|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
Тема
|
ВАЖНО относно ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ! ПРОЧЕТИ!
|
|
Автор | zaxari (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.10.03 08:37 |
|
Zdraveite mili xora,
iskam da vi kaja, ako vse oshte ima hora, koito da misliat, che tozi chovek pomaga, to neka me chuiat dobre
! ! ! TOZI 4OVEK E MOSHENIK ! ! !
Eto kak stoiat ne6tata:
Toi nqma ni6to pove4e ot edna stabilna reklama i mnogo pari
Rabotil sum s nego v produljenie na 1 godina i my znam nai-tunkite nomera
Iskam da predpazia vas, otchaiani xora, gotovi da se podlujat da davat pari v imeto na zdraveto. Toi to4no tova izpolzva toi: kogato chovek e bolen, toi e otchaian i e gotov na vsichko samo i samo da se izlekuva, viarva na vsichko i na vseki, koito my predostavq niakakva nadejda. Zaxariev biva poseshtavan ot hora s nisko nivo na inteligentnost, koito lesno mogat da budat zabludeni s izmisleniq my metod, ot Zaxariev se iska samo da im govori ubedeno, a sme ubedeni, 4e toi tova go moje.
LUJE horata sus svoia izmislen metod, kotio ima smelostta da naricha SINDROM!!!
oshte pove4e na kabineta my ima tabelka s imeto my i zvanieto DOKTOR, oba4e stranno za6to li v registrite za doktorati negovoto ime lipsva ! Ako jelaete proverete i v medicinska akademiq za vru4ena doktorska stepen na tozi 4ovek, sumnqvam se, che shte namerite takava! Napravete si izvodite sami.
samo zabelejete kolko prosto se izraziava tozi chovek! Prostotata my luha ot ekrana. Povtaria 5 dumi prez 10 sekundi. Nima mislite, che s neshto moje da vi pomogne osven s pribiraneto na parite vi 
| |
Тема
|
Re: ВАЖНО относно ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ! ПРОЧЕТИ!
[re: zaxari]
|
|
Автор | sevda (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.10.03 16:25 |
|
Познавам Захариев повече от 5 години. Написаното от Вас ми звучи като зле скроена клевета. В кабинета му не само няма въпросната табела "доктор", ами дори има големи надписи:" Аз не съм лекар! Не лекувам!"
Следя предаванията му редовно - те изобилстват от доказателствени видеоматериали. До сега съм видяла повече от 400 (четиристотин), да не говоря за над 100 те деца, родени от стерилни двойки. Между тези хора, на които той е помогнал(видно от видеодоказателствата), има лекари, учители, интелектуалци...........Да, има и обикновенни хора-както на всякъде......
Относно твърдението Ви, че сте работил със Захариев и го познавате, то тогава нямаше да стигнете до подобна анонимка в Интернет. За Вас ще е по-добре да се запознаете с нещо, което явно не разбирате От предаванията му по СКАТ. Всеки вторник от 20.30 до 22.30ч. Не е лошо да прочетете и страницата му в Интернет http://esotherica.freecom-int.com.  
| |
Тема
|
|
|
Автор | знaeщ (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.10.03 16:32 |
|
Захариев помага. Не познавате човека.има предаване по СКАТ истинско е...
| |
Тема
|
|
|
Автор | x (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.10.03 16:34 |
|
клевета   или завист
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 24.10.03 17:07 |
|
Poznavam go mnogo po-dobre i po-otblizo ot vas.
a moje bi se luja?
kajete, kolko pari vi pla6ta za da go za6titavate? i ot kade takava ubedenost, da ne ste my postaveno lice :)
imaite pone malko 4ove6tina, za6toto ne vsi4ko e pari!
kazax vi, rabotil sum s nego i go poznavam 6to za 4ovek e. Potresen sum ot negovata naglost i bezo4ie.
