|
Тема
|
Сбирката на Пиротска
|
|
Автор |
Lodez () |
Публикувано | 27.02.10 12:20 |
|
Всеки понеделник и петък от 19:00 часа ул.Пиротска 117 - Национален център за борба с Наркомании ,се провеждат сбирки на група "Има Изход".Съсредоточени са върху проучването на Голямата книга на АА и на работата по Програмата за живот описана в нея. Добре дошли са всички, които имат желание да спрат да пият .
Телефон за връзка 0878803260Редактирано от Lodez на 27.02.10 12:23.
| |
Тема
|
Re: Сбирката на Пиротска
[re: Lodez]
|
|
Автор |
мapaдapk (непознат) |
Публикувано | 03.03.10 21:15 |
|
...
Редактирано от Lali на 04.03.10 00:00.
| |
Тема
|
[re: мapaдapk]
|
|
Автор |
Lali (Усмивка) |
Публикувано | 04.03.10 00:03 |
|
Мaradark, всеки човек прави своя избор и живее така, както намира за добре и правилно.
Моля те, не коментирай така крайно хора, които не отговарят на твоите разбирания.
| |
|
ВЪЗМУТЕНА СЪМ!
И мнението са ми изтрили!
Нищо.Но хора при такива фашисти като вас няма да се свъртят.
А и този номер да си правите комсомолските събрания на Пиротска няма да мине!
| |
|
помещението на Пиротска е на цялото движение а не на определена група.Недопустимо е едни и същи хора да обикалят цяла София с фанатичното си копаене по стъпките.Разбира се, че тези номера няма да минат.Личчни групи има само у дома и няма да стане амбициозни дами да се изживяват като заслужили деятели и алкохолици на републиката.махането с пръсти, съскането и каквито и да били там забрани не вървят при старите членове.Усеща се отлив но слава богу еда грпа не е двежнието-пак щеръгнат нещата.Сбирките не са погребанло бдение и всеки може да кзва или не казва нищо.Рзбирасе спазвайки добрият тон.Човешкото отношение еай- висшата сила а мрънкането од нос или истеричните притъпи.
| |
|
Чудесно казано от Дейвид!
И самият факт,че са изтрили мнението ми ГОВОРИ красноречиво за фашизма,който налагат истеричните дами!
Мили дами с тънки устнички,трийте ме,но вашата негативна енергия н
ямя да помогне на никого,а ще се върне обратно към вас и ще ви направи още по-зли и тъпи.
| |
Тема
|
[re: мapaдapk]
|
|
Автор |
koceto22 (пилотнахвърчило) |
Публикувано | 26.05.10 14:55 |
|
Телефоните за сбирката на ул. Пиротска №117 са сменени. За връзка с групата тел.0899220097 и 0876604278. Добре дошли са всички, които мислят, че имат проблем с алкохола и искат да се справят с него. Приятен и успешен ден и Бог да ни пази.
| |
|
|
|
|