|
|
фенове,
имам Алфа ГТВ, която е с газов инжекцион но искам да го продам, тъй като не го ползвам и никога няма да го ползвам.
Според вас колко може да се иска за това чудо на техниката.
Цунки на Всички фенове
| |
|
Марка и модел на ГИ-о .Пишего на редуктора и ЕЦУ-то.
Не питаи старо,а патило.
Който не може да си купи FERRARI,си купува ALFA ROMEO
| |
|
Не трябваше ли да е "Дачия" колата ...
| |
|
Тук за готвачи и мадами ,де ги има в изобилие в Франция и за братовчедите им ''ДАЧИЙ'' не си говоим.....
Не питаи старо,а патило.
| |
|
марката е тартарини, бутилката е 60 л.
колата все още си е алфа :)
искам да разкарам това нещо от нея защото:
1. имам фобия към газ
2. нещо което предвидено да работи на бензин трябва да работи така
3. от тая газова бутилка в багажника мога да сложа само 2 кутии пица и то изправени
айде момчета специалисти, давайте съвети
Бакнежи до сите фанови!
| |
|
След като свалиш Тартаринито ,единствено само сервиза на Вальо в Пловдив може да го пренастрои отново и да го подкара на другия агрегат.Според мен може да се окажеш в ситуацията да си имаш газов инжекцион в мазето и да не можеш да го продадеш,че няма кои да го подкара да заработи от ново.Подобре празпитаи преди да го демонтираш от колата.Отиди в някои сервиз за газ да ти кажат кои модел е ,имали софтуер за него ..... събери малко повече информация ,иначе демонтажа е лесна работа,но после трудно се връща всичко както си е било.
Не питаи старо,а патило.
| |
|
да, аз си мислех да ходя до пловдив, защото нали там е офиалното представителство на тартарини.
иначе си мисля и за друг вариант - дали ще е възможно да махна само бутилката (която е все пак доста голяма и заема целия багажник) и да оставя останалите джаджи така както са били.
Бакнежи до сите фанови!
| |
|
Да може и според мен е наи добрия вариянт.
Не питаи старо,а патило.
| |
|
e значи така ще направя :)
случайно да знаеш от къде да си взема кора, търся вече един месец и никъде не мога да намеря
Бакнежи до сите фанови!
| |
|
|
|
|