|
Тема
|
Какво става тук? (въпрос към модераторката)
|
|
Автор |
gozogozo (непознат
) |
Публикувано | 11.02.09 11:59 |
|
Вчера видях една нова тема. Ставаше въпрос за новоиздадена книга, която беше за проблемите на алкохолизма.
Мислех да си запиша заглавието на книгата, но го оставих за днес.
Веднага срещу автора на темата се написаха някакви глупости.
Днес темата липсва, вероятно е изтрита. Няма и информация за книгата.
ЗАЩО?
Ставаше въпрос за книга по проблемите на алкохолизма. Точно по тематиката на клуба.
Или тук наистина е станало като секта на АА и всичко извън АА се трие?
| |
Тема
|
Re: Какво става тук? (въпрос към модераторката)
[re: gozogozo]
|
|
Автор |
nekoi () |
Публикувано | 11.02.09 12:57 |
|
При все че и аз бях почти сигурен, че книгата е от новагодин и постът с линка към книгата също е пуснат от него, както и при убеждението ми, че гозогозо също е новагодин, и като добавя, че новагодин го недолюбвам заради упоритите му опити да петни АА, все пак мисля, че не трябва да се трият линкове към книги за алкохолизма. Каквито и да са, и от когото и да са написани.
Единственото оправдано основание да се махне този пост е, че линкът водеше към търговски сайт. Ако политиката на dir.bg е да няма такива линкове във форумите, тогава - да.
А това, че новагодин май пак се крие под вънкашност чужда и под име ново, си е негов проблем. За мен е несериозно и намалява тежестта, както на книгата, така и на автора.
Редактирано от nekoi на 11.02.09 12:57.
| |
Тема
|
[re: nekoi]
|
|
Автор |
ycпявaщ (сериозен) |
Публикувано | 11.02.09 15:07 |
|
Поста с информацията пуснах аз.
Не че има значение,но не съм автор ПОНЕ на тая тема.
Добре е човек малко да премисля и да проверява,преди да говори самонадеяни нелепици само заради това,че недолюбвал нЯкой.
Желая ви успех!
Редактирано от Lali на 11.02.09 18:59.
| |
Тема
|
[re: ycпявaщ]
|
|
Автор |
girasol* (усмихната) |
Публикувано | 11.02.09 17:45 |
|
Наистина прекалявате. Ако се отнася за лечение за алкохолизма, мисля че тук има право да се изказва всеки, който иска да предложи нещо.
Ако за мен пътят е АА и съм си доказала за себе си че той е най-добрият за мен, може да се окаже, че за някой друг това не е неговият път. / Ако може, обърнете внимание на личното местоимение "мен"/ Трябва ли да се скача слещу всичко, което не е АА? Това е лоша реклама на движението, не го ли разбрахте още? Толкова нетърпимост при положение че нашата програма предлага толерантност? Защо не оставите да се изкаже всеки който иска? А този който е тръгнал да се лекува да има право на избор?
Много въпроси на които едва ли ще получа отговори. Но не е важно дали ще ги получа или не. Отговорете си сами на себе си.
Усмихни се, има изход!Редактирано от girasol* на 11.02.09 17:46.
| |
Тема
|
[re: nekoi]
|
|
Автор |
gozogozo (непознат
) |
Публикувано | 11.02.09 18:52 |
|
Искам са отбележа, че нито съм новагодин, нито го познавам.
Регистрирах се, защото се оказа, че могат да пишат само регистрирани. Навремето пишех като нерегистриран.
Продължавам да смятам, че е безобразие да се трие информация за книги. Които касаят алкохолния проблем.
Аз исках да си купя тази книга, но изтриха темата.
| |
Тема
|
[re: girasol*]
|
|
Автор |
gozogozo (непознат
) |
Публикувано | 11.02.09 18:56 |
|
Аз определено се замислям за ползата от АА. При пълната нетърпимост към други начини на лечение, към чуждо мнение, при триене на постинги за алкохолни проблеми - какво мнение да си създам за АА?
Винаги съм си мислил, че именно същността на алкохолния проблем предполага максимална толерантност и търпимост.
| |
Тема
|
[re: gozogozo]
|
|
Автор |
Lali (Усмивка) |
Публикувано | 11.02.09 18:57 |
|
Администрацията на Дира не разрешава реклама на стоки и услуги, от които се печели.
Ако искате да рекламирате нещо, което се продава и е на търговски сайт - моля пуснете запитвате до администрацията за цената на рекламата.
Въпросът е приключен и заключвам темата.
Редактирано от Lali на 11.02.09 19:00.
| |
Тема
|
[re: Lali]
|
|
Автор |
gozogozo (непознат
) |
Публикувано | 11.02.09 19:00 |
|
Нима това, че има инфо за издадена книга за лечение на алкохолизма за теб е реклама?????????
Само ми кажи дали водиш група на АА да знам да не стъпя там.
С неуважение!
| |
|
|
|
|