|
Тема
|
Черен дроб
|
|
Автор | Alex (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.06.09 12:12 |
|
Добър ден искам да запитам, кръвната къртина показвали дали човек има киста на черния дроб, или трябва да се ходи на ехограф? Благодаря предварително.
| |
|
Кръвната картина може да покаже наличие или липса на проблеми с черния дроб, или някои видове кисти - например ехинококовите.
Но може да имаш ехинококова киста с друго положение (не в черния дроб), може да имаш киста в черния дроб която не смущава черния дроб...
С 2 думи - трябва ехограф.
Bеer? Mоre?
| |
Тема
|
Re: Черен дроб
[re: bira_more]
|
|
Автор | Mилeнa (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.07.09 13:47 |
|
При мен ехографа не показа нищо извън нормите, а определено дроба ми не е добре. Може би трябва да си направя кръвна картина?
| |
|
Кръвна картина и чернодробни ензими.
Bеer? Mоre?
| |
|
Не е добре, в смисъл, че имаш оплаквания или резултати някакви други, различни от чернодробните ензими?
Понеже сме в Алтернативна, да ти подскажа нещо - черният дроб акумулира подтиснатия гняв и това го поразява не по-малко от алкохола, цигарите, мазната храна и всички други увреждащи фактори на физическо ниво. Моя го бях съсипала, а нито пия, нито пуша, не ям вредни за черния дроб храни, движа се доста, но гневът му се беше отразил зле. Сега е добре.
Не гледайте как изглежда, разберете какво Е
| |
Тема
|
Re: Черен дроб
[re: paзбиpaм]
|
|
Автор | Mилeнa (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.07.09 18:23 |
|
Да, зная, и съм го приела че живота ми зависи от това, да престана с дразненето и ядосването и въобще с отрицателните емоции. Но не е лесно като са ми станали втора природа и дори не винаги се хващам че ги правя ...
А, ти как се оправи с дроба? Пиши ми на ivan4ev@dir.bg
| |
|
Писах ти.
Не гледайте как изглежда, разберете какво Е
| |
|
|
|
|