Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 08:56 04.11.25 
Здравна
   >> Алтернативна
*Кратък преглед

Тема псориазиснови  
Авторdako (Нерегистриран)
Публикувано31.01.05 13:57

Миналата година някои беше пуснал във форума адреса на саита за рибите които лекуват псориазис мисля че беше турски.Моля ви ако някои го знае нека го пусне пак ще му бъда много благодарен.

Тема Re: псориазиснови [re: dako]  
Автор Scandi ()
Публикувано09.02.05 14:06

За риби не знам, но аз познавам една жена която се излекува напълно от псориазис с пирамидно лечение. Влиза в една пирамида, пи пирамидна вода, маза обривите с пирамидна вода и след около 20 дни отиде да й сложат една инжекция от онези, които обикновенно не помагат. И от тогава насам няма и следа.

Възможно е пирамидната терапия да е подготвила почвата и накрая инжекцията си каза думата. Тя преди ходеше по болници и нищо не й помагаше, така че със сигурност пирамидата е оказала въздействие.

Иначе храненето също е от значение. Повечко чесън, люти чушки и джинджифил подобряват усвояването на храната, което според природните лекари е нарушено при хора с псориазис. И задължително да се ядат повече Омега-3 мазнини, които се съдържат в мазните риби и лененото семе.

УСПЕХ!!!

АвторDani (Нерегистриран)
Публикувано09.02.05 19:14

Ima nachin da se izlekuva napalno s hranitelni dobavki "VISION". Ako proiaviavash interes pishi mi na betcho1962@yahoo.com

Автор elmax™ (Яна-19.04.04)
Публикувано13.02.05 23:15

Това беше адреса (австрийски е), но ако напишеш в google.com "Knabberfische+Psoriasis" ще излязат още много подобни сайтове. Повечето могат да бъдат преведени и на английски, ако имаш проблем с немския.
Аз изчетох доста информация по въпроса за рибите, но за съжаление ефекта е временен и трябва постоянно да се правят процедури. Ако си ги имаш вкъщи е най-добре, иначе излиза доста солено....

Тема Пробвай моята рецепта (поне е проста и евтина)нови [re: dako]  
Автор д-p Oxбoли (ентусиаст)
Публикувано22.02.05 22:23

1. Спираш всякакви лекарства (особено кортикостероидни мазила и хапчета!)! Почваш да пиеш витамин С по 10 таблетки от 100 мг и рибено масло по 5-6 перли на ден.

2. Купуваш си легенче, което пазиш чисто. Всяка вечер го пълниш с гореща вода, която едва можеш да търпиш. Пускаш супена лъжица морска сол в нея. Отгоре тръсваш 20-30 капки йод (йодна тинктура 5%). Топваш си краката и ги плацикаш, четейки или гледайки телевизия докато водата изстине. След като водата изстине, си изплакваш с нея останалите поразени места. Още първта седмица ще почустваш облегчение по цялото тяло. Очистването ще започне в обратен ред на появяването. Процедурата трябва да трае поне няколко месеца, а най-добре да е за цял живот.

Бъди здрав и пиши как си!

Тема Re: псориазиснови [re: elmax™]  
Авторsema (Нерегистриран)
Публикувано24.02.05 23:55

Хей, къде изчезна? Как си?
А за псориазиса и аз да споделя. Не вярвам на рибките! За мен лично всико е въпрос на хигиена на храненето! Ей го на вече доста време съм ОК! Особенно след режима ми за отслабване - без мазнини и въглехидрати! МАкар да си давам сметка, че всико е индивидуално!

Тема Re: Пробвай моята рецепта (поне е проста и евтина) [re: д-p Oxбoли]  
Публикувано28.02.05 12:04

Ти това пробвал ли си го? Ефекта сигурен ли е? На колко хора е подействал този метод? Вярно, че не е вреден, но исках все пак да те попитам преди да се реша да пробвам.

Тема Re: псориазиснови [re: sema]  
Публикувано28.02.05 12:23

пуснах ти бележка:)

Тема Re: Пробвай моята рецепта (поне е проста и евтина)нови [re: elmax™]  
Автор д-p Oxбoли (ентусиаст)
Публикувано28.02.05 20:33

Ako състоянието ти се подобрява от море, то моята рецепта непременно ще ти помогне (тя всъщност е имитация на море). В най-лошия случай ще си спасиш краката от лоша миризма за 1-2 седмици само срещу разходи от 1 лев . Но не забравяй да зарежеш кортизоните!!! Те са дупка през кожата ти за куп други вътрешни болести - предимно от гъбичен характер. Гъбичките хвърлят спорите си в кръвта ти и тя ги разнася до един куп натоварени места, където най-много циркулира - предимно сърцето, ставите и кожата около тях. На това хомеопатите му викат "псора" (можеш да идеш и на техния сайт - те имат "древни" методики за лечение на псората).

Бъди здрав и пиши за резултатите, за да мога и аз да имам обратна връзка от дейността ми "на ползу роду"!

Тема да, има рибkи в Турция - Кангалнови [re: Scandi]  
Авторд-p Гeoprиeвa (Нерегистриран)
Публикувано30.03.05 13:26

За рибките и за всичко важно за псориазиса можете да прочетете в моята книга "Псориазисът-съвременен поглед и природосъобразно лечение" В момента се подготвя за печат и скоро ще излезне.
Написах я заради сина ми, който има псориазис, но ГО държим под контрол! Без кортикостероиди!
Подарих труда си на всички, които търсят помощ.
Сега организираме и център за природосъобразно лечение на псориазиса.
Ако имате интерес ми пишете:
aroma.bojidar@seznam.cz

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.