|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Откриха ми МИОМА!
|
|
Автор | Kpacи (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.11.07 17:42 |
|
На 33г съм,днес ми откриха миома-22/22мм.Лекарят каза,че ако расте ще се наложи операция....Прочетох доста в Интернет,знам ,че е писано и тук....но пускам темата с надежда да открия алтернативен метод за лечение.....Помагайте!
| |
Тема
|
Re: Откриха ми МИОМА!
[re: Kpacи]
|
|
Автор | princesse (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.11.07 00:22 |
|
На кое казват в БГ миома?-fibroma или kiste de l'ovaire?
| |
Тема
|
[re: princesse]
|
|
Автор | дд (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.11.07 08:21 |
|
fibroma
| |
Тема
|
|
|
Автор | Mepи (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.11.07 17:47 |
|
Чувала съм за лечение на миоми с билката "змиярник" май се казваше.Има го по билковите аптеки, то е на грудки и се взима по една трошичка само на ден, увита в хляб. Приема се около месец и уж помагало за мийоми. Можеш да питаш в билковите аптеки.Пожелавам ти пълно оздравяване!Мери
| |
Тема
|
[re: Mepи]
|
|
Автор | repи (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.11.07 16:59 |
|
ето една рецепта която съм срещала многократно и за която се твърди че лекува миома напълно. ушиваш си малка торбичка от тензух и я напълваш с билката невен.поставяш я ниско доло под корема и я притискаш с бельото.с нея трябвя да стоиш и през деня и през нощта. освен това се приема вътрешно чаи от невен, бял равнец,хвощ и турта.за около месец миомата намалява размерите си и изчезва.чаят обаче трябва да се пие около 6 месеца.пожелавам ти успех и пълно оздравяване
| |
Тема
|
[re: repи]
|
|
Автор | Xaнa (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.01.08 19:25 |
|
Не искам да те плаша,но вероятността миомата да изчезне напълно е много малка!Твоята миома не е толкожа голяма и наи-вероятно не си за операция.
Мен ме оперираха миналата година, като моята беше доста голяма.
Препоръчвам ти горещо клиника "Света Марина" в Плевен и проф. Горчев!!!!!!На него дължа живота си!!!! Отиди да те е видят там, дори и за един преглед!!!
В твоят случай най-вероятно ще ти препоръчат хормонални изжекций за намаляване на обема на миомата,има значение дали си раждала и дали планираш да имаш деца!
Успех!!!Пиши ми ако имаш въпроси!!!
| |
Тема
|
|
|
Автор | Marina (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.01.08 23:36 |
|
Бях на 38г когато ми откриха миома/ колкото 3-месечна бременност/. Много бях изплашена. После един известен лекар от Варна ме успокои, че не трябва да се бърза с операция , а да се наблюдава дали расте. След това имах доста сериозни семейни проблеми и оставих този проблем настрани т.е. нито ходих на прегледи , нито се лекувах по някакъв начин/ 8-9 години/. Мензиса ми стана с големи кръвоизливи и това ме накара да отида на преглед. Оказа се ,че миомата е станала с размери около 7см. Лекарите бяха категорични - операция. Ходих на различни места. Отговорът беше един и същ. Аз съм страхлива и започнах да търся алтернативни форми за лечение.
Пиех турта и невен в големи количества, но нямаше никаква полза. В Общинска болница в Сф лекар гинеколог ми даде комбинирани билки, като ми каза, че помагат в случаите на по-малка миома/ както е при вас/.
После се запознах с жена, която се беше излекувала с гладуване по метода на Лидия Ковачева/ а сега д-р Емилова лекува/. Зная, че повечето хора няма да се съгласят и да ми повярват напълно. 2 1/2 години се лекувах така. Ходих през 3-4 месеца на ехограф, миомата започна да намаля с мм и накрая съвсем се махна. Ако ви интересува мога и по подробно да ви разкажа, какво точно съм правила. Мисля ,че при вас билките ще помогнат.
Само не чакайте да порасне, а започнете сега и ги пийте дълго време. Докато "гладувах" пиех и билки -невен, турта, бял равнец/ по малко, отделно от другите/. Не се страхувайте. Бях много зле и се оправих. И при вас всичко ще отмине.
| |
Тема
|
[re: Marina]
|
|
Автор | Coфия (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.01.08 18:10 |
|
Здравей Марина. Много бих искала да поговорим по-подробно по въпроса, защото съм на същия хал като теб. Ако си съгласна, за да не пълним форума, пиши ми на vavon@dbv.bg ,за което предварително ти благодаря.
| |
|
Краси, има начин. Ако се интересуваш, пиши ми ми бележка.
| |
|
Здравейте.Аз също имам този проблем.Миомата е все още малка,но....Ако знаете някакъв лек,моля пишете ми.Ако Ви е удобно пишете ми на мейла-boneva_76@abv.bg
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|