|
Тема
|
въпрос за черния дроб
|
|
Автор | мoнa (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.11.05 19:22 |
|
а според вас може ли да направи прочистване на черния дроб със зехтин и лимон човек, който е преболедувал от хепатит и оттогава си има все проблеми с черния дроб?
много се надявам да отговори някой, който има опит в това, а още повече ако е специалист
| |
Тема
|
Re: въпрос за черния дроб
[re: мoнa]
|
|
Автор |
krisy75 (минаващ) |
Публикувано | 07.11.05 14:12 |
|
Ne sum spetsialist, no sum si preistvala ernia drob po tazi protsedura i sum mnogo dovolna! No ne mu e sega vremeto. Po4akai do mart. Tukmo 6te subere6 pove4e informatsia!
| |
Тема
|
[re: krisy75]
|
|
Автор |
CУ (изрод) |
Публикувано | 08.11.05 11:13 |
|
а защо не му е сега времето?
...Ветровете духат от хората с ниско налягане към хората с високо налягане...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
ri4ard (непознат
) |
Публикувано | 08.11.05 20:09 |
|
Да, може да се помогне на черния дроб и през есента.
Имам личен опит-вследствие на отравяне чрез прекаленото натоварване на черният ми дроб със антибиотици(необходими в следствие на няколко неуспешни операции) - получих токсичен хепатит.След употребата на билков препарат, предложен от лекар-специалист със 5г.опит със натурални билкови продукти-
получих пълното изчистване на черният ми дроб,който подтвърдих със направени чернодробните исследвания.
Този продукт се казва "Куперс" и е Френско производство,5г. е вече на нашият пазар и се разпространява чрез мрежовия маркетинг.Ако ви интересува-мога да ви дам повече информация,пишете ми на e-mail:svetlana_burova@yahoo.com
| |
Тема
|
|
|
Автор | Xexo (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.11.05 17:05 |
|
Какви проблеми си има ? Да си направи изследвания за хроничен хепатит (Б и Ц) задължително, преди каквото и да е "пречистване". Може да си навреди повече.
| |
|
|
|
|