Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:54 13.07.25 
Здравна
   >> Алтернативна
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема лечебен гладнови  
Автор(Нерегистриран)
Публикувано22.02.05 18:14

някой лекувал ли си е нещо с лечебен глад? и помага ли изобщо? става дума за киста на яйчника?

Тема Re: лечебен гладнови [re: aз]  
Автор lskrica Nadejda (тримата братя)
Публикувано23.02.05 13:00

Ето малко повече мнения

Автор neptune (зависи...)
Публикувано23.02.05 13:52

Гладувала съм профилантичнор не поради някаква точна диагноза. И ми се излекуваха доста хроничниболежки. Но само глад не е достатъчно. Какъв е смисъла да се изчистиш и после да се натъпчеш с отрови отново. Трябва да изереш начин да си регулираш и храненето. Например разделно.

Усмихни се на този, който не ти се усмихва. Той най-много от всички се нуждае от твоята усмивка.

Тема Re: лечебен гладнови [re: neptune]  
Автор(Нерегистриран)
Публикувано23.02.05 17:11

можеш ли да споделиш какви точно болежки са ти се излекували? и с каква продължителност си гладувала?

Авторти (Нерегистриран)
Публикувано23.02.05 18:54

киста на яйчника ми излекува д-р.Желязков с билки последния тел. който знам е 9290705

Автор neptune (зависи...)
Публикувано25.02.05 15:58

Хронично възпалено гърло още от дете. Не ми го оперираха защото били много подути и можели да засегнат нещо. Гъбички на ноктите на краката имах и се махнаха нацяло от глада. Гладувах 2 пъти по 10 дни и още 10 захранване, през 4 месеца.
Гладувах заедно с приятелка, която имаше раничка на матката и я бяха горили 3 пъти безуспешно. От глада се оправи. Намери си билки подходящи за твоя проблем и направи един глад. Не е страшен глада, а захранването. Неприятно е, нямаш апетит, а трябва да ядеш едни безвкусни неща. Но без него се губи ефекта.

Усмихни се на този, който не ти се усмихва. Той най-много от всички се нуждае от твоята усмивка.

Тема Re: лечебен гладнови [re: neptune]  
Автор пpинцecaтa (Любопитна)
Публикувано27.02.05 12:09

Аз имах поликистоза на яйчниците и ми бяха казали че без продължително хормонално лечение няма да се оправя,а последствията от него никак не са приятни. Та с 15 дни глад и 10 дни захранване остана само една кистичка която след около месец изчезна сама. Направих го поскоро от страх а когато те гони страхът ставаш дяволски упорит.Сега гладувам два пъти годишно профилактично имах и кошмарно главоболие което след първия глад повече не се е обаждало. А една позната беше записана за инвитро та преди процедурата реши да погладува за да се прочисти и въобще не се наложи да ходи защото взе че забременя по време на захранването

Редактирано от пpинцecaтa на 27.02.05 12:11.

Тема Re: лечебен гладнови [re: пpинцecaтa]  
Автор(Нерегистриран)
Публикувано27.02.05 16:41

много ти благодаря!!!!

Тема Re: лечебен гладнови [re: пpинцecaтa]  
Автор mira_78 (позната)
Публикувано28.03.05 20:44

Здравей принцесо,
Скоро ми откриха поликистоза на яйчниците и още не съм започнала никакво лечение. Ще се радвам ако споделиш опита си. Аз имам силни болки и повишена температура особено по време на оволация...при теб как беше. Пиши повече подробности за гладуването: какво, как, колко...и за захранването също...Ще съм ти много благодарна да споделеш опита си...

Поздрави

Тема Re: лечебен гладнови [re: mira_78]  
Автор(Нерегистриран)
Публикувано28.03.05 22:13

Това дали ще помогне за кожни болести?

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.