Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:31 08.07.25 
Здравна
   >> Алтернативна
*Кратък преглед

Тема миризма на поттанови  
Авторdelfin11 (Нерегистриран)
Публикувано31.08.09 10:59

Здравейте,
За първи път влизам в този клуб, но алтернативната медицина отдавна ми е слабост.
Чела съм, но не помня къде, че лошата миризма на потта е показател за заболяване. Конкретно ми съобщава член на семейството, чи потта му мирише на оцет. Спомням се, че при един масов преглед на класа ми, каквито се правеха едно време - целият клас се завежда в лекарския кабинет в училище - 4-5 клас - и се взимат мерки за ръст, тегло, гръдна обиколка - това едно време се правеше от сестрата в училище, а сега го прави личния лекар - та тогава сестрата овика един съученик, че било срамота да мирише на вкиднато след като е ден понеделник и не се ли е къпал в неделя. Сега се сещам, че бяхме по шорти и тениски, явно е било час по физическо.
Говоря за година, може би 1969, но явно този проблем - потта да мирише на кисело не е от вчера.
Ще съм Ви благодарна, ако ме насочите къде мога да прочета нещо за миризмата на потта.
Вече четох в нета, че това било от бактерии под мишниците и как те там се разлагали, та от това идвала миризмата, но все пак мисля, че има и нещо друго.
Ще се радвам, ако ми пишете.

Тема Re: миризма на поттанови [re: delfin11]  
Автор amazonian (ентусиазирана)
Публикувано02.09.09 11:25

Много зависи от това, на каква възраст и какъв пол е. Едно е за тинейджър, друго - за по-възрастен човек. Може да са проблеми с бъбреците, но не е задължително.

Don't tell me what I can't do

Тема Re: миризма на потта [re: amazonian]  
Автор delfin11 (непознат )
Публикувано05.09.09 13:44

Става въпрос за 8 годишно дете. Съобщението за кисела миризма на потта не е често, но вече се прави два или три пъти.
Благодаря за насочването към бъбреците - ще видя какво можем да проверим

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.