|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
какво мислите за Лечител
|
|
Автор | мaя (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.06.08 18:38 |
|
много ви моля,ако някой се е лекувал по тестовете които прилага д-рЦонков от Лечител да сподели,защото няколко месеца се чудя да се доверя ли ,тъй като само изследванията са страшно скъпи,за мен е скъпо 300-500 лв, а ще трябва и лечение,което също предполага доста средства.Но от друга страна там предлагат комплексно изследване на всичко и лечение, а не да ходиш при 20 доктори различни,моля ви за мнение.
| |
Тема
|
Re: какво мислите за Лечител
[re: мaя]
|
|
Автор | Kepa (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.06.08 03:20 |
|
Написах оплакванията си и г-н Цонков ми изпрати списък с 30 изследвания ,които трябвало до направя. Той обаче предварително заяви ,че се съмнявал за Лаймска болест. И започнахме кореспонденция, тъй като резултатите ми излизаха в продължение на 15-25 дни. Накрая се оказа, че нямам Лаймска болест, но тъй като си позволих да изкажа мнението си, а това на господина не му се нрави, той отказа да направи тъй дълго очакваната констатация и замлъкна. Изследванията показах на личния лекар и той потвърди, че имам само анемия. В лабораториите ми казаха, че не съм единствен случай и че имало много други като мен, тръгнали с дълъг списък и...торба пари. Като се пише за толкова голям хуманист, защо г-н Цонков е толкова чувствителен и обидчив? Мисля, че просто нямаше как на бялото да каже черно и си измисли причина. Той е...журналист и няма медицинско образование. Много се засегна когато го попитах. Явно е понаучил това, онова и решил да направи бизнес, пък и така ще си осигури купувачи за продуктите, които внася от чужбина. Във вестника си(жена му е главен редактор) публикува само хвалебствени писма.
| |
Тема
|
[re: Kepa]
|
|
Автор |
*jull** (()) |
Публикувано | 12.06.08 07:08 |
|
Наистина ли се титулува д-р Цонков?!
Защото ако няма медицинско образование, това е подсъдно!
| |
Тема
|
[re: *jull**]
|
|
Публикувано | 12.06.08 09:41 |
|
Кера,много ти благодаря,същото и при мен се получи,въпреки ,че направих нъкои изследвания по касата, както и сам той ме посъветва,но останаха още много да се правят и за доста пари, и когато след дълги месеци на съмнения и чудене какво да правя му зададох и аз явно неудобни за него въпроси,като как смята да помогне и на колко хора,след като заплатите на болшинството са от 200-300лв,и ще има ли изобщо резултати, господина ЗАМЛЪКНА,не ми вдъхва доверие,май пак към докторите ще се обръщам, макар,че продуктите като ,че ли са добри,добре,че го има форума и вас,за да си помагаме.,благодаря.
| |
Тема
|
|
|
Автор | Mилeнa (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.06.08 13:21 |
|
И на мен ми мерише на бизнес, кви са тия цифри от 300-500лв само за изследвания ...
| |
|
д-р е научно образователна степен. Тоест всеки с дисертация, има правото на такава титла. Разбира се да лекуват имат правото само правоспособни лекари (с медицинска диплома).
Отделни медицински дейности могат да се изпълняват и от хора без медицинско образование, но си има съответния регламент - поне така се надявам.
Bеer? Mоre?
| |
|
За образователната степен "д-р" съм наясно. Но нали ако някой претендира да ЛЕКУВА, го прави именно от позицията си на ЛЕКАР! Или проблемът е наш, че не сме поискали да му видим дипломата и сами сме си виновни, ако зад бялата престилка се спотайва някой "доктор... на филологическите науки", да речем.
Пак добре, че въобще е "д-р", ще кажем!
| |
Тема
|
[re: Mилeнa]
|
|
Автор | Kepa (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.06.08 04:21 |
|
Аз съм сигурна, че господинът не е лекар, а... само лечител. Някъде четах, че скоро изнасял доклад на Балкански форум за Лаймската болест... Ако го питате, поне 80% от българите боледуват от нея.
| |
Тема
|
[re: Kepa]
|
|
Публикувано | 18.06.08 09:04 |
|
аз се извинявам,че по погрешка съм го провъэгласила за "д-р",ама наистина иначе си позволява да се държи като такъв
| |
Тема
|
|
|
Автор | вepчe (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.07.08 13:16 |
|
много хубав вестник.вярвам му
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|