|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Апарат против хъркане
|
|
| Автор | xъpkaщ (Нерегистриран) |
| Публикувано | 15.06.07 14:27 |
|
|
ползвал ли е някой апарат против хъркане silent night, рекламират го по тв 88? впечатления? съпругът ми има изкривена вследствие удар носна преграда и много хърка, но сме в чужбина и операция в близката година и 1/2 не се очертава и търся някаква алтернатива за проблема. има ли смисъл да поръчвам този апарат? описанието е следното: Записва и анализира хъркащите звуци и изпраща леки електрически импулси. Те ви карат да промените позата си на спане без да ви събуждат. Забравете неспокойните нощи, психическия тормоз. Вие и вашите близки вече ще спите спокойно. Апаратчето е направено във вид на часовник с удобна каишка. След като го заредите с приложената батерия, намазвате двата електрода от долната му страна с контактния гел, приложен в комплекта. След това го поставяте на дясната или лявата китка.
Натиснете бутона Пауър старт /“Power start”/ и го задръжте докато светне зелена светлина.Ще почувствате електронните импулси. Когато се улови вашето хъркане точно тези импулси ще се активират и ще ви накарат да промените позата си на спане без да ви събуждат.
| |
|
Тема
|
Re: Апарат против хъркане
[re: xъpkaщ]
|
|
| Автор | мaлkaтa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 16.06.07 18:06 |
|
|
Баща ми също много хъркаше ,но му купихме от Англия една малка силиконова щипка ,която се поставя на носа и определено вече няма " концерти".Ако имаш познати там ги помоли да ти пратят,тези апарати по тв са скъпи и не съм чувала да имат ефект.
| |
|
Тема
|
[re: мaлkaтa]
|
|
| Автор | xъpkaщ (Нерегистриран) |
| Публикувано | 17.06.07 20:03 |
|
|
теб господ те е изпратил. аз живея в англия и съм тръгнала да купувам апарат от бг !!! дай, моля повече инфо за тази щипка и от къде сте я купили? как е точното наименование на продукта?
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
*jull** (()) |
| Публикувано | 17.06.07 22:59 |
|
|
А на какъв принцип помага щипката?
| |
|
Тема
|
Re: Апарат против хъркане[Изтрито]
[re: *jull**]
|
|
| Автор | 121 (Нерегистриран) |
| Публикувано | 20.06.07 00:11 |
|
|
Кирилицата е задължителна
Редактирано от bira_more на 20.06.07 01:00.
| |
|
Тема
|
[re: 121]
|
|
| Автор | мaлkaтa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 01.07.07 02:07 |
|
|
щипката е силиконова и като се сложи притиска някакви точки,за съжаление незнам откъде точно е купена,има формата на подкова с топченца в двата края.Снимах я виж тук-http://www.snimka.bg/album.php?album_id=149138
| |
|
Тема
|
[re: мaлkaтa]
|
|
| Автор |
*jull** (()) |
| Публикувано | 01.07.07 20:03 |
|
|
Благодаря много! А каква е цената й?
| |
|
Тема
|
[re: *jull**]
|
|
| Автор | malkata (Нерегистриран) |
| Публикувано | 01.07.07 20:25 |
|
|
незнам,но е супер евтина,защото категорично ми отказа да я плащам,предполагам че не излиза повече от 5 лв
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | Koko (Нерегистриран) |
| Публикувано | 03.07.07 20:02 |
|
|
Дали не може да се намери и в България?
| |
|
Тема
|
[re: Koko]
|
|
| Автор | malkata (Нерегистриран) |
| Публикувано | 05.07.07 19:33 |
|
|
Кирилицата е задължителна
Редактирано от bira_more на 05.07.07 22:00.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|