Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:46 11.07.25 
Взаимопомощ
   >> Алкохолно зависими
*Кратък преглед

Тема Четири  
Автор puvpav (шматорко)
Публикувано17.10.10 10:13

Четири години без алкохол, 3,5 без всякакви вещества променящи съзнанието, 2,5 без цигари и още много "без"

такива без които си мислех, че живота е невъзможен.Сега благодарение на моята висша сила и АА аз съм щастлив и живея така както дори и не можех да мечтая. Благодаря на всички приятели които ми помогнаха и специални благодарности на "ЕМИ" която ме посрещна много топло тогава и четях на един дъх написаното от нея тук.Еми благодаря ти, че ми даде преди време администраторските пароли за сайта на АА и така се лиши от първия си ник тук.
Спомних си как бързах преди 3 години да отбележа тук първия си трезв рожден ден.Сега знам че, възстановявам ли се по програмата на АА, ходя ли на сбирки, опитвам се да прилагам принципите в ежедневието си и някои други приятни неща то е напълно нормално днес да съм трезв и то щастливо трезв.
Има изход.

Тема Re: Четиринови [re: puvpav]  
Автор Eми®aa (Ентусиастка)
Публикувано17.10.10 11:38

ЧЕСТИТО, puvpav!

Поздравявам те за твоите 4 години без алкохол, изпълнени с вяра, постоянство и щастие! Желая ти от сърце да продължиш напред по Пътя, който си избрал, следвайки стъпките на трезвостта!

Благодаря ти за хубавите думи към мен, използвам случая да се похваля, че днес правя една седмица трезвост след пробива. И се чувствам прекрасно, благодарение на това, че намерих сили да се върна на сбирките на АА. Вече съм убедена, че Програмата на АА действа! Който се откъсне, както аз направих преди години, рано или късно достига до дъното, под дъното от което се е изтласкал.
Така, че само напред и нагоре, трезви и щастливи!

Автор val999 (трезвен засега)
Публикувано17.10.10 13:51

Честито!!! Вече нито puv-каш нито pav-каш

Бързо минава времето отстрани, някой ще каже голяма работа като не бил пил. Всеки може ако иска, даже за цигарите повече ще се впечатлят. Пък ние си знаем как е

Мноооого се радвам за теб. Ти ме водиш с два месеца и половина. Подозирам, че точно тия са най-хубавите .

Дано да имаш мир в душата!

Автор negovata_mimi (непознат )
Публикувано17.10.10 14:03

Честит Рожден ден и от мен puvpav,
От сърце ти пожелавам здраве и сила, за да пазиш успеха си ден след ден и ден за ден!

Тема Re: Четиринови [re: negovata_mimi]  
Автор nekoi ()
Публикувано17.10.10 19:21

Честито, пувпав!

Автор tezey (минаващ)
Публикувано18.10.10 08:12

Честити четири годинки и от мен, puvpav

С пожелания за още много, много трезви и хубави дни в АА и живота!

Автор LaliМодератор (Усмивка)
Публикувано22.10.10 16:11

Поздравления, Пав.
Гордея се с теб и се радвам, че познавам такъв човек като теб.

Още много, много такива рождени дни ти пожелавам.

Редактирано от Lali на 22.10.10 16:12.

Автор tasartir (непознат )
Публикувано22.10.10 18:54

Честито. От сърце ти пожелавам да продължаваш така. Дано и за мен има изход.

Автор Xapakиpи ((минаващ))
Публикувано22.10.10 22:06

Пувпав!
Бъди жив и здрав, все така всеотдаен и вездесъщ.
Благодаря ти!
Дишам ти във врата, ей!
Изживявам тежки дни, много тежки. И тъжни. И ще станат още по-тежки предвид определени житейски събития. Но въпреки това моята Сила ми дава куража да не унивам. И сили да помагам. И вяра, че нещата ще станат както Той е казал. И смирение да приема Неговото решение.
Чиста съм, и суха, благодарение на АА и всички вас. Ако все още пиех, сега щях да съм в седмичен запой - от най-страшните. И да не мога изобщо да помогна на някого, който се нуждае от ежечасни грижи.
Честито Пувпав!
Благодаря на всички.
Бог да ви благослови.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.