|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
лечебен глад
|
|
Автор | aз (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.02.05 18:14 |
|
някой лекувал ли си е нещо с лечебен глад? и помага ли изобщо? става дума за киста на яйчника?
| |
|
Ето малко повече мнения
| |
Тема
|
Re: лечебен глад
[re: aз]
|
|
Автор |
neptune (зависи...) |
Публикувано | 23.02.05 13:52 |
|
Гладувала съм профилантичнор не поради някаква точна диагноза. И ми се излекуваха доста хроничниболежки. Но само глад не е достатъчно. Какъв е смисъла да се изчистиш и после да се натъпчеш с отрови отново. Трябва да изереш начин да си регулираш и храненето. Например разделно.
Усмихни се на този, който не ти се усмихва. Той най-много от всички се нуждае от твоята усмивка.
| |
Тема
|
[re: neptune]
|
|
Публикувано | 23.02.05 17:11 |
|
можеш ли да споделиш какви точно болежки са ти се излекували? и с каква продължителност си гладувала?
| |
Тема
|
|
|
Автор | ти (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.02.05 18:54 |
|
киста на яйчника ми излекува д-р.Желязков с билки последния тел. който знам е 9290705
| |
Тема
|
|
|
Автор |
neptune (зависи...) |
Публикувано | 25.02.05 15:58 |
|
Хронично възпалено гърло още от дете. Не ми го оперираха защото били много подути и можели да засегнат нещо. Гъбички на ноктите на краката имах и се махнаха нацяло от глада. Гладувах 2 пъти по 10 дни и още 10 захранване, през 4 месеца.
Гладувах заедно с приятелка, която имаше раничка на матката и я бяха горили 3 пъти безуспешно. От глада се оправи. Намери си билки подходящи за твоя проблем и направи един глад. Не е страшен глада, а захранването. Неприятно е, нямаш апетит, а трябва да ядеш едни безвкусни неща. Но без него се губи ефекта.
Усмихни се на този, който не ти се усмихва. Той най-много от всички се нуждае от твоята усмивка.
| |
|
Аз имах поликистоза на яйчниците и ми бяха казали че без продължително хормонално лечение няма да се оправя,а последствията от него никак не са приятни. Та с 15 дни глад и 10 дни захранване остана само една кистичка която след около месец изчезна сама. Направих го поскоро от страх а когато те гони страхът ставаш дяволски упорит.Сега гладувам два пъти годишно профилактично имах и кошмарно главоболие което след първия глад повече не се е обаждало. А една позната беше записана за инвитро та преди процедурата реши да погладува за да се прочисти и въобще не се наложи да ходи защото взе че забременя по време на захранването
Редактирано от пpинцecaтa на 27.02.05 12:11.
| |
Тема
|
[re: пpинцecaтa]
|
|
Публикувано | 27.02.05 16:41 |
|
много ти благодаря!!!!
| |
|
Здравей принцесо,
Скоро ми откриха поликистоза на яйчниците и още не съм започнала никакво лечение. Ще се радвам ако споделиш опита си. Аз имам силни болки и повишена температура особено по време на оволация...при теб как беше. Пиши повече подробности за гладуването: какво, как, колко...и за захранването също...Ще съм ти много благодарна да споделеш опита си...
Поздрави
| |
Тема
|
[re: mira_78]
|
|
Автор | Xм (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.03.05 22:13 |
|
Това дали ще помогне за кожни болести?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|