Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:19 06.07.25 
Взаимопомощ
   >> Алкохолно зависими
*Кратък преглед

Тема Силата на съзнаниетонови  
Автор Eми® (Ентусиастка!)
Публикувано22.12.08 12:12

Ще си позволя да препиша откъси от "Тайната" - автор Ронда Бърн.
Правя го защото ме мотивират, обнадеждават и укрепват вярата ми!
Струва си човек да преусмисли живота си, да има цели, да мисли позитивно, въпреки трудните и тежки моменти, които му се случват...

СИЛАТА НА ТВОЕТО СЪЗНАНИЕ

Животът ти е в твоите ръце. Няма значение къде се намираш в момента, нито пък какво ти се е случило до сега - можеш да започнеш да променяш съзнателно мислите си и така ще успееш да промениш живота си. Безнадеждни ситуации не съществуват. Всяко едно обстоятелство в живота ти може да бъде променено.

Привличаш към себе си онези мисли, които доминират в съзнанието ти, без значение дали го правиш съзнателно или несъзнателно. Осъзнаваш СИЛАТА, която притежаваш чрез мислите си. Целият ти живот е израз на мислите, които имаш в главата си.

Ако не можеш да разбереш СИЛАТА, това не значи че трябва да я отхвърлиш.
Може да не разбираш как именно действа електричеството, ала не се отказваш от облагите, които ти осигурява. И аз не знам как точно работи то, но със сигурност знам, че с негова помощ можеш да си изпържиш яйца за вечеря, ала можеш да изпържиш и човек!

Доста често, когато хората започнат да разбират Великата тайна, те започват да се страхуват от всички свои негативни мисли. Ала хората трябва да знаят, че е научно доказано, че една положителна мисъл е стотици пъти по-мощна от една негативна мисъл. Това веднага премахва в голяма степен причината за безпокойство.

Ако се притеснявате от това, че имате негативни мисли, ще привлечете още притеснения заради вашите негативни мисли и така всъщност ще ги удвоите. Още сега, в този момент вземете решение, че оттук нататък ще имате само добри мисли в съзнанието си. Същевременно заявете пред Вселената, че всички ваши добри мисли притежават голяма мощ, докато всички негативни мисли са слаби.

Редактирано от Eми® на 22.12.08 12:32.

Тема Извлечения от Тайната [re: Eми®]  
Публикувано22.12.08 13:01

Великата тайна на Живота - това е законът на привличането.

Законът на привличането гласи, че съответствията се привличат, така че когато имаш определена мисъл в съзнанието си, ти също привличаш подобни мисли към себе си.

Мислите са магнетични и имат честота. Когато разсъждаваш, мислите ти биват изпращани във Вселената и магнетично привличат всички сходни на тях неща, които са на същата честота. Всичко изпратено се завръща към източника - към теб.

Ти си като една човешка предавателна кула, която предава твоите мисли на определена честота. Ако искаш да промениш каквото и да е в твоя живот, промени честотата, като промениш мислите си.

Сегашните мисли създават бъдещия ти живот. Това за което мислиш най-често или върху което се съсредоточаваш най-много, ще се появи в живота ти.

Мислите се превръщат в реални неща.

Искаш да си наясно с мислите си и да ги подбираш внимателно - чудесно, прави го и се забавлявай, защото ти си шедьовърът на собствения си живот! Ти си Микеланджело на твоя живот - но ти си и статуята на Давид, изваяна от самия теб.

Един от начините да овладееш съзнанието си е да го успокоиш чрез медитация. Тя успокоява ума ти, помага ти да контролираш мислите си и изпълва с живот тялото ти. Можеш да започнеш с от три до десет минути дневно - и това ще ти осигури невероятен контрол върху твоите мисли.

Избери какво искаш да бъдеш, да правиш и да имаш, вкарай го в мислите си, настрой правилната честота и излъчвай отново и отново към Вселената - и вътрешното ти виждане ще се превърне в твоя реален живот.

Тема Re: Извлечения от Тайнатанови [re: Eми®]  
Публикувано22.12.08 16:26

Нашите чувства са механизъм за осъществяване на обратна връзка с нас относно това дали сме на прав път, или не, дали следваме желаната посока, или сме се отклонили.

Казано по друг начин, чувствата ти са съобщение от Вселената, което ти известява на каква честота се намираш в момента.

Ето защо, когато се чувстваш зле, това е съобщение от Вселената, предупреждаващо:
"Внимание! Промени веднага мисленето си! Регистрирана е негативна честота. Смени честотата!"

В такъв момент ти пречиш на твоето собствено добро да дойде при теб, защото си настроен на негативна честота. Промени мислите си, мисли за нещо хубаво и когато добрите чувства сгреят душата ти, ще знаеш, че Вселената ти ги изпраща в знак на одобрение, защото ти си се настроил на нова честота.

Можеш да нагласиш мисленето си спрямо това, което искаш - чувствата ти ще потвърдят, че си променил честотата си, а законът на привличането ще улови тази нова, позитивна честота и ще я изпрати обратно към теб.

Можеш да започнеш веднага да се чувстваш здрав. Можеш да започнеш да се чувстваш успяващ. Можеш да започнеш да усещаш любовта, която те заобикаля, дори и когато нея я няма.

Представяш ли си какво ще стане, когато Вселената отговори на мелодията на твоята песен? Тя ще отвърне на същността на твоите чувства и ще я реализира - защото това е начинът, по който ти се чувстваш.

Е, как се чувстваш сега?

Редактирано от Eми® на 22.12.08 16:27.

Тема Re: Извлечения от Тайнатанови [re: Eми®]  
Автор mht (непознат)
Публикувано22.12.08 23:32

на колко години си

Тема Re: Извлечения от Тайнатанови [re: mht]  
Публикувано23.12.08 00:52

На 40 станах,

А ти?

Защо ти се пие? Разкажи нещо повече за себе си.

Тема Re: Силата на съзнаниетонови [re: Eми®]  
Автор niakoia (непознат )
Публикувано28.12.08 11:03

Здравей, Еми!
За първи път съм във форума и публикуваният от теб откъс ми помогна, дори по-точно - в момента ми помага. Да се повдигна, защото нещо съм доста надолу. Не съм пила от години, но днес бях на границата поради разни случки в живота, скандали вкъщи. Благодаря ти!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.