Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:35 05.07.25 
Взаимопомощ
   >> Алкохолно зависими
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема HIнови  
Автор emi_68_aa (Ентусиастка)
Публикувано22.11.12 05:34

Обърках се....

Исках да ви кажа, мили мои приятели...

утре ще разкажа, ОК?

Тема Re: HIнови [re: emi_68_aa]  
Автор aлkaжa (общителен)
Публикувано13.12.12 14:33

"Туй наше вечно „утре“, „утре“, „утре“
пълзи от ден на ден с крачета ситни,
дорде изгризе сетната частица
на срока ни."
превод на В. Петров

Где си бе, Еми?
Утре?
Като онзи кръчмар, който сложил табела, че утре ще е безплатно

И на другия ден заваляли едни ти ми поръчки, но и на другият ден пак не било утре
Юридическа тънкост

Автор aлkaжa (общителен)
Публикувано18.12.12 11:55

Бях на сбирка!
Автор Eми_ (Нерегистриран)
Публикувано 03.05.06 23:13
Престраших се и отидох. А то не било толкова страшно
Е, вярно че си бях глътнала езика, но никой не ме е карал да говоря. Просто си седях и слушах... Дали чувах нещо, това е друг въпрос, защото след успокоителните ми забучаха ушите и кръвното не ми беше наред, ама какво от това. Сега съм по-спокойна, доволна съм, че съм трезва още 1 ден. Продължавам да се боря.

Порових малко във форума. Натисни синичките букви. От една песен на Роджър Уотърс в превод на Петя Дубарова

Автор mercurial (wild)
Публикувано21.12.12 22:53

Еми, и на мен ми липсваш тук, моля те пиши,каквото и да се случва с теб, моля те!!! Ти беше Духът и Емоционалният пазител на този клуб едно време ...много дълго...Моля те , върни се ....имаме нужда от теб!

Тема Re: HIнови [re: mercurial]  
Публикувано29.12.12 23:38

Здравейте,

Не съм влизала от мнооого време в клуба, но сега ми е тъпо и влязох да чета..

От 21.12.2012 не пия - 9 дни! Днес ми е адски трудно, едва се удържах.

Къде и кога са сбирките?
Утре има ли?

Тема Re: HI [re: emi_68_aa]  
Автор aetos_65 (непознат )
Публикувано30.12.12 07:36

Ей, мили хора, приятелчета мои,

Както и да ви наричам, аз много ви обичам

Има рима, Живи, Здрави, ТРЕЗВИ до година!

До година, до амина!

Здравей, Еми!
Днес има сбирка от 16:30 часа.
aastarazagora
Групата се включва онлайн на всяка една сбирка.
Тел:
0878 892418;
E-mail:
aastarazagora@gmail.com

Автор mina68 ()
Публикувано30.12.12 21:25

Еми,
много, много се радвам, че пак си тук и че не пиеш.
Мисля, че няма да сгреша ако кажа, че ти ни липсваше на всички тук.
Лично аз се сещам винаги с голяма благодарност за тебе, когато прочета заглавията на първите теми в този форум, чела съм преди голяма част от твоите постове и съм се опитвала да уча от твоя опит.
Чакам с нетърпение отново да пишеш и ти пожелавам

ТРЕЗВА НОВА ГОДИНА.

По-хубав подарък не би могла да си измислиш.

Тема Просто споделямнови [re: mina68]  
Публикувано30.12.12 23:24

Купих си книгата ТЕС и от 10 дни практикувам техниките - сутрин, обед, вечер, при нужда и си казвам: "Въпреки, че ми се пие, аз избирам да не пия, защото дълбоко приемам и обичам себе си"

В началото ми беше изненадващо лесно, включително по време на Коледните празници, обаче вчера магията изчезна - почувствах тъга, тревога, сърцебиене, изтръпване на ръцете и краката и плаках без причина... но важното е че не пия!

Днес използвам техниките по-добре: "Въпреки, че вече не пия и ми е тъпо, аз се приемам и обичам такава каквато съм и се поздравявам и обичам още повече заради моята смелост и решителност да се взема сама в ръце! Справям се отлично, аз съм върха!"

Тема Re: Просто споделямнови [re: emi_68_aa]  
Автор mina68 ()
Публикувано31.12.12 00:07

Супер, значи действува.

Аз не знаех какво е ТЕС, но сега го намерих в нета и смятам да пробвам някои неща.

"...магията изчезна..."
Звучи ми познато, в смисъл , че е имало неща, които са ми помагали да се справям със сложни, стресови ситуации, но в един момент магическото действие изчезва, и те вече не помагат.
Тук, във форума бях писала нещо подобно във връзка с отказването ми от цигарите.

При тебе ТЕС е извършила началната магия, сега си ти наред- да се бориш и да победиш, ти да вършиш чудесата.
Уж всички го знаем това и го повтаряме до втръсване на другите, но истината е една-
ТИ, ТИ и само ТИ решаваш да пиеш или да не пиеш.
В ТЕБ е избавлението, ТЕС ти е дала само началния тласък.
Успехи ти пожелавам, радвай се , 10 дни ИЗОБЩО НЕ СА МАЛКО...

Браво, Еми!

Тема Re: Просто споделямнови [re: mina68]  
Публикувано31.12.12 00:47

Благодаря за подкрепата! Радвам се наистина, днес 10 дни, после 10х10 и още х10 и т.н...

Знам, че е възможно. Просто трябва да оставам трезва всеки ден.

А колкото до ТЕС /Техника за Емоционална Свобода/ мога да кажа, че като "бонус" не ми се и пуши толкова. Явно когато енергията в тялото протича свободно /без да се нарушава енергийния баланс/, подсъзнателно започва освобождаване от натрупани негативни емоции, от страхове и проблеми.
Интересно ми е как ден след ден напредвам и се усъвършенствам емоционално.
Не мога да обясня как точно работи ТЕС, а не е и нужно, важното е че има резултат!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.