Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:18 03.11.25 
Здравна
   >> Алтернативна
*Кратък преглед

Тема NAMALENIE NA SLUHA - speshno!нови  
Автор world_citizen ()
Публикувано05.10.04 21:55

Vyv vryzka s predishnoto mi syobshtenie, iskah da vi pomolia da mi pishete SPESHNO ako niakoi ima s kakvo da pomogne. Naistina e vajno za men - az poveche ne moga da jiveia s tezi myki i dushevno naprejenie, predizvikani ot namalenieto na sluha.

Dali niakoi na tazi zemia moje da pomogne???

Pishete i direktno na maila mi: world_citizen@mail.bg

Shoot up for the Moon to reach the sky!

Тема Re: NAMALENIE NA SLUHA - speshno! [re: world_citizen]  
Автор elmax™ (Яна-19.04.04)
Публикувано12.10.04 12:13

Здравей, за съжаление не мога да ти помогна с информация по въпроса, не съм чувала и за тази жена, но бих искала да ти пожелая все пак Успех. Убедена съм, че проблемът ти е изключително неприятен и се чувстваш зле, но не се хвърляй на първия, който ти предлага помощ. Ако тази жена няма какво да крие и има успех с други пациенти, мисля че не би имала нищо против да те свърже с тях, за да се убедиш сам. Кажи и', че би започнал лечението само, ако си сигурен, че наистина ще ти помогне. Лично аз имам псориазиз и веднъж вече се "опарих", така че не се връзвам лесно :) Всичко добро и горе главата! :))

Тема Re: NAMALENIE NA SLUHA - speshno!нови [re: world_citizen]  
Авторkrisi (Нерегистриран)
Публикувано13.10.04 11:42

Имам подобен проблем с лявото ухо, чета различни статии и литература явно медицината не може много да помогне в случая, снощи пак по този повод бях на лекар, предлагат ми много скъпо струващо лечение, но без гаранция ит.н. главно със съдоразширяващи медикаменти. Според моите проучвания шансовете са ми минимални да не кажа никакви. За лечителката , която споменаваш не съм чувала, но четох тук в интернет за т.нар."су-джок". Аз лично несъм пробвала този метод, но прочетох следното
Въпрос: Здравейте, искам да ви попитам дали чрез су-джок може да се лекува увреждане на слуха. Според медиците е неврит на слуховият нерв, частично намаление не може операция. Пробвах всички методи,правиха ми в нашата клинка иглотерапия и с други медикаменти /магнити,топченца на ушите/. Сега съм със слухов апарат, но нещата не са добре. На 48 г. съм, ако може да ми помогнете ще ви бъда много благодарен. Искам да ви пожелая много здраве на целият екип и успех през новата година.
Отговор: Болестите на слуховия апарат се лекуват успешно със су-джок терапия. Ето един тест, който можете да направите лесно : зоните на ушите се намират от двете страни на палците на ръцете на нивото на долния край на ноктите. С подръчен предмет, например кибритена клечка, опипайте, със сравнително силен вертикален натиск, участъци с диаметър около един сантиметър от двете страни на палците (хоризонталната среда на участъка съвпада с долният край на ноктите). Вероятно ще откриете болезнени точки. Вечер, докато гледате телевизия масажирайте тия точки (те ще бъдат четири – по една от всяка страна на палците) по десетина минути. Масажът можете да осъществите пак с кибритената клечка. Натиснете вертикално с върха на клечката болезнената точка така, че да усещате поносима, но интензивна болка. Извършвайте леки въртеливи движения. Направете тая процедура пет пъти. Ако забележите подобрение, дори леко, на слуха си, значи заболяването ви може да се повлияе от су-джок терапия. Тогава вече можете да отделите няколко часа, да се запознаете истински с метода и да продължите лечението си с по-голяма лична компетентност.

http://www.mediks-bg.com/su_jok/index.php -това е сайта

Не знам има ли наистина полза, но това съм намерила и ти го пращам, ако желаеш интересувай се.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.