Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:17 07.07.25 
Взаимопомощ
   >> Алкохолно зависими
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема днес ми се случи нещо ужасно...нови  
Автор trihomonas (непознат )
Публикувано24.10.08 13:05

Здравейте, не съм писала отдавна...но сега имам нужда..случи ми се нещо ужасно днес. Наложи ми се да ида до София по работа..всичко беше ок..но по едно време към 10 часа не знам какво ми стана...зави ми се свят..щях да припадна...винаги нося в мен седатива, но сега за беля нямах нищо в себе си...просто бях забравила да взема тези лекарства...повярвайте ми щях да умра..имах чувството, че ще падна...треперех цялата и не можех да ходя...и реших да си взема една бира в кутийка..изпих я и се почувствах добре...разбрах че това е абстиненция...много страшно ми стана в този момент, но трябваше да взема нещо, за да мога да се прибера в къщи...И сега ужасена ви пиша от нас...явно съм адски много затънала...в почивните дни ще се опитам да преборя зависимостта с лекарства...ако не бях ги забравила и днес щеше да ги пия...но ги забравих и пих първият алкохол от незнам колко време...
Даже не знам защо пиша тук...вие се карате, спорите, дали АА е най-подходящият вариант, не проумявам за какво са тези дразги, но явно си имате някакви интереси, които не ги разбирам..
Но аз имам нужда от помощ...нуждая се от нея...не мога да идвам на АА сбирки...
Какво да правя по дяволите???
Давам си емайла, ако някой иска да ми пише-inkantesimo@abv.bg

Тема Re: днес ми се случи нещо ужасно...нови [re: trihomonas]  
Авторstr (Нерегистриран)
Публикувано24.10.08 13:21

Говорейки за дразгите в клуба, изместваш темата. Тези дразги въобще не те касаят.
Съсредоточи се върху проблема, който имаш - ти си алкохолик. Пишещите в клуба, справилите се с помощта на АА, ти посочиха пътя. От теб зависи дали ще го следваш.
Между другото - твоят ник звучи малко неуважително. Не знам какво имаш предвид, като го използваш. Хората, които пишат тук, са много интелигентни и заслужават уважение

Автор aлkaжa (общителен)
Публикувано24.10.08 13:46

Допусни, че може би ти се е случило нещо обичайно, предвидимо /дори предвидено/ и нормално, като за ненормален човек

Може да си припомниш, ако си забравила.

Под ненормален човек имам себе си предвид. Алкохолик, чийто мозък няма ефективна умствена защита срещу първата чаша. Болен човек. От алкохолизъм - болест душевна, умствена и физическа. Дали искам да пия, или не искам да пия - няма начин да не пия, ако не лекувам болестта си. Начинът, който намерих аз и който ми дава възможност да живея в свобода от алкохола е Програмата на АА.
Не знам какъв вид помощ търсиш, но лично аз нямам вълшебна пръчка.
Също така не си губя времето да пиша писма на хора, които не се интересуват от моят начин на възстановяване. Всъщност на теб вече ти писах бележка преди време. Ти не ми отговори. Значи вероятно не желаеш помощта, която бих могъл да ти помогна. Би ли посочила какъв точно вид помощ търсиш. И по-скоро си помисли – имаш ли още избор от щанда с помощите? Имам имейл на профила. Всеки, който иска да споделя с него как съм се възстановил от това ужасно и безнадеждно състояние - добре е дошъл. Ако искрено иска да направи нещо за себе си - това би помогнало дваж повече и на мен.

http://clubs.dir.

Тема Re: днес ми се случи нещо ужасно...нови [re: str]  
Публикувано24.10.08 14:40

, прав си тези дразги не ме касаят...и да, аз съм с алкохолен проблем...това мен ме касае, само не знам теб какво те касае ника ми и защо си решил че той е неуважителен??? Уважавам всички пишещи тук!!
Никой друг не е казвал подобно нещо? Ако ти навява някакви асоциаций, ника ми де, не мисля че е проблем но точно този форум...

Автор .Karata. (член)
Публикувано24.10.08 14:56

trihomonas, предполагам че знаеш, понеже не си отскоро по тези места, че сега най-важното е да не продължиш да пиеш. Това е най-важното! Нищо друго няма значение.

Авторstr (Нерегистриран)
Публикувано24.10.08 15:10

Ето какво ми навявя...

http://www.dpd.cdc.gov/dpdx/HTML/ImageLibrary/Trichomoniasis_il.htm

Тема Re: днес ми се случи нещо ужасно...нови [re: aлkaжa]  
Публикувано24.10.08 15:14

Нямам възможност да идвам на сбирки на АА!!!
Много би ми помогнало но не мога!!!
Затова тук пиша...а това че ме посрещате с критика относно ника ми и други такива...не знам...не коментирам...нали сте клуб за взаимопомощ???
Явно всеки трябва да се спасява както намери за добре...благодаря ви, че ви намерих...помогнахте ми...да не пия само днес...макар че съм пила...сутринта...а сега ми е адски трудно да се въздържа...толкова си имам проблеми и толкова искам да си пийна...ще отскоча за една бира май...не знам дали ще го направя...май да....

Авторstr (Нерегистриран)
Публикувано24.10.08 15:22

Ако считаш, че АА много би ти помогнало, но нямаш възможност да посещаваш сбирки, започни с литературата на АА.
Ти си на ход!

Тема Re: днес ми се случи нещо ужасно...нови [re: str]  
Публикувано24.10.08 15:29

очаква се от мен да попитам къде има литература на АА?
Къде има?

Автор .Karata. (член)
Публикувано24.10.08 15:34

Този str. не е член на АА. Не му се връзвай. Никой от АА, който е изпитал ужасите на зависимостта, няма да пренебрегне искрения ти зов за помощ и вместо това да критикува ник-а ти самоцелно. Ако модераторът провери IP адреса на този str. съм сигурен, че ще излязат някои съвпадения

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.