Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:01 04.11.25 
Здравна
   >> Алтернативна
*Кратък преглед

Тема Алергична астма и газнови  
АвторZdravko (Нерегистриран)
Публикувано07.05.11 22:36

Искам да споделя нещо което ми се случи и все още не мога да го проумея, дали е истина или случайно съвпадение...
От 25 години страдам от поленова алергия пролетно време, която в периода след 20 април преминава в тежка алергична астма. Симптомите са задух, недостиг на въздух, умора, главоболие... половин човек...
Преди време бях чел за ефекта за лечението с пиене на дестилирана газ в клуба за борба с рака. Тъй като в момента имам близък човек, който страда от това тежко и коварно заболяване, бях решил да дестилирам газ с помощта на активен въглен и прецеждане през филтърна хартия, както е допбре обяснено...
Тъй като газта е за друг човек, преди да я дам реших да тествам върху себе си... започнах с по една две капки и в момента съм достигнал до 15 капки, горе долу около повин чаена лъжичка...

Ефекта върху алергичната астма беше поразителен - след около час след приема на газта усещам "отпушване" на дробовете, придружено с кашлица с много отхрачване... Започнах да спя спокойно... и да се движа спокойно... и пак съм си цял човек....

Тема Re: Алергична астма и газ [re: Zdravko]  
Автор KalinaO1 (любознателна)
Публикувано13.05.11 11:27

Много интересен метод. Радвам се за теб,че си се отървал от тази досадна поленова алергия. Този метод работи ли и за другите видове алергии? Къде мога да намеря по-вече инфо?

Тема Re: Алергична астма и газнови [re: KalinaO1]  
АвторZdrav55 (Нерегистриран)
Публикувано07.08.11 22:27

Възползвайте се от новото:
Фототерапевтично устройство за борба с алергията.
То е ефективно оръжие срещу сенна хрема!
Вече можете да се освободите от хремата и сърбежа в очите. Благодарение на фототерапията, вие получавате помощ, без да се налага използването на спрей за нос и капки за очи.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.