Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 07:08 02.11.25 
Здравна
   >> Алтернативна
*Кратък преглед

Тема Yogaнови  
Авторkremy (Нерегистриран)
Публикувано28.08.05 15:52

Здравейте, иска ми се да започна да се занимавам с йога, но нямам абсолютно никаква информация къде и как. Тук в нета мога да намеря доста инфо сигурна съм, но ми се иска ако може някой да сподели впечатления. Благодаря предварително!

Тема Re: Yoga [re: kremy]  
Автор RAYAR ()
Публикувано28.08.05 17:35

Виж клуб Йога в Религия и мистика.

Тема Re: Yogaнови [re: RAYAR]  
Авторkoя ли (Нерегистриран)
Публикувано07.09.05 15:44

ww.yoga108.info

Тема Re: Yogaнови [re: koя ли]  
Авторkremy (Нерегистриран)
Публикувано07.09.05 22:02

Мерси за инфото, но това за мен е нов и абсолютно непознат свят. Не искам да ставам будистка или каквото там, просто искам да се занимавам с йога само за тонус, релакс и против стрес. Не си падам по силовите спортове и яко блъскане, а и нямам нужда от това. А не знам кой вид йога за какво е, и кое е най-подходящо за мен. Писах в йога клуб, но там говорят на някакъв странен език и не получих подходящо инфо. Ако някой просто любител се занимава с това, ще съм благодарна ако сподели тук различните видове и къде може да се практикува. Мерси

Тема Re: Yogaнови [re: kremy]  
Автор bira_moreМодератор (бира)
Публикувано08.09.05 13:50

Имаше една книга на времето - Хата Йога.
По нея съм тренирал около 1 година.
Доста добре се чувствах.
За начинаещи - става.
Ама не е добра идея да се тренира само по книга.
Можеш много да си объркаш здравето.
Този сорт изкуства се учат - от сърце към сърце. Тоест трябва ти и добър учител.
Е аз не мога да препоръчам такъв.

А иначе може да се тренира на всякъде където можеш да проснеш едно чердже.

Bеer? Mоre?

Тема Re: Yogaнови [re: kremy]  
Автор koя ли ()
Публикувано08.09.05 17:10

в сайта, който ти пуснах има ясно обяснение на различните практики йога, детето ми посещава този център, много съм доволна, мария е страхотен човек, не е трудно, има групи за начинаещи и напореднали. не е зе да прочетеш малко, голяма част от хората практикуват йога заради здравето, не знам откъде реши връзката с будизма. Йога се практикува и в Българската йога асоциация, пусни на търсачка, има сайт и подробни телефони, също има описание за лаици. Успех.Аз също ще ходя от 15 септември, имам проблеми с гърба, а йогата е много ефективна, пробвала съм...Успех!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.