Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:39 05.02.25 
Здравна
   >> Алтернативна
*Кратък преглед

Тема въпрос за черния дробнови  
Автормoнa (Нерегистриран)
Публикувано05.11.05 19:22

а според вас може ли да направи прочистване на черния дроб със зехтин и лимон човек, който е преболедувал от хепатит и оттогава си има все проблеми с черния дроб?

много се надявам да отговори някой, който има опит в това, а още повече ако е специалист

Тема Re: въпрос за черния дроб [re: мoнa]  
Автор krisy75 (минаващ)
Публикувано07.11.05 14:12

Ne sum spetsialist, no sum si preistvala ernia drob po tazi protsedura i sum mnogo dovolna! No ne mu e sega vremeto. Po4akai do mart. Tukmo 6te subere6 pove4e informatsia!

Тема Re: въпрос за черния дробнови [re: krisy75]  
Автор (изрод)
Публикувано08.11.05 11:13

а защо не му е сега времето?

...Ветровете духат от хората с ниско налягане към хората с високо налягане...

Тема Re: въпрос за черния дробнови [re: мoнa]  
Автор ri4ard (непознат )
Публикувано08.11.05 20:09

Да, може да се помогне на черния дроб и през есента.
Имам личен опит-вследствие на отравяне чрез прекаленото натоварване на черният ми дроб със антибиотици(необходими в следствие на няколко неуспешни операции) - получих токсичен хепатит.След употребата на билков препарат, предложен от лекар-специалист със 5г.опит със натурални билкови продукти-
получих пълното изчистване на черният ми дроб,който подтвърдих със направени чернодробните исследвания.
Този продукт се казва "Куперс" и е Френско производство,5г. е вече на нашият пазар и се разпространява чрез мрежовия маркетинг.Ако ви интересува-мога да ви дам повече информация,пишете ми на e-mail:svetlana_burova@yahoo.com

Тема Re: въпрос за черния дробнови [re: мoнa]  
АвторXexo (Нерегистриран)
Публикувано11.11.05 17:05

Какви проблеми си има ? Да си направи изследвания за хроничен хепатит (Б и Ц) задължително, преди каквото и да е "пречистване". Може да си навреди повече.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.