Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:35 08.07.25 
Взаимопомощ
   >> Алкохолно зависими
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Историята на Мануел де Л.нови  
Автор nekoi ()
Публикувано06.07.11 00:38

Посетете обновения сайт на Анонимни алкохолици - София!

Там няма да ви сервираме водка, но пък

х в специален тест ще може да проверите дали имате проблем с алкохола

х не само ще научите какво е АА, но и какво не е АА

х ще намерите Голямата книга на АА с духовната програма на 12-е стъпки, както и всичко преведено досега на български от литературата на АА

х ще прочетете нашите разтърсващи истории...

х ... както и историята на нашия специален гост, членуващият от 50 години в АА сеньор Мануел де Л.

А ето я и нея:

Ако влезете в курника, не ставате кокошка. Ако влезете в сайта на АА-София, това още не означава, че сте алкохолик

Р.S. И ако на някой горното му звучи несериозно, ще му кажем, че ние не сме мрачни типове, макар че сме имали мрачни периоди в живота си. И още - че на сбирките на АА често се смеем, дори когато говорим за трудни, мъчителни и болезнени проблеми.

Тема Re: Историята на Мануел де Л. [re: nekoi]  
Автор tasartir (минаващ)
Публикувано06.07.11 11:19

Това за мрачните типове е много на място - вчера на сбирката дойде един мъж, който каза, че от година и половина кръжи от сбирка на сбирка. Тъpсел си своята група. Омръзнало му било от мрачни алкохолици, от тъжни хора, които само споделяли за проблемите си. Искал весели хора, искал усмихнати лица и не знаел вече къде да търси.

Тема Re: Историята на Мануел де Л.нови [re: tasartir]  
Автор detenazaleza (никой)
Публикувано06.07.11 14:03

Това е повод сигурно да дам линк и към сайта на АА България който бе направен за да обедини усилията на всички алкохолици в България, да може да се чувства единствено и всичко друго ... знам ли и аз ...
хубаво е да се съберем на едно място ... столица, провинция.... всички ....

Тема Re: Историята на Мануел де Л.нови [re: detenazaleza]  
Автор nekoi ()
Публикувано07.07.11 00:52

хубаво е да се съберем на едно място ... столица, провинция.... всички ....

подписвам се с две ръце под горното

Тема Re: Историята на Мануел де Л.нови [re: nekoi]  
Автор July_mf ()
Публикувано07.07.11 07:32

Поздравления за обновения сайт на Анонимни алкохолици - София!
И аз съвсем съм за, написаното от detenazaleza.
Може да помолим и модератора да поясни.
Сайт на Анонимни алкохолици - България :

Анонимни алкохолици –гр. София:

Анонимни алкохолици - гр. Стара Загора :

Е къде е обединение в темата и тук в дира.
Пък ако не му е време, здраве да е. Все ще стане като му дойде времето

Тема Re: Историята на Мануел де Л.нови [re: July_mf]  
Автор nekoi ()
Публикувано07.07.11 16:04

Е къде е обединение в темата и тук в дира

Джулка, don't worry, миличка! Ако изобщо има някакво притеснение при теб, защото горното ти изречение може и да не го схващам правилно.

Знаеш, че отдавна бяхме говорили вкл. и с теб да обновим и пософиянчим онзи сайт. Сега Вал го стори, пък още двама-трима му помагахме (или пречихме

).
Помня, че като го обсъждахме с теб, ти каза "колкото повече, толкова повече", което е верният цитат от великото мече, а не това, което някои мошеници казват: "за какъвто се омъжиш, с такъв ще се разведеш".

А сега сериозно

Официалният сайт на българското АА е

Ние сме отворени за всякакво смислено и градивно сътрудничество с всички АА приятели от всички градове в България

Затова се присъединяваме към молбата ти до модератора да постави и обозначи в закованата тема със списъка на групите сайтовете по начина, по който ти си предложила.

В списъка с групите в обновения сайт Вал е сложил линкове към сайта на Българското АА и на Стара Загора.

