|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
пърхут
|
|
Автор | alex (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.09.05 13:04 |
|
моля ви дайте някаква рецепта против пърхута? пробвах какво ли не ,има само временен резултат.
| |
Тема
|
Re: пърхут
[re: alex]
|
|
Автор | aroma (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.09.05 15:12 |
|
Lupulan - 100% traen yspeh!!!
| |
|
Пробва ли със СЕБОРАЛ ФОРТЕ?
| |
Тема
|
[re: MlAOW]
|
|
Автор | alex (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.09.05 15:28 |
|
moje li da mi kaje6 ot kade da si go kupq i na koq firma e.V4era popitah v nqkolko apteki i mi kazaha,4e ne sa 4uvali za lupulan,blagodarq
| |
|
Много неща съм пробвал на главата си - като почнеш от оцет и хума и стигнеш до всякакви шапоани с антигъбичкови в тях.
Временен ефект - макс 3 месеца.
Е при мен решението беше кардинално - коса под 5 мм - и нямам проблеми.
Bеer? Mоre?
| |
|
Вече модерираш и тук. Супер! Тъкмо няма да четем простотии.
| |
|
Не съвсем.
Зависи какво разбираш под простотии.
Тук съм само да озаптя някой развилнял се спамаджия, или обиди, клевети, и явна реклама и т.н.
Препоръки за лечение, дори на мен да ми се струва опасно - няма да се намесвам - освен с коментар де (като редови потребител).
А ако клубарите пожелаят да има окачени теми или нещо подобно - на тяхно разположение съм.
Тоест по скоро съм служебен мод.
От няколко дни съм - ама нали виждаш - не се намесвам.
Bеer? Mоre?
| |
|
`Себорал Форте` е 1.50лв,във всяка аптека го има.Ефективен е,но трябва постоянство.Ако пърхута е много,през ден си мажете главата,веднъж в седмицата-за поддържащ ефект.
| |
Тема
|
[re: Didolina]
|
|
Автор | Slavi (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.11.05 23:39 |
|
Моят съпруг имаше този проблем от доста време.Нямаше лекарство и шампоан, който да не пробва, но намери решение на поблема и това е шампоана на Vishy- zelena опаковка и струва14-15 лв., но е много икономичен и край на проблема.
| |
Тема
|
[re: alex]
|
|
Автор |
krisy75 (минаващ) |
Публикувано | 28.11.05 15:06 |
|
Преди миене главата се намазва с 1 ч.ч кисело мляко, разбъркано с 1 ч. л. сода за хляб. В рамките на4-5 намазвания проблема изчезва.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|