|
Тема
|
хемороиди
|
|
Автор |
rebus (форумец) |
Публикувано | 31.12.10 11:24 |
|
Здравейте, първо весели коледни и новогодишни празници!
Сега към въпроса: леля ми има хемороиди, дължащи се на заседяване. Не й правят особен проблем, само понякога казва че има тъпа болка. Казва, че кърви по-малко след изхождане и кръвта е светла, алена. Казва, че хемороида й е като топче отвън и го усеща. Не иска да ходи на лекар, защото я е страх да не я оперират.
Спазва диета, пие айран, не яде дразнещи храни, увеличи ходенето пеша, но каза, че след всяко изхождане накрая винаги има по няколко капки кръв.
Има ли нещо за пиене против хемороидите /хапчета, таблетки, чайове/? Също така се предлагат доста мазила, които са скъпички. Има ли някакъв народен мехлем, които да си забърка сама.
Благодаря на откликналите!
| |
Тема
|
Re: хемороиди
[re: rebus]
|
|
Автор |
as_ka (новак) |
Публикувано | 07.01.11 13:01 |
|
Мойте близки позват сушени листа от татул. Стриват се на прах и се "напудря". Който го е опитал, е много доволен и го препоръчва на всички засегнати. Иначе в аптеката на ул. Поп Богомил 38, в София, има билков чай при хемороиди. Успех!!!
Редактирано от as_ka на 07.01.11 13:01.
| |
|
Крем "Здраве" - бял и гъст, и "Меден вазелин", може да използва неща, които се
слагат на бебета - кремове за дупетата на бебетата. Може би няма
да е лоша идея, ако спре временно млечните изделия, докато се
оправи.
Крем "Здраве" ми е голяма слабост
Редактирано от dorka14 на 07.01.11 16:06.
| |
|
Не е лошо като идея- меден вазелин, а аз бих препоръчала направо - мед.
| |
|
обърнете се към Др. Юрукова, много добър лекар хомеопат.
Най-добре я намерете директно през работно време в кабинета й, ако до два три дена не успеете да се свържете с нея по телефона.
| |
|
Крем "Витасин", има го в някои аптеки. Струва 4-5 лева.
Не гледайте как изглежда, разберете какво Е
| |
|
Антифлегмин - от ветеринарна аптека.
| |
|
|
|
|