Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:04 15.11.24 
Взаимопомощ
   >> Алкохолно зависими
*Кратък преглед

Тема Къде да я доведа?нови  
Автор banbinka (не е лесно)
Публикувано03.12.07 17:19

Здарвейте,наскоро писах в една тема и про4етох доста неща които не са ми ясни.майка ми има алкохолна зависимост.Винаго досега съм крещяла като я видя подпиинала и е стигало до скандал и бой.Но сега от това което про4етох промених тактиката си.Последния път в който я видях пак в това състояния тръпки ме побиха замалко да избухна но се здържах.По4нах разговор тя в на4алото ме гледаше втрещено.Общо взето и казвах 4е не я обвинявам и 4е съм наясно с болеста и 4е за мен не е пияница а болна жена.После млъкнах.Тя след около половин 4ас по4на да върти около тази тема уж там в някаква църква се ходело и те мажели с нещо и ако имаш болест или проблем се решавал.Бал - бла ,аз мъл4ах само се обърнах и казах 4е напълно я разбирам 4е и е много трудно.Тогава тя избухна в сълзи по4на да ми разказва как запо4ват запоите какво 4увства все неща които досега бяха табу от мен и се криеха .По4на да пла4е 4е иска помощ и 4е не успява сама.След разговора ни тя си тръгна.Чух се с баща ми след 5 дена каза 4е от както се е върнала не е изтрезняла и само спи ходи рошава ,мръсна и тн. След това което 4ух знаех 4е тряббва да направя нещо.Взех детето и потеглих към нашите.Намерих я просната на едно легло ,вдигнах я и казах да стане и да слезе дол.поговорихме пак тя по4на да треперя.Нищо не хапваше така 3 дена изкарах с нея .Беше много тежко.Цялата трепераше като листо.Говорехме много как не трябва в този момент да пипа алкохола .4е ако пиййне сега пак ще се завърти в този кръг как трябва да се бори.Удържа и не пипна.Сега ве4е 2-ра седмица е 4иста иска да дойде при вас на вашите збирки.Веднъж направих опит в Слатина звънях на някакъв телефон и ми казаха 4е дните са променени и 4е в този ден има збирка на неркоманите и 4е те нищо не знаят понеже отстъпвали доброволно помещението за збирки на алкохолици и неркомани.Моля ви дайте някакви кординати,телефоните които са в сайта на АА пове4ето не са актуални.Как става идването при вас?Какви са тези отворени и затворени сбирки?Как да ви открия ?

Тема Re: Къде да я доведа?нови [re: banbinka]  
Публикувано03.12.07 17:25

Сори за правописа но детето ме дърпа и сега видях какво съм направила.:(

Тема Re: Къде да я доведа? [re: banbinka]  
АвторCoня (Нерегистриран)
Публикувано03.12.07 18:47

Здравей

Браво на теб, много правилно си решила.
София, в сряда 19 на Веслец 33, има сбирка на АА.
Погледни в сайта aa-bg.dir.bg
Извинявай, ама не знам как да го сложа на линк. Там има и карта как се стига до Веслец. Не знам къде са пропаднали тези дни жителите на форума.
Ама скоро ще се появат сигурно и ще ти дадат пове4е информация.
Просто понаглеждай тук, успех

Тема Re: Къде да я доведа?нови [re: Coня]  
Автор girasole (усмихната)
Публикувано03.12.07 19:35

Банбинка, тази сряда няма да има сбирка на Веслец. Всички сме на купон по случай РД на АА в България.

Ако искаш, доведи я в неделя на Веслец 33. Това е отсечка на Веслец между Кирил и Медодий и Цар Симеон.
Ако прецениш че е спешно, може да я доведеш в НЦНто в петък в 19.00. Пак има сбирка на АА. Пиротска 117.

Усмихни се, има изход!

Тема Re: Къде да я доведа?нови [re: girasole]  
Автор nekoi ()
Публикувано03.12.07 20:31

Сега погледнах в Темата Групи за взаимопомощ в България, която е отгоре.
Телефоните не са променени, както казваш ти. На Веслец и на Пиротска са същите и в момента, както и мобилният е същият.
За Слатина може би има промяна, за там нямам информация.

Другото за сбирките Джирасол ти го каза - петък 19 ч. на Пиротска 117, неделя 19 ч. на Веслец 33.

Тема Re: Къде да я доведа?нови [re: nekoi]  
Публикувано04.12.07 13:29

Здравейте,
Благодаря 4е ми писахте.За телефона,аз звънях само в Слатина и от там така ми казаха.Няма зна4ение.Ве4е ми писаха на ли4ни.Утре майка ще се види с една жена от АА която ще поговори с нея преди да дойде в петък на сбирката.Нещо като въведение.Целувам ви вси4ки и ви желая сила и воля за да се преборите и да живеете щастливо

Тема Re: Къде да я доведа?нови [re: banbinka]  
АвторБyбcи (Нерегистриран)
Публикувано08.04.08 13:04

Банбинка, незнам дали все още влизаш в сйта ,но като те слушам как се палиш все едно слушам за самата себе си.Пжелавам майка ти да намери верни приятели в АА и да успее да впрегне ццялата си воля за да остане трезва дълго време и да се радва на внучката си.Аз също скор трябва да направя тази стъпка спрямо моята майка.....но просто ме е страх да не я провокирам и отново да и дам повод.......

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.