|
Тема
|
Пърхут
|
|
Автор |
nebesna_zvezda (непознат
) |
Публикувано | 12.06.08 15:13 |
|
Здравейте! Искам да кажа на всички, които имат проблем с гадния пърхут, че има решение!
Аз съм пробвала много шампоани: Dove против пърхут; Head&sholders; низорал; евтерпа и т.н., но без никакъв ефект. Но ето, че открих решение. Шампоанът SELSUN, къпах се 2 седмици с него и пърхутът изчезна. За профилактика продължавам да се мия с него, много съм доволна. Не е много евтин- към 11-12лв.
Низоралът съдържа същата съставна, само че в много по-малки количества.
За тези, които нямат пари, нека пробват все пак с Евтерпа против пърхут, и той съдържа selenium sulphide.
Успех на всички!
| |
|
И аз съм супер доволна от Selsun!!Не знаех ,че шампоана на евтерпа има същата съставка-наистина интересно!
| |
|
Е, ама нали писа, че преди това си ползвала и Евтерпа, но без резултат...
| |
|
Да пробват ,защото имало от съставката-макар и в минимални количества.Аз и от Head&Shoulders бях доволна ,но вече не ми действа и затова преминах на тежката артилерия.
| |
|
Аз пробвах с евтерпа само веднъж и се отказах. Незнам защо, може би защото не мислих, че толкова евтин шампоан би ми помогнал в борбара с/у пърхута.
В низорал също я има тази съставка, но 60 мг., а в selsun 1 гр. В евтерпа незнам колко е. Пробвайте и успех
| |
|
На мен много ми помага морската вода. Отида ли на море и нямам пърхут, за хора, на които също им помага морето да си разреждат морска сол с обикновена вода и по време на къпане и след това да се поливат и няма повече проблеми. Иначе selson е временно решение, той омазнява косата.
| |
|
|
|
|