|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Гадините се нароиха
|
|
Автор |
mina68 () |
Публикувано | 13.07.13 22:47 |
|
Гадините се нароиха
ще помоля модераторите най-любезно да прекъснат практиката на мултиакаунтинг, която в последните седмици взе невиждани размери.
Знам, че могат...Ако обичат, да си направят труда и да обърнат особено внимание на новопръкналите се тук, в този форум.
То не бяха богове, не бяха чудеса, не бяха невиждани и нечувани сили, които взеха превес, в иначе приличния форумен живот.
И ако обичате върнете Дядо, защото като го няма,няма кой да рита сектантите -новите и старите по задниците.
Аз нямам много време напоследък, щото съм влюбена и предпочитам да си чуруликам с аморето, отколкото да се занимавам с откачалници.
И ви моля, в никакъв случай не закачайте алки, затова ,че псува хората и се държи като говедар.Откакто той отново пише , не ми трябва да търся вицове, като искам да си потренирам коремните мускули.Чета на алки дивотиите и не мога да спра да се смея...
Някой път стават и за драйфане, родопските му изцепки,тях си ги чета на гладно, да не стане беля.
| |
Тема
|
Re: Гадините се нароиха
[re: mina68]
|
|
Автор |
megi_123 (непознат
) |
Публикувано | 14.07.13 02:17 |
|
А аз, може би, защото съм оглупяла ми се ще да те попитам за какъв мултиакаунтинг иде реч, и кои са вероятните заподозрени?
Не за пръв път поставяш този въпрос, дай примери, ако обичаш, естествено, когато имаш време и когато не си прекомерно заета с твоето аморе!
| |
Тема
|
[re: megi_123]
|
|
Автор |
Sandu62 (непознат
) |
Публикувано | 14.07.13 08:18 |
|
Меги,здравей.
Преди да кажа каквото искам честно ДА КАЖА,ти благодаря,че задаваш въпроса-"за какъв мултиакаунтинг иде реч?".
На теб имам желание да ти отговоря.Не знам какво е мултиакаунтинг.Но няма и да проверявам в GOOGLE.Животът ми не зависи от тази дума.Но аз съм една от вероятните гадини.Какво се случи преди около месец?
Един приятел/аз с този човек съм разговарял на живо точно седем пъти,разбира се бях му и два дни на гости/,на аз го имам вече за приятел,поводът няма значение, ми изпраща в скайпа адреса на този форум.Не обичам да "работя" на компютър.От това поколение съм-не обичам компютрите.Доста време ми трябваше,докато се регистрирам.Не ги умея тези неща.Влизам в НЕЩО,кликвам тук,кликвам там...а бе,нищо не става-а-а-а...Питам друг приятел какво да направя?Той ми отговаря:"Братле,и аз преди време се опитвах да се регистрирам,ама нали знаеш и аз съм бос в компютрите,и нищо не стана.Разбира се,че помня какво ми беше споделил първият ми спонсор-ако искаш можеш да пишеш в дира.Точно така каза-ДИРА.Питам го какво значи "ДИРА"?Той ми обяснява.Тогава го моля да ми каже как да се регистрирам?Той ми отговаря,че на него друг му направил регистрацията.Ясно!Не ми трябва никакъв ДИР.И без това да диря каквото и да било в "ДИРОВЕТЕ" не е "моята бира",както се изразяваше Тодор Колев често.
Но този път съм "тъп и упорит".Един ден залягам пред монитора и започвам настоятелно да кликвам тук и там.И представи си,съвсем сам,взех, че СЕ РЕ-ГИС-ТРИ-РАХ!Какво съм попълвал не ми е много ясно,но вече имах име-Svetozar Sandev.Прочетох това-онова.Леко се възмутих.Не се разгневих.Казах си-нямам място в този клуб с име "Алкохолно зависими".
Един ден реших да споделя как съм спрял да пия.Какво и как на мен ми е помогнало.Толкова.
Може би след седмица,първоначалното ми възмущение отмина.Зададох си простичкия въпрос:А бе,Светозаре,в какви води се отнасяш отново?Това е място,където всеки пише каквото го вълнува.Ама как пише?Ами така както му харесва.Ама на мен не ми харесва.А-у-у,отново това неистово "НА МЕН НЕ МИ ХАРЕСВА".Кой съм аз,че всички да пишат това,което на мен ми харесва?И като не ми харесва,защо трябва да отговарям,защо това безумно желание не само да отговоря,ами задължително,абсолютно задължително вторият план в главата ми е да наложа моето мнение и съответно не подбирам думи,не подбирам средства?Вихря се!И като стигна до това "КОЙ СЪМ АЗ",най-после мирясвам.И решавам отново да напиша какво друго ме вълнува.Как се чувствам аз, откакто съм в прословутата СЕКТА АА.Не знам дали е секта,дали не е секта.От 13 месеца съм в АА,от 13 месеца съм трезвен.От около 5 месеца спрях да си задавам гениални въпроси-резултат от моята гениална човешка логика.
