Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 09:07 13.07.25 
Здравна
   >> Алтернативна
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Енергийните вампиринови  
Авторlina (Нерегистриран)
Публикувано19.08.05 13:12

Здравейте!
Днес като минавах покрай телевизора чух в предаването "Искрено и лично", че жените (съпругите) на мъже с невроза (вег. дистония и пр.) били енергийни вампирки. Нямах време да остана да догледам, явно темата беше за енергийните вампири. Вече няколко часа не мога да избия мисълта от главата си-"Аз енергийна вампирка ли съм"? От повече от 3 години на мъжа ми са му сложили диагноза СТРахова невроза (правил е панически кризи, задушава го, има тежест на сърцето, страхува се да не умре...). Изследвал си е почти всички органи и всичко е ОК. Постоянно иска да съм около него. Постоянно говори как е тежко болен и ще умре млад (сега сме на 30 год.). Животът ми през последните месеци е само като на "придружител". Много ми е тягостно.

Още на 2рия МЕСЕц, откакто се запознахме, той направи криза с потене, треперене, втрисане. После с течение на времето кризите зачестиха. Сега е с лекарства и не прави кризи.
Кажете ми, аз ли съм виновна за страданията му (които са и мои всъщност).
Може ли да съм неосъзнат енергиен вампир. лаик съм по темата.
Благодаря

Тема Re: Енергийните вампиринови [re: lina]  
Авторaq (Нерегистриран)
Публикувано19.08.05 18:28

влез и си задай въпроса в клуб ВАМПИРИ там са любезни и можеш да получиш и смислен отговор ,Там влизат доста просветени по енергиината тема,а и няма да ти се присмиват.Мисля дори че миналата година по това време се обсъждаше подобна тема[smeq se

Тема Re: Енергийните вампиринови [re: aq]  
Авторroт (Нерегистриран)
Публикувано19.08.05 21:46

А обратното важи ли?- Когато жената е със страхова невроза

Тема Re: Енергийните вампиринови [re: aq]  
Публикувано19.08.05 23:17

Благодаря! Не знаех, че има такъв клуб...

Автор166 (Нерегистриран)
Публикувано20.08.05 09:35

Мъжът ти си има диагноза и тя е депресивно състояние, утежнено от хипохондрия и страхова невроза или пристъпи на паника, наречи го както ти харесва. Избий си от главата чувството за вина. Причините са другаде.

Енергиен вампиризъм съществува, но последствията не са такива, каквито си описала. Мъжът ти се нуждае от добър психиатър, който да провежда правилно лечение.

Тема prichinite?нови [re: 166]  
Публикувано20.08.05 10:03

Къде са причините? Защо като се събрахме започнаха кризите?
Здраво и право момче, а сега-само мери пулс и лежи...

Тема Re: prichinite?нови [re: lina]  
Автор166 (Нерегистриран)
Публикувано20.08.05 12:34

Не е нито пръв, нито последен с това заболяване. Причините са психически и са от компетенцията на психиатър, вече казах.

Имаше една тема в клуб "медицинска взаимопомощ", която се наричаше "за хипохондрията", дето се писа достатъчно по въпроса и се обадиха и други болници, за да обнадеждят една такава пищисала се съпруга. Тя не си беше вменила енергиен вампиризъм, но и тя страдаше.

Тема Re: prichinite?нови [re: lina]  
Автор kamych (green)
Публикувано22.08.05 23:19

Може да е имал такива кризи и много преди да те срещне. Но едва ли би си го признал.

Авторaja (Нерегистриран)
Публикувано23.08.05 02:48

Вай-вай-вай...къде съм била, че не съм го гледала тва предаване. При нас обаче и двамата страдаме от подобно разстройство(няма майтап, въпреки, че пиша с насмешка). Кой е тогава енергийния вампир?! Май се получава затворен порочен кръг. Е, пием си - всеки неговите лекарства да има мир и гледаме много-много да нямаме конфликтни точки...хм, хм, хм - доколкото това е възможно в едно семейство. Съгласна съм, че лекарите помагат, медикаментите също, ама пустите медикаменти за мен са си жив наркотик. И се питам - щом от толкова млади ги започваме....докога, как?!

Тема Re: Енергийните вампиринови [re: aja]  
Авторбo (Нерегистриран)
Публикувано23.08.05 10:40

На колко години си и какво пиеш? Помага ли ти лекарството? Психотерапията е добър вариант

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.