Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:36 05.07.25 
Взаимопомощ
   >> Алкохолно зависими
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема за друго не пиша,освен да се отчитамнови  
Авторзaвиcимa (Нерегистриран)
Публикувано22.07.07 11:18

преди 2 дни пак се изложих.напих се порядъчно, уж тайно , но и брити6 младежите не растат в саксия.сега ме е срам та не се знае.утре изчезвам за лондон.поне няма да се налага да го гледам.и двамата мълчим и не говорим за случката.ама няма как да я караме така. пича е свестен, не му трябва алкохолик като мен.

Тема Re: за друго не пиша,освен да се отчитамнови [re: зaвиcимa]  
Автор Aня (член)
Публикувано22.07.07 16:02

Зависима, а ти всъщност искаш ли да откажеш? Или само да не се разбира от околните?

Тук никой не е длъжен да се отчита.
Но искаш ли да промениш нещо?

Тема Re: за друго не пиша,освен да се отчитамнови [re: зaвиcимa]  
Автор OO7OO7 (откровен)
Публикувано23.07.07 09:51

Здравей Зависима!
Е, най сетне се появи. В Лондон. не е лошо. И аз искам да ти задам същият въпрос: искаш ли наистина да се отказваш от поркането или не. Всички искаме да ти помогнем. Свикнахме с теб, окуражавахме те и сигурно ще продължим да те окуражаваме. А какво всъщност се получава - почти винаги ни се появяваш, за да ни се отчиташ кога, къде и как, с кого и с какво си се напила. Сигурно ти е много трудно и водиш голяма борба. Разбирам те. Виждам как след всяко запиване дълбоко в себе си съжаляваш, мразиш се и истински се притесняваш да ни се обадиш, занимаваш с троя проблем. Аз дори веднъж ти се скарах за това. после съжалих, извинявай. Бях се много обидил заради теб на един човек и не исках "да ме издъниш". Нищо, заключението ми е прибързано. Спомням си също за моите многобройни неуспешни опити да спра. Все още дълбоко в себе си вярвам, че ти ще се справиш. Зрееш. Обади се като се върнеш. Независимо от всичко мисля, че ти ще се справиш.
Как е в Лондон? Вероятно мъгла...
Тук в нашия град жегите са невероятни, но народа си живее, готви се новата есенно-зимна сесия...
Приятен ден.

Тема хей!нови [re: зaвиcимa]  
Автор2-3Биpи (Нерегистриран)
Публикувано23.07.07 11:04

Споко в Лондон е такава цифромания ,че е много вероятно да ти се отпие.
Айде умната , пий по-малко и ще си вземеш слуга са казали бритиш-алкохолаторите

Тема Re: хей!нови [re: 2-3Биpи]  
Автор girasole (усмихната)
Публикувано24.07.07 10:44

Лондон а? Страхотно, знам че там се правят страхотни сбирки. Може и да се възползваш, така и така ще биеш път дотам....

Усмихни се, има изход!

Тема Re: хей!нови [re: girasole]  
Авторзaвиcимa (Нерегистриран)
Публикувано24.07.07 13:10

жирасол, страшна си. не се бях замислила да ходя на сбирки тук
още утре ще отида.сега ще проуча къде са.
много ти благодаря. след излагацията отново се увствам екстра. не знам как можах да се издъня преди няколко дни.
благодаря.ще пиша как са сбирките тук.

Тема Re: хей!нови [re: зaвиcимa]  
Авторшишe_джaм (Нерегистриран)
Публикувано29.07.07 07:43

Хей, зависима... Ти май пишеш тук само, за да привличаш внимание към себе си. Ей тъй - по детински. Всъщност си поркаш нон-стоп и мисля, че тия истории с Албиона са единствено в плуващия ти в алкохолни пари мозък, а всъщност си в БГ. Като искаш пий, самоунищожавай се, но престани да хленчиш в този форум. Много хора се опитват да ти помогнат, ти - не, та не. Ами живота си е наш и никой не е длъжен да ни го спасява, ако преди това не поискаме сами да се спасим. Помощ от добри хора винаги се намира. И аз съм от Вашата група, но не пиша тук и не квича на умряло, защото съм преценил, че никой няма да успее да ми помогне. Тъй че, Зависима, ако спираш, спирай най-сетне сериозно, ако не, сори, най-вече за теб!

Тема Re: хей!нови [re: шишe_джaм]  
Автор LaliМодератор (пристрастен)
Публикувано29.07.07 09:04

Шише-джам, IP-адресът, от който пише Зависима се намира между Глазгоу и Единбург.
Моля да се извиниш.

Тема Re: хей!нови [re: шишe_джaм]  
Авторalki (Нерегистриран)
Публикувано29.07.07 09:08

Абе човек, я си глей работата и остави жената на мира! От кога станахте такива специалисти, та знаете кой бил серйозен, и кой си играел на шикалки?
Бабайти дето йош лазят по-тинята, а тръгнали да се карат на непознатата жена.

Лично аз, не виждам нищо странно в поведението на зависима. Ам'чи тя не е различна от мен, или от другите/безброй из света страдащи алкохолици/, който доста трудно преодоляват алкохолната си зависимост. Но в сръвнение жената е 100% честна, ама вие я не го разбирате, я на вас не ви уйдисва, а искате да се присъедини към клуба, дето метът буклукът под килима!

Тема Re: хей!нови [re: Lali]  
Авторшишe_джaм (Нерегистриран)
Публикувано29.07.07 09:58

Изразих съмнение на базата на многото лъжи, изречении от Зависима, а не твърдение, че непремено е в БГ. Извинявам се!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.