тема Re: АА 'Промяна '' на една година. [re: Sandu62]  
Автор nekoi ()
Публикувано19.09.13 00:09

Честито, Промяна!

Автор kalashnikof (непознат )
Публикувано19.09.13 12:09

Здравейте, казвам се Илиян и съм алкохолик. Това е групата, в която започна моята трезвост. Там беше моята първа сбирка. Благодарен съм за това което намерих, за помощта която получих. Това беше мястото където разбрах, че всъщност има и живот по различен от всекидневното наливане с алкохол, че живота не е това което съм си мислил, че мога да намеря Бог така както го разбирам. Благодарен съм, че я има тази сбирка.

Тема Re: АА 'Промяна '' на една година.нови [re: kalashnikof]  
Автор шаляляля (непознат )
Публикувано20.09.13 14:34

Бях силно впечатлена от начина, по който съпругът ми беше "подхванат" още от първото си стъпване в групата. Адмирации, Жоро!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.