Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 07:20 04.07.25 
Взаимопомощ
   >> Алкохолно зависими
*Кратък преглед

Тема На ръба съм...дано не съм го прекрачил...нови  
Автор Moл Aндepcън (непознат )
Публикувано25.09.09 02:26

Привет на всички ,знам за форума от доста време,но все не намирах смелост да пиша.Сигурно не съм единствения,който иска да признае,че има проблем с алкохола,но не пред близките си,а тук...
И така,преминал 40-те,все повече осъзнавам,че съм подвластен на тази чума,а вътрешните ми сили да се боря с нея сякаш не стигат....

.Допреди 10-тина години почти не пиех,но постепенно започнах по малко,като една стресова ситуация май отключи нещата...от десетина години съм на ниво около 150-200 гр.ракия вечер(но почти всяка) , лятото плюс 2-3 бири дневно,отскоро и вино през есента и зимата...и така.
Всеки ден се заричам,че от утре....но това е познато преполагам на повечето от вас.Надявам се да си помогнем взаимно...

Тема Re: На ръба съм...дано не съм го прекрачил...нови [re: Moл Aндepcън]  
Автор Aня (пристрастен)
Публикувано25.09.09 12:31

Здравей и честита ти смелост, това, че си решил да споделиш за проблема си.

Дали си "прекрачил прага" или не, това можеш да решиш само ти. Но щом си потърсил този форум, явно вече знаеш, че има повод. Аз мога само да ти кажа, че и прекрачил прага човекът може да се оправи и изправи, и да заживее един нов живот, по-добър и достоен.
Може би ще ти помогне това:

Ако искаш, можеш да погледнеш и личните истории на хората, които са го решили за себе си:

Пожелавам ти да видиш каквото трябва и да решиш каквото трябва за себе си.
Успех!

Тема Re: На ръба съм...дано не съм го прекрачил... [re: Aня]  
Автор onehuman ()
Публикувано01.10.09 17:52

http://www.aa-bg.hit.bg/BooksDoc.html

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.