Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:57 14.07.25 
Автомобили
   >> Alfa Romeo
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Jadosan sym!!!!нови  
АвторDinko (Нерегистриран)
Публикувано26.05.03 01:32

Abe njakoi moze li da me uspokoi, ako vyprosa mi e za uspokojavane.
Zivea v finlandia, kadeto kolita sa star6no skypi. Ta az si kupih alfa 92 1,7ie za 3000eur, toest 6000lv. I na posledak star6no mnogo hora mi se ebavat i mi kazvat 4e sym platil mnogo za neja. Pa i sega kato po4vat da iznikvat problemi mi stava po i po ebano 6toto sym sybiral pari za kola po4ti 3 godini ve4e. Ta mi trjabva mnenie po vyprosa, PLATIL LI SYM MNOGO. Kolata e na 160000km, bez razda, kupih ja s CD, i 100w koloni. I za sega vyrvi, ama malki problemi kato synkroto na 1rva i 2ra skorost, ne rabote6ti se svetleni i preeban "alfa control system", prosto me drznjat stra6no. Zatowa ako njakoi nameri njakakav si pvod da ne se depresiram mole vi se mi kazete, 4e mi se pla4e sega. Pyk tolkova si ja obi4am kolata.

Тема Бе луд ли си ?нови [re: Dinko]  
Автор jamie (Bad to the bone)
Публикувано26.05.03 09:24

Обичай си колата и се грижи за нея !
Ти да не мислиш че в България са без пари ?
Има евтини, ама такива са само таралясниците, а не хубавите и запазените.
Колкото до електрическите системи - те се водят най-слабото място на италианските коли. Огледай за кородирали контакти и съединения - оправи ги и ги намажи отгоре с вазелин (или използвай WD40-спрей). Той предпазва от окисляване по-нататък и ще ти спести проблемите.

UB40 !

Тема Re: Бе луд ли си ?нови [re: jamie]  
Автор Twin SparkМодератор (ентусиаст)
Публикувано26.05.03 12:22

100% syglasen, i na men predi vreme mi praviha takiva ataki predimno ot povyrhnostni drebni tarikat4eta...

Cuore Sportivo

Тема Re: Бе луд ли си ?нови [re: Twin Spark]  
Публикувано26.05.03 13:55

e mersi stra6no, malko se uspokoih, 4e v4era 6teh da poludeja. Behme se zabrali grupa prijateli i izvednjyz se okaza 4e sym edinstvenija s alfa, a drugite bjaha s japonski koli. I takava ebavka zapo4na, 4e naj nakraja mi pisna.
No pak mersi=)A zatowa 4e mislja 4e kolite v bulgaria sa bez pari ne e verno. znam 4e si struvat no moga da kezo 4e sa pone s 50% po evtini ot finlandia, novite i starite. Tuka protst iskat stra6no mnogo za mito.

Тема Re: Jadosan sym!!!!нови [re: Dinko]  
Автор soton (новак)
Публикувано26.05.03 21:03

Az karam edna Giulietta koiato mi otrovi zivota poslednite meseci dokato razbera che v Bulgaria nikoi ne poznava tezi koli i za tova pliuat po tiah.Okaza se che tia ne e vinovna - razglobih karburatorite dokato razbera che si imat benzinovi filtri i che sa zadrusteni 100%,a teia tapanari daze ne znaiat kude sa!
Goliama kola e Alfata!

Тема Re: Бе луд ли си ?нови [re: Dinko]  
Автор KGB (nkvd)
Публикувано26.05.03 21:11

Абре да ти имам проблемите, дето се вика.

Аз в момента си продавам БМВто и се враштам в Европа (в момента сам в С.Америка) и едвам ще дочакам времето да се кача в една 156 или 166...след около месец и половина....(нядавам се, дано не стане нещо). Преди БМВто имах Хонда Прелуд...абах ти бракмата...добре че я размазах (не бях аз виновен де) и ми дадоха парите от застраховката та си взех БМВто.....

Та ако ми следиш миселта.....аз минах от Хонда (прелуд) на БМВ (325 купе) а сега се надявам да мина на Алфа.

На този свят има две марки коли за истинските шофьори...Алфа и БМВ...изключвам екзотичните марки.

А това че си бил единствения с Алфа е най-готиното....

Редактирано от KGB на 26.05.03 21:13.

Тема Финландия и Алфанови [re: Dinko]  
Автор KGB (nkvd)
Публикувано26.05.03 21:27

Ето ти и нещо от човек в Финландия. Ако не разбираш англииски свиркаи ще превеждам.
ето ти и страничата на финландския клуб на алфа в случей че я нямаш...

http://www.carf.fi/

How common are Alfas in Finland? Is there a large interest in Alfas there?
Until recently Alfas were not that popular in Finland. Not surprisingly they were not thought to be a good car for sub zero temperatures. However, the 156 changed all this when it beat VW and Toyota (Finland’s most popular cars) in a Finnish winter motoring test (correct me if I’m wrong Jarmo). Finns seem to place even more faith in these tests than Brits and consequently the 156 sold like hot cakes in the more affluent areas of Southern Finland (cars are very. very expensive here). The 147 is also gaining in popularity but still faces stiff competition from the Golf, a firm Finnish favourite.

Редактирано от KGB на 26.05.03 21:29.

Тема Re: Jadosan sym!!!!нови [re: soton]  
Автор Twin SparkМодератор (ентусиаст)
Публикувано27.05.03 00:59

знаем ги къде са цедките. поздравления особено, ако след сглобяването карбураторите дават нисък разход

Cuore Sportivo

Тема Re: Jadosan sym!!!!нови [re: Dinko]  
Автор alfamilano (vliuben v Alfa)
Публикувано27.05.03 09:03

Abe karai si kolata i i se kefi max. zashtoto v kraia na kraishtata karash legenda pak i niama da jiveem s orlite ia:))

Тема MERSIнови [re: alfamilano]  
Публикувано28.05.03 00:43

e mersi stra6no mnogo. Prosto njamam dumi kolko dobre se po4ustwah sled kato pro4etoh wsi4kite wi statii. Ne znam 6to beh ispadnal v takava drepesia, sigurno 6toto vsi4kite prijateli sa s japonski koli, i vinagi stawa ebavane. Ama naj sme6noto 4e nikoi ne 6te da se systezavame 6toto pred vsi4ki skysah Audi 4 s 2,4 motor. I ot togava samo govorjat ama nikoi ne deistva. Ta pak mersi, i az sega 6te otida da si bija edin silen, silen ritnik v zadnika 4e 4ak za edna secunda sym pomislil 4e ALFA ne e vyrha na sveta
Haide 4ao, i dano kato se vyrna s alfata sled mesec v sofia, da moga da se sre6tna s njakoi ot vas.
pozdravi.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.