Обсъждахме да сложим такива линкове и някъде другаде, на по-видно място. Имаме някаква идея, но ако и вие имате идеи - казвайте.

Тема Re: Историята на Мануел де Л.нови [re: nekoi]  
Автор Lodez ()
Публикувано07.07.11 20:29

Здравей Некой,
няма лошо и е от полза да има сайтове на АА ,но инициативата ви така спусната от горе си е пак предназначена за обществени стипендианти.Какви мероприятия предприемате си е работа на вашето групово съзнание . АА София се състои и от различни групи .Нашата група не ви е упълномощили да ни представяте.В нашата група ние решаваме и правим всичко заедно,учим се да се обичаме ,уважаваме и поощряваме защото това е част от нашето възстановяване.Та ние другата група в София също сме отворени за сътрудничество ,но в случая не сме били предупредени ,нито някой се е посъветвал с нас ,не сме участвали в този проект, нито интелектуално ,нито материално !Просто сложете името на вашата група. Сайт на група АА"Приятели" София.Имаме правила които ние другата група искаме да спазваме .Също така не сте предупредили в интергрупата ,че ще си вземете предишният сайт на АА България .Този подход не е присъщ за принципите на сътрудничество в АА.Но тaка или иначе е хубаво да има сайтове и всяка група може да си има своя сайт, но с разрешението интергрупата понеже вече я има и се опитваме да бъдем дисциплинирани и честни ..Сайта на АА България е само един и един ден ще получи официално разрешение от Ню Йорк, а за другите блогове и сайтове ще се получава разрешение от интергрупата .Такъв е реда в АА по целият свят такъв е реда например и тук във Франция където надълго и нашироко разпитвах в тукашната интергрупа ,а и в другите две английско говорещи групи....Все едно и също казват ,че АА не е клуб за примък отмък на обществени степендианти,а общество на въстановяващи се алкохолици -егоисти чрез работа над себе си ,инициативи и саможертва за общото благо .Отговора винаги е кратък и ясен .Средно положение няма.Така казват тукашните събратя .

Казват, че се пада става и накрая се подрежда положението от всички а не от благодетели.При нас важи "който ни носи на гръб ни придружава към мъката и смъртта с най -добри намерения ".

Тема Re: Историята на Мануел де Л.нови [re: Lodez]  
Автор val999 (трезвен засега)
Публикувано07.07.11 21:56

Аман от простотии.

Тема Re: Историята на Мануел де Л.нови [re: val999]  
Автор July_mf ()
Публикувано07.07.11 22:57

Не съм се притеснила nekoi.
Още съм праволинейна почитателка на Мечо Пух за
Колкото повече, толкова повече.

На мошениците не им обръщам внимание. Нека си мошенничат. И те казват истини.
Сега и аз сериозно.
С цитираното изречение имах в предвид, че лесно се обединавя, като се слагат линкове съм трите сайта . Един вид направих показно, в темата тука.
Абсолютно съм за:
Ние сме отворени за всякакво смислено и градивно сътрудничество с всички АА приятели от всички градове в България.
Можем да слагаме линкове между сайтове и между форуми. Да имат възможност хората попаднали на едно място да четат из всички АА форуми.
По моему по-голямата численост и разнообразие помага за по-голяма достъпност и помощ на нуждаещите се.
Харесва ми обновеният сайт.. Не се съмнявам, че ще е полезен.
Дай Боже още такива регионални сайтове.
По писаното от лодез няма да вземам онтошение. Не усещам градивност.

От мен искрени поздравления за сайта.

Тема Re: Историята на Мануел де Л.нови [re: July_mf]  
Автор girasol* (усмихната)
Публикувано07.07.11 23:05

Поздравления за новите сайтове, дано са полезни на повече хора и наистина да се обединим в нашето АА.

П.С. Моля ви, не започвайте пак /знаете за какво говоря/. А ако не можете да се сдържите, има опция Бележки.
Успешен последен работен ден на всички и слънчев уикенд.

Усмихни се, има изход.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.