|
|
|
Тема
|
относно врачки, гадателки и екстрасенси
|
|
| Автор | срам ме е (Нерегистриран) |
| Публикувано | 08.11.00 08:59 |
|
|
Срамувам се да си напиша името, но искам да го споделя с вас. Преди години когато се омъжих в продължение на година не можех да забременея, отделно съпруга ми пиеше - типичен битов алкохолизъм, имах роднини с куп проблеми - сестра която не забременява от 6 години, братовчед подвластен на комара и още и още. Та понеже бях платежоспособна и имах желание да помогна на себе си и на близките си се "абонирах" за всевъзможни врачки, екстрасенси и т.н. Повечето бяха известни имена. Бележника ми беше запълнен с часове при различни такива. СЕЛЕНА - на някой може да е познала или помогнала, на мен ми каза, че след 2 години ще родя момиче - родих момче и то същата година. Каза ми че работа няма да си намеря поне до година и че съпруга ми ще почине до август - тогавашната година - и до днес си е жив и здрав а работа започнах на 3ия ден след нейното предсказание. ВЕЛКО ДОЙЧЕВ - отиваме с приятелка ... преглежда ни с багети и установява при мен 21 болести за да ме излекува около 900$, мойта позната 18 болести ама 1000 и кусур долара. Ще ни разваля направени магии . Аз "лудата" първа се вързах. Заведе ме в другата стая и ме накара да легна на някакво легло - набързо оправено и меришешто на мръсно. накара ме да си оголя корема и гърдите и да затворя очи. Страх ме беше ама акъл .. усещах, че махаше с ръце и мърмореше нещо, а по едно време ме предупреди че трябва да мълчим и да не си отварям очите. Чувах само някакви движения - според мен маструбираше. .... Както и да е свърши с мен. Успях да ката на познатата да се махаме ама тя искаши да изчисти и нейните магии - не можех да й обясня защото беше при нас в стаята. Детето го бях оставила при съседка и трябваше да се прибирам. Около час след това му се обадих да питам за мойта позната - беше ми съседка и да ми я даде да я чуя . Казах и да се маха веднага или да пращам мъжа ми да я прибири. Тя каза , че нямало проблеми. Прибра се 3 часа след като я оставих при него. Почти нищо не говореше .Единственото което ми каза , че и на нея и чистел така магията. Беше мароканка, попита ме ако се закълнеш и този който ти е казал че ако не спазиш клетвата "ще ти изсъхне езика" какво ще стане. Скарах се и я принудих да ми разкаже какво е станало. Та въпросния екстрасенс който и сега си праве реклами по НоваТелевизия и предложил да му станела любовница , щял да си готвят и т.н ама нямало да и дава пари. После я търсеше по телефона - тя се страхуваше от него, та се наложи мъжа ми да му изпрати охраната си да я остави намира. 4 години минаха още си говори .. А пък той още балъци набира. Предишна екстрасенска - имала съм едва ли не рак на половата система ама щяла да ме излекува и да си имам дете. Прибрах се скъсах всички мед. изследвания и се обадих на моя близка да си поплача и излея мъкъта. Имах карти ТАРО - никога не съм се занимавала с това, дори и не знам защо ги купувах - та решавам след като съм се наревала да си гледам. Чета упътването задавам конкретен въпрос - чудя се как ли това ми дойде наум да питам "Бременна ли съм" - картата която излезе отговори с "ДА" .. Бегом към близката аптека за тест за бременност. ? минути бясно ми препуска сърцето , отварям очи теста положителен. Гинеколога на следващия ден потвърди 3 месечна бременност - цветна. А през предходните три месеца бях минала поне през 20 такива екстрасенски и нито една не каза че съм бременна .. Ами това е ...
| |
|
Тема
|
Отг: относно врачки, гадателки и екстрасенси
[re: срам ме е]
|
|
| Автор | ВИ (Нерегистриран) |
| Публикувано | 11.11.00 01:11 |
|
|
Поздравления! И благодаря, че ни разказа! Беше ми интересно! Това са факти и е хубаво да се знаят от хора, които са готови на всичко, само за да получат някакво си мнимо предсказание... Пък на мен една ми гледа на таро преди около 2 години... и много ми позна, ама наистина! Ама не знам де... то май че и без тарото аз си знаех накъде ще тръгне живота ми... Успех! :-)
| |
|
Тема
|
Re: Отг: относно врачки, гадателки и екстрасенси
[re: ВИ]
|
|
| Автор | Vitaminalisa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 31.07.10 21:48 |
|
|
Ами и аз да ви поразкажа за някои известни гадателки, та да се свърши с просперитета им.
1. Ивелина Христова - пълна шарлатанка!?Още със самото записване при нея - ти се бърка в джоба, защото секретарката е многословна и любезно обяснява адреса на импулсен тел. После се оказа, че бихме напразно път от друг град, а тя се оказа неразположена и не ни прие и това след като висяхме 3-4 часа - ще ни приеме, няма да ни приеме и накрая хоп излезе сестра и и ни каза, че този ден няма да стане! После пусках смс за работа и ми отговори толкова неопределено, че нищо не разбрах, освен, че сметката на тел ми порастна!
| |
|
Тема
|
Re: относно врачки, гадателки и екстрасенси
|
|
| Автор |
factfinder (accord) |
| Публикувано | 01.08.10 13:47 |
|
|
Благодаря за разказа - много е забавен.
ВЕЛКО ДОЙЧЕВ- познавам го, беше ми колега преди промяната. По онова време и през ума не му минаваше да се прави на екстрасенс. В свободното си време имаше хоби- ловеше "жертви" от рубриката "запознайте се" на вестник "Поглед" . Беше си направил картотека на всички жени ,които имаха неблагоразумието да се свържат с него. Охотно се хвалеше наляво и надясно и разказваше как използвал "добичетата"да му носят вкусни деликатеси от провинцията, а той им се отплащал подобава като ги ощастливявал.
Невероятна креатура!
Не знам пусти Дойчев как се самообявил за екстрасенс - но е много показателно как се раждат шарлатаните. Но те не биха виреели , ако нямаше хора ,които да ходят при тях и да им вярват.
Хора , помагайте си сами - във вас самите е силата.
Който може да чете руски - изтеглете си безплатни лекции - на специалист по аюрведа - как да се справяте при трудни ситуации. Много ценни съвети!
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
amazonian (ентусиазирана) |
| Публикувано | 01.08.10 17:13 |
|
|
На мен пък един лекар ми каза, че след две години няма да мога да си движа врата и ще бъда като "в гипс" ако не ходя при него на мануална терапия. Наистина имах шипове и болки във врата, но минаха години и болките постепенно изчезнаха. Когато бях в родилното, други родилки, които по някакви причини бяха останали по-дълго от седмица, ми се оплакваха от единия от лекарите, че искал сам да им изстисква излишното мляко . Мога и да продължа списъка. Е, това какво доказва за лекарите?
Don't tell me what I can't do
| |
|
Тема
|
[re: amazonian]
|
|
| Автор |
bira_more (бира) |
| Публикувано | 01.08.10 23:34 |
|
|
Е нали не е твърдял че съответното бебе го е канило на обяд?
Bеer? Mоre?
| |
|
Тема
|
[re: bira_more]
|
|
| Автор |
O8O3287 () |
| Публикувано | 09.08.10 13:01 |
|
|
Моето мнение 4е тия пове4ето залагат капани за хора изпаднали в беда - отслабнали духом и физи4ески от безпокойство и притеснение и такива хора стават лабилни и е много лесно да бъдат измамени и манипулирани.
| |
|
|
|
|