|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Мерджан лиций, лициум, гоу чи дзъ, императорски п
|
|
Автор | Бyбa (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.03.05 12:38 |
|
Някой да има идея каде мога да намеря билката във Варна? Питах в няколко аптеки из града нямаха и идея какво е това.
| |
Тема
|
Re: Мерджан лиций, лициум, гоу чи дзъ, императорски п
[re: Бyбa]
|
|
Автор |
akupunkturist (и Фитотерапевт) |
Публикувано | 27.03.05 12:43 |
|
Аз я имам, и в София на едно място видях такава с добро качество, а иначе с консерванти съм виждал на няколко места.
Иглотерапевт и Фитотерапевт
| |
Тема
|
[re: akupunkturist]
|
|
Публикувано | 27.03.05 12:55 |
|
Е в София е ясно че ще я има:) Във Варна ми беше зора:) Кажи ми все пак каде е това място в София?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
propharma (непознат) |
Публикувано | 27.03.05 16:28 |
|
Здравей!
В София съм виждал Лициум в малкия китайски магазин до Женския пазар на ул. "Цар Самуил" непосредствено до "Екзарх Йосиф". Само искам да Те предупредя когато купуваш китайска стока да гледаш срока на годност, обикновено етикета с текста на български е върху печата за срока на годност поставен от производителя, за да не се вижда, че е изтекъл. Аз лично съм попадал на чай от хризантеми с две години изтекъл срок
Правил съм проучване за един пациент болен от рак на който му бяха препоръчали Лициум и се оказа, че го предлага и една фирма от МЛМ, но няма да я споменавам, защото съм против този начин на разпространение на средства отнасящи се до здравето на човек!
Не зная за какво Ти трябва, но като за всичко друго и Лициум не е Панацея, просто пробвай за да се увериш!
Поздрав от Светлина и Любов!
| |
Тема
|
[re: propharma]
|
|
Публикувано | 27.03.05 19:55 |
|
За съжаление и аз го търся заради същата причина Надеждата умира последна нали знаеш. Благодаря за обясненията
| |
Тема
|
|
|
Автор |
propharma (непознат) |
Публикувано | 27.03.05 23:03 |
|
В същност надеждата никога не умира!!!!!!!
За лициума знам, че може да се прилага като чай /запарка/ и като алкохолен извлек. Не знам за себе си ли го търсиш или за близък, но мога да Ти кажа, че от решаващо значение е готовността на човек за дълбоки душевни промени. Ние сме свикнали да разглеждаме болестите, които ни връхлитат като нещо лошо, но в действителност те се явяват писъци на душите ни, че нещо не е както трябва и че трябва да го пременим. С това се обясняват случаите, когато страдащи от неизлечими заболявания преживяват дълги години. Лесно е да се каже, а много по-трудно да се постигне тази промяна!
Ако Ти е необходима някаква информация, не се притеснявай да питаш, такава ми е професията - работя с лекарства и знам, че като всичко създадено от човека и те са несъвършени!
Кураж и Светлина по тежкия път, който Ти предстои!
| |
Тема
|
|
|
Автор | няkoй (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.03.05 09:35 |
|
Ха вече е ясно ,защо не искаш да кажеш името на MLM фирмата.....нейните обороти няма да минат през вас и няма да имате процент от печалбата....
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 28.03.05 14:15 |
|
За майка ми го търся От 5 години се бори с проклетия рак Мина през всички ужаси свързани с болестта. Лекарите ни отчаяха че нямало надежда вече ! И понеже прочетох страхотни неща за билката тръгнах да я търся но уви във Варна не мога да я намеря Благодаря ти за обясненията и съветите
| |
Тема
|
|
|
Автор |
akupunkturist (и Лекар) |
Публикувано | 28.03.05 14:26 |
|
Има китайски формули против рак, а във Варна има някакъв център по Китайска медицина, потърси в интернет.
Иглотерапевт и Фитотерапевт
| |
Тема
|
|
|
Автор |
propharma (непознат) |
Публикувано | 28.03.05 15:32 |
|
Здравей!
На този сайт можеш да си поръчаш:http://starlight.pm-co.net/
500 грама струват 19,00 плюс около 4 лева за транспортни. Ако искаш да намериш фирмата по МЛМ, отиди в www.google.com и като напишеш лициум ще Ти излезе каквото Ти трябва!
Направи най-добрия избор според Теб!
Успех!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|