Shto se otnasia do zavistta, az ne moga da zavijdam na takava primitivna, glupava i ograni4ena lichnost
| |
Тема
|
|
|
Автор | 14O (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.10.03 17:13 |
|
Отново празни думи! Като не знаеш нещо по-добре си мълчи.
| |
Тема
|
|
|
Автор | 14O (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.10.03 17:22 |
|
Уважаеми защитнико на онеправданите и заблудени хора,
Защо смятате, че само Вие можете да мислите трезво?
Защо отричате това качество и на другите хора? Или те не са достатъчно умни?! Нямат способността за собствена преценка?
Когато смятам даден човек за мошенник, обикновенно посочвам защо – т.е. с какво ме е излъгал, каква щета ми е нанесъл. А това, което Вие правите, се нарича клевета, скрита зад анонимността...
Трезво мислещият и интелигентен човек обикновенно се замисля преди да тръгне да пише подобни пасквили. Самият факт, че Вие си го позволявате, говори че не сте нито едно от двете :)
Относно интелигентността – моят коефициент на интелигентност е 140, а Вашият?
Захариев не се изразявал добре. Съгласна съм – не е филолог. Но нещата, които прави, резултатите, които постига със своята методика компенсират неумението му да се изразява правилно. И това ли е най-важното?!
Психолозите имат една теория за анонимните писания, подобни на Вашето – но те ги наричат с друга дума – КЛЕВЕТА. Клевета, която се базира на завист и злоба. Завист, защото хората му се доверяват и усещат доброто, което получават от него. И злоба, защото Вие самия не умеете да правите това, което прави той...
Тогава...
А дали Вие самият не сте врачка – защото най-върлите си противници той има в лицето на врачките!
Истината боде – нали!
| |
Тема
|
|
|
Автор | mam (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.10.03 18:50 |
|
А на теб кои ти плаща да клеветиш 
| |
Тема
|
[re: 14O]
|
|
Публикувано | 24.10.03 20:19 |
|
Govorite za kleveta bez fakti. No obratnoto su6to e validno!
ne moje nqkoi da tvurdi, 4e lekuva kato vzima parite na xorata, o6te pove4e, kogato tozi 4ovek ne moje da izloji principa si na rabota i na sudurjanie na metoda!
izvinete mnogo, no kak da vqrvame na metod, koito dori ne moje da se obosnove na kakvo se bazira?
>> Когато смятам даден човек за мошенник, обикновенно посочвам защо...
Az posochih za6to, no qvno nqkoi ne e 4el vnimatelno
Rabotil sum s nego, a moje bi o6te rabotq, tova nqma da razqsnqvam. Izvestni sa mi metodite my za prisvoqvane na parite na xorata
Ako toi moje6e da lekuva kakvoto i da bilo, nqma6e da si reklamira izmisleniq metod v evtina kabelarka, a shteshe da patentova metoda si i po nego da rabotiat svetovno izvestni medicinski kadri. Faktut, 4e toi ne e v 4ujbina, a v bg pokazva, 4e eftinite my nomera ne bixa dali rezultat navun, za6toto tam xorata imat zakoni.
i o6te ne6to, v nashiq zakon pi6e izri4no i to4no "da praktikuva kakvato i da e medicinska deinost, 4ovek trqbva da ima diploma za celta", a toi nqma takava, ne e medicinski kadur!
sledovatelno toi narushava zakonite na durjavata!
Eto kak vredi ne samo na men, a i na cqlata naciq !
zashto dobrite hora da stradame, zaradi ekzemplqri kato nego. Skoro nqma da se opravim ako produljavat takiva lichnosti da sa na svoboda pri qvni naru6eniq na zakona 
| |
Тема
|
[re: 14O]
|
|
Автор | jeko (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.10.03 20:25 |
|
ааахахахахх
Млада госпожо 140,
съжалявам ви след като имате коефициент на интелигентност 140, а не сте проумели елементарната разлика между лекуващ и шарлатанин  
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
|
|
|