Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:31 17.05.26 
Автомобили
   >> Alfa Romeo
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Защо Алфите са толкова евтини на старо ??нови  
АвторKestrel (Нерегистриран)
Публикувано19.05.03 19:39

Защо ги продават по 5000 - 6000 лева десетгодишните Алфи ? По дефиниция ми се струва много яка кола, но явно има някаква уловка?

Тема Re: Защо Алфите са толкова евтини на старо ??нови [re: Kestrel]  
Автор Twin SparkМодератор (ентусиаст)
Публикувано20.05.03 00:43

лично това ме радва. разбирачите казват, че алфите са чупливи буклуци и никой не иска да ги купува.

Cuore Sportivo

Тема ETO ZASHTOнови [re: Kestrel]  
Автор Psycho (неграмотен)
Публикувано20.05.03 09:59

TURGOVIATA NA KOLI V EVROPEISKIAT SAIUZ, SE OSASHTESTVIAVA BLAGODARENIE (PO SKORO S POMOSHTTA) NA NEBEZIZVESTNITE KATALOZI "EUROTAX SCHWAKE", KOITO PREDPOLAGAM ZNAETE V KOIA DURZAVA SE IZRABOTVAT?!

TAKA CHE NE MOZE DA SE OCHAKVA EDIN GERMANEC (PRI USLOVIE CHE RODINATA MU UZ E NAI-DOBRATA V OBLASTTA NA AVTOMOBILOSTROENETO) DA OCENI EDIN AVTOMOBIL PROIZVEDEN V KONKURENTNA STRANA. TOCHNO PORADI TOZI FAKT VSICHKI NE NEMSKI KOLI SE OCENIAVAT TOLKOVA NISKO ILI IM SE NALAGAT ZVERSKI IMPORTNI TAKSI!

TOVA E POLOZENIETO.

MOZE DA SE KONSULTIRASH S KOITO POZELAESH TURGOVEC NA KOLI ILI ZASTRAHOVATEL. (SAMO DA NE E OT GORUBLIANE).

Тема absoliutno pravilno!!нови [re: Kestrel]  
Автор alfamilano (vliuben v Alfa)
Публикувано20.05.03 12:04

Tochno taka e, ima logika kak moje edin bokluk da e skap !!!i Estestveno horata predpochitat da si vzemat edno audi na 10 g. za 3500 ili golf 3 za 4500 v mesto niakakva si tapa chikidjiiska Alfa 155 minimum extri za 6000 (ako imash kasmet),bahti boklutsite!!!

Ei ma golemi razbirachi se izvadihte be hora!

Тема Eтoнови [re: alfamilano]  
Автор jamie (Bad to the bone)
Публикувано20.05.03 12:12

ти обаче нещо друго - бях в Милано преди година и половина.
И гледам - карат доста немски и МНОГО френски коли. Питам ги - абе защо така ? И отговора - нашите коли са скъпи и ненадеждни.

ПП: Не ми спори сега - цитирам хора дето единия кара Рено Меган, другия тъкмо си купи Ауди А4 защото Ланча от същия клас му е по-скъпа (говоря за ново А4).
ППП: За италианските коли е нужно да ги обичаш. Ако си рационален - няма да ти допаднат !

UB40 !

Тема Re: Eтo ти още нещонови [re: jamie]  
Автор Psycho (неграмотен)
Публикувано20.05.03 12:59

Аз бях в Италия преди 2 месеца.
По-точно в северна италия. Ако не сте запознати-това са едни от най-богатите райони в ЕС.
Та там италианците карат само немски коли!;)))))))
И то след 2002-ра година. Аз бях по-скоро жестоко депресиран отколкото изумен от тоя факт. Някво странно е само нови коли да гледаш. Но както и да е. Нови немски коли наистина са по хубави!;))))))))))

Но самата тема тук е защо са по ефтини старите италиански коли, а не новите?!! Нали така????

Така че кой къде е бил, и сравняването ни с разни хора от по развити страни е неудачно в случая.

Не искам да обиждам никой!!!

Тема Re: ETO ZASHTOнови [re: Psycho]  
АвторTurboDizelKombi (Нерегистриран)
Публикувано20.05.03 16:53

Това с швакето найстина е доста странно.
Преди малко повече от година като сравнявах за Golf III 1.8 90kc 3 врати без екстри - 6800лв, а за Nissan Primera 1.6 90кс. с много екстри (вкл.климатик) 5000лв. При това Примерата е един клас нагоре спрямо Голфа. Така че не само италианските ги пренебрегват (обезценяват по-бързо), а и англо-японските.

В Авто пазар като представят пазара на коли втора ръка дават и едни таблици за обезценяване на отделните модели които са преки конкуренти на представяната кола. Обикновенно Citroen, Opel, Ford и Fiat са сред най-много обезценяващите се ако в класацията липсват корейците де.

Тема No! [re: Kestrel]  
Автор Kuku ()
Публикувано20.05.03 20:02

Az moga da dam tochno braten primer:
Alfa 145-2.0 16v T.S. = 9600lv. NA INVALID
Kolata e '95 ili '96 godina, viarno s vsichki extri, no tova, prostete mi nahalstvoto, sa 11000lv. s mitoto
Che na men Bravo-to mi izliza 7000lv. kraina cena, a mislia, che ne e po-losho ot Alfa-ta, za da e s 4000lv. po-evtino!!!

Fiat Bravo 2.0-20v

Редактирано от Kuku на 20.05.03 20:04.

Тема Re: No!нови [re: Kuku]  
Автор33 (Нерегистриран)
Публикувано21.05.03 13:30

Алфа145/146 са по скъпи от Голфовете. От месец обикалям да си търся Алфа и съм като болен

Тема Re: ETO ZASHTOнови [re: TurboDizelKombi]  
Авторmladej (Нерегистриран)
Публикувано21.05.03 14:03

da be teq ot avto pazar kat se razpi6at mi obirat to4kite sabiral sam im vesnika 3 godini i tva e edin otli4en primer za subektivna jurnalistika teq vsi4kite im statii zavur6vat s:"e ne vseki moje da kara mercedes" i tva ako e kriterii ,a cenite det gi poblikuvat prosto dumi ne mi dostigat da opi6a kak taka na vurha na tablicata sa nemskite s nekvi nevijdani ceni a v mobile.de varvat po 50 evro napravo sa sme6ni a otnosno italqnskite koli takiva nebivalici se pi6at 4e prosto se pla6a teq sa italiano-mrazci!!!!!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.