Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:40 19.05.26 
Здравна
   >> Алтернативна
*Кратък преглед

Тема Не знам дали е вярно,но....  
АвторПичara (Нерегистриран)
Публикувано18.05.04 02:20

Много хора казват,че Бог ги е излекувал!Не знам дали те лъжат или преувеличават.Защо Бог не може да ме излекува тогаз?

Тема Re: Не знам дали е вярно,но....нови [re: Пичara]  
Автор RAYAR ()
Публикувано18.05.04 11:38

Защото не вярваш безрезервно, със сърцето си.

Тема Re: Не знам дали е вярно,но....нови [re: RAYAR]  
Автормими (Нерегистриран)
Публикувано29.05.05 18:14

Ако разбираш от религия,замисли се какво значи,че Бог не иска да те излекува.Вярващите казват,че бог си има план за всеки от нас.Ти от какво заболяване страдаш?Как живееш?С какво заболяването променя живота ти?Защо?
Ако искаш,можем да си поприказваме.Аз не съм религиозна фанатичка,най-обикновена жена съм.

Тема Re: Не знам дали е вярно,но....нови [re: мими]  
Автор akupunkturist (и Лекар)
Публикувано29.05.05 19:34

Май за да ти помогне Бог, трябва първо да го слушаш, и кармата ти да е чиста. Но когато има толкова фалшиви приятности наоколо, не е лесно да имаш воля да вървиш по правия път. Нали затова сме обикновени хора.

Иглотерапевт и Фитотерапевт

Авторaroma (Нерегистриран)
Публикувано30.05.05 13:49

Предлагам Ви да прочетете книгата "Силата на молитвата" от Роджър Монро, също "Надарените ръце"(The gifted hands)- от Бен Карсън-(автобиография, бестселър) - за световно известния неврохирург.

Za 1 godina i 9 meseca Nadq-bratov4edka na supryga mi svali ...? 76 kilograma!!!
Celi 20 godini e bila kum 140 kilograma. Decata se sramyvali ot maika si. Potisnata i othvurlena ot jivota. Re6enie da otslabne vzela, kogato imala vseki den hipertoni4ni krizi, kisti na qi4nicite, kisti na gurdite, miomni vuzli, yveli4ava6ti se dioptri, hemoroidi, zadyh, povi6ena kruvna zahar i kakvo li ne. Zapo4va s gladyvane ot okollo 10-tina dni i produljila s niskokalori4na dieta. Vklu4ila i mnogo hodene pe6. Ve4e dve godini zadurja tegloto si na...? 64 kilograma pri viso4ina 166 sm! Obyta e v djinsi i e seksi na 36 godini!
Iz4eznalo e povi6enoto kruvno
kistite v gurdite, v qi4nicite, miomnite vuzli
nqma nikakuv dioptur!! ve4e
nama povi6ena kruvna zahar
i e zdrava! Otpadna ot kontrolnite pregledi v endokrinologi4na klinika, ot ginekologi4nite pregledi i t.n.
Za men nai-interesnoto si ostava oba4e kato zagadka - kak se pribra tazi koja, za6toto koremut i e kato duska!!?? Sled kato 20 godini e bila kato bu4va? No ima snimki i dnevnik. (това е братовчедка на съпруга ми, която всичко е постигнала и с много вяра!-точно, когато е била най-зле е повярвала и всички в църквата са се молили за нея.

Моят баща е лекар и получи инфаркт(много пушеше) и проф.Ю.Белов му каза, че трябва да му се направи операция, защото получил слединфарктна аневризма. Не се направи операцията. Сега баща ми е на 81 години(24 години след инфаркта!) и от тази аневризма няма и помен:))Всичко е документирано.

Има една поговорка: "Бог дава, но в кошара не вкарва" Дал ни е разум, дал ни е закон как да живеем и се грижим за дравето си, дал ни е всичко от каквото се нуждаем-храна, вода, билки, въздух, слънце, дал ни е тяло, което се самооздравява постоянно и така здравето е в нашите собствени ръце!

Автор kem.kem. (любоп.бърборко)
Публикувано02.06.05 18:25

Защото се съмняваш.
Ако вярваше, нямаше да питаш.

Авторsk (Нерегистриран)
Публикувано03.06.05 23:48

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.