И така един ден искам отново да вляза в ДИРА.Да-а-а...Нито парола помня,нито DIR ID помня и започна пак едно неописуемо кликване и тогава някъде съм написал Sandu62 и след първото ми писане от името на Svetozar Sandev,второто излезе от името на Sandu62.Облещих се и се изплезих на дисплея.А-ха да се ядосам пак на компютрите,но си казах-чудо голямо,има ли значение какво ми е името?И се успокоих.Да!Ама Мина не си чурулика с аморето!Иска да си чурулика с МУЛТИАКАУНТИГНГА.Да!Ама аз съм гадина,която не чурулика.Нямам човка,нямам глас.
Та, затова съм ти благодарен,че мога да споделя всичко това с теб.Нека днешният ден бъде наистина светъл за теб!
| |
|
Какво се пенявиш, меги123?
Досега не си се изявявала като сектантка. Откъде този обрат?
Макар и не напълно откровен и честен, постинга на Sandu 62 ти дава някакъв отговор.
Ако искаш можеш да чуеш и моето мнение за мултиакаунтинга(МА).
Когато четеш едни и същи фъшкии* от няколко автора със 100 % сигурност можеш да заложиш на МА. Това не винаги може да се разбере от модераторите, когато хитрецът ползува два интернет провайдъра за целта. Но ако имаш усет за стил, точно след втория постинг усещаш,че е МА, ако ще и единият му IP адрес да е в Б-г, а другият в Ескимосия.
Основните идеи и убеждения, начинът на изразяване, манипулативната насоченост и прочее - доста неща говорят за един и същи човек зад няколко имена.
*Благодаря на алки,че със замах въведе цветистия и образен език като средство за комунакация в този иначе благоприличен и леко скучен форум.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Sandu62 (непознат
) |
Публикувано | 14.07.13 10:42 |
|
Благодаря на АЛКИ за търпението.Това усещам без божественото желание,което всяка секунда ме обладаваше да влизам в чуждите глави.Уж се кефех,"влязъл" в нечия глава,а ме изпълваше в същото време едно необяснимо,загадъчно чувство...а бе,всичко схващах какво мисли чуждата глава,а пък не ми е добре.За себе си вече имам отговор.Преди много обичах да обучавам.
Та,АЛКИ,благодаря ти.Не знам какво и колко ти струва това търпение?Може би част от толерантността,част от нещо друго...Не знам,не искам да влизам в главата ти.това не е моя работа.Но аз съм благодарен,че присъстваш.Аз това търпение все още го нямам.И днес не съм сигурен дали искам да го имам.
Светозар или Санду за мен няма значение.
| |
Тема
|
[re: Sandu62]
|
|
Автор |
алки (:)))) |
Публикувано | 14.07.13 19:01 |
|
с хора който поне умеят без значние дали са на една или две но умеят да пазят добрият тон винаги бих желал със себеподобни да споделя мойте щуротии...а те не са една или две....
Бъди промяната която искаш да видиш в този свят!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Публикувано | 14.07.13 19:14 |
|
тебе душо всички те знаят в скаипа - човен не остана с който не се скара баш кът на меркури" всички други ви са проблема" а за аморета - кът чорапи - не бе едно или две дори на скайп сбирка на АА ги пробута...често забравяш да си он лине и всички слушаме в къши джумбюша....тъй че де си тръгнала душе тука врява да вдигаш...., щот освен както всякаде другаде какво очакваш тука да постигнеч....?
| |
Тема
|
[re: алки]
|
|
Автор |
mina68 () |
Публикувано | 14.07.13 21:57 |
|
алки, приятелю,
бегай да се потопиш в океана, белким ти спадне ерекцията, че горната ти глава напоследък дава нещо фира.От недостатъчното кръвоснабдяване ще да е.
Много си далеч, иначе имам тука един познат, който с удоволствие щеше да ти помогне, той си пада по по-дърти гъзове като тебе.
Дай тука едно записче на споменатия скайп джумбюш,недей да го криеш само за себе си и да чикиджийстваш насаме.
Кво пише чичко Бил по въпроса ? Хайде да ни светнеш!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Публикувано | 15.07.13 05:21 |
|
ти свойте дружки и приятели с манафи ли заплашваш или късмета ти е такъв ? но след като стана дума за океана ми аз се къпя всеки ден и то с кеф - точно за туй съм благодарен на Бог и всички приятели на Др. Боб и Бил Уилсън - но вие сте пре умни за подобна простотия...., тъй че гмуркай се у тинята с кеф, но преди туй сакън да не забравиш да пратиш пост в който да ме направиш на раждясали пет стотинки - явно ще се чувстваш много по-добре да знаят хората да си от отбора гонещи опашката си....
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Hothead (yes or no) |
Публикувано | 15.07.13 08:37 |
|
Тук е станало изключително забавно!
Не ми е ясно защо търсиш модератор, да прекрати купона.
Чула съм, че смехът действа благоприятно на неизлечимо болни.
Добро утро с усмивка!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|