|
|
|
Тема
|
Yoga
|
|
| Автор | kremy (Нерегистриран) |
| Публикувано | 28.08.05 15:52 |
|
|
Здравейте, иска ми се да започна да се занимавам с йога, но нямам абсолютно никаква информация къде и как. Тук в нета мога да намеря доста инфо сигурна съм, но ми се иска ако може някой да сподели впечатления. Благодаря предварително!
| |
|
|
|
Виж клуб Йога в Религия и мистика.

| |
|
Тема
|
Re: Yoga
[re: RAYAR]
|
|
| Автор | koя ли (Нерегистриран) |
| Публикувано | 07.09.05 15:44 |
|
|
ww.yoga108.info
| |
|
Тема
|
Re: Yoga
[re: koя ли]
|
|
| Автор | kremy (Нерегистриран) |
| Публикувано | 07.09.05 22:02 |
|
|
Мерси за инфото, но това за мен е нов и абсолютно непознат свят. Не искам да ставам будистка или каквото там, просто искам да се занимавам с йога само за тонус, релакс и против стрес. Не си падам по силовите спортове и яко блъскане, а и нямам нужда от това. А не знам кой вид йога за какво е, и кое е най-подходящо за мен. Писах в йога клуб, но там говорят на някакъв странен език и не получих подходящо инфо. Ако някой просто любител се занимава с това, ще съм благодарна ако сподели тук различните видове и къде може да се практикува. Мерси
| |
|
|
|
Имаше една книга на времето - Хата Йога.
По нея съм тренирал около 1 година.
Доста добре се чувствах.
За начинаещи - става.
Ама не е добра идея да се тренира само по книга.
Можеш много да си объркаш здравето.
Този сорт изкуства се учат - от сърце към сърце. Тоест трябва ти и добър учител.
Е аз не мога да препоръчам такъв.
А иначе може да се тренира на всякъде където можеш да проснеш едно чердже.
Bеer? Mоre?
| |
|
|
|
в сайта, който ти пуснах има ясно обяснение на различните практики йога, детето ми посещава този център, много съм доволна, мария е страхотен човек, не е трудно, има групи за начинаещи и напореднали. не е зе да прочетеш малко, голяма част от хората практикуват йога заради здравето, не знам откъде реши връзката с будизма . Йога се практикува и в Българската йога асоциация, пусни на търсачка, има сайт и подробни телефони, също има описание за лаици. Успех.Аз също ще ходя от 15 септември, имам проблеми с гърба, а йогата е много ефективна, пробвала съм...Успех!
| |
|
|
|
|