|
|
|
Тема
|
145
|
|
| Автор |
Pioneer (2.0 ie LS) |
| Публикувано | 15.06.04 16:10 |
|
|
Какво ви е мнението за Алфа 145 '96, 1.6 боксер с всички екстри без ABS била.
на около 80х.км. ?
| |
|
|
|
Мнението ми е че парво неможе да е 96, второ сам си направи сметката дали е на 80 хиляди - или я е карал свещенник а ??? така че виж колата като кола каква е а не се подвеждай по приказки 
Alfa Forever!
| |
|
|
|
Za 80 h.km. e ясно, ама как реши че не 96 година, много ми харесва и вън и вътре нямам никакви забележки салона е като излязла от магазина имам чуството че никой не е сядал върте :-)
интересува ме какво ви е мнението за 145-та +и - струва ли си да си сменя Дедрата за нея.
| |
|
|
|
аз лично не бих сменил дедрата за 145-ца
96г. 145-ците преминават от боксерови към редови мотори, така че по-вероятно е колата да е регистрирана 96г.
единственно си заслужава ако ти нямаш а тя има климатик
| |
|
|
|
Имам си всичко, даже 2 врати повече :-) и ABS, е 2 Airbag-а нямам, единствено ме блазни че е 3 години по-млада и си мисля че е по-икономична.
Затова питам не ги познавам изобщо.
| |
|
Тема
|
Re: 145
[re: hf hpe]
|
|
| Автор | farnesin (Нерегистриран) |
| Публикувано | 17.06.04 11:11 |
|
|
Neshto si se oburkal - 145 i 146 zapochvat da se proizvejdat s motori twin spark ot nachaloto na 97 god. taka che niama nishto stranno taia kola da e boxer i da e ot 96, osobeno, ako e ot purvata polovina na 96
| |
|
|
|
няма да е по икономична
а и е по слаба като двигател
| |
|
|
|
shte harchi poveche shtoto e Alfa i shte e po skupa za podrushka shtoto e i Boxer
Alfa 155 2.0 16V Super
| |
|
Тема
|
Re: 145
[re: farnesin]
|
|
| Автор | mury_alfata (Нерегистриран) |
| Публикувано | 28.08.04 21:16 |
|
|
kolata si e mnogo hubava pri vsi4ki polojenia e po dobre ot dedra az imam 1.6 boxer i e extra
| |
|
|
|
|