|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
ne mi se misli
|
|
| Автор |
ivboje (скромния) |
| Публикувано | 05.04.03 00:48 |
|
|
pak mi padna nastroenieto tazi vecher. Chetoh za GM i FIAT kvi gi misliat tupite US globalisti ako kupat ALFA ili se kooperirat s FIAT - Stilo, AStra i ALFA147 - ednakvi, ALFA157 na swedska platforma ot SAAB  -ebati kefa. Tia amerikanci triabva samo kalapi sapun da proizvezhdat. Vzeh da se zamisliam dali da ne se zaglezhdam v BMW -tata - te edinstveni maj ste ostanat podchertano sportna marka sas svoi dvigateli na svoi platformi, che dazhe i krav na Rover prelivat.... Estestveno tova poslednoto ne naseriozno.ALFA IS THE BEST! To az vinagi sam smiatal, che ako ALFA ima izlachvane na gazela- BMW ima izlachvane na gligan . I sled kato me obzeha tezi loshi misli za badestata neizbezhnost - krasivoto vinagi umira parvo( da, ama ako pochnat da praviat ALFA na swedska platforma k'vo ste kazvat kolegite ot AUDI i VW za zdravina i katyrskata izdrazhlivost na svoite vozila???) - se setih za hubavoto vreme navan i za tova che nie srodnite dushi mozhem i da se srestnem na po bira i da obsazhdame na zhivo ALFA-problemite i ALFA-strastite si.
K'VO STE KAZHETE MOMCHETA ZA SRESTA?
| |
|
|
|
Ne se bezpokoi Alfa tvardo ste ostane italianska.........
Kakto vece pisah, dori i FIAT da bade kupen ot GM, ALFA,FERRARI i MASERATI ste si ostanat tvardo italianski.........tuk pocti vsicki govorat za tova
Zalko za Lancia
Sega kakvi novi modeli ALFA izlizat.......edin SUV,edno kupe V8 i oste vse v toja duh
A, i v momenta ALFA e po-dobre ot vsjskoga
Cuore Sportivo
| |
|
Тема
|
Re: ne mi se misli
[re: ivboje]
|
|
| Автор |
KGB (непознат
) |
| Публикувано | 06.04.03 07:31 |
|
|
Пичове спокойно бре всичко ще се оправи с Фиат...
Само да ви каза че Джани Аннели беше член на Федеръл Резерв на Щатите...единствения не американец....
Така че споко, кадето е текло пак ще тече....всичко е само поредната пародия.
Ако Фиат стане собственост на Дженерал моторс ще станем свидетили на революция в италия
| |
|
Тема
|
Re: Не разбирам защо ...
[re: KGB]
|
|
| Автор |
Bushman (maYJor) |
| Публикувано | 09.04.03 12:02 |
|
|
се притеснявате. И друг път е ставало въпрос какво ще се промени, ако GM купят Фиат. Лично аз не смятам, че ще настъпят радикални промени в дизайна на автомобилите, те и сега италианските дизайнери работят за много други фирми. Нито Форд промени вида на Ягуар и Волво, нито VW на Ламборгини и Бентли, така че и вашата любима марка вероятно ще се произвежда без видими изменения. Ако има промяна, тя вероятно ще бъде насочена към повишаване качеството на изработката, което определено е плюс за марката.
И ако смятате американските коли за безлични, значи изобщо не ги познавате. US автомобилната индустрия е създала такива класически шедьоври, които и след 100 години ще бъдат еталон за всички дизайнери.
| |
|
Тема
|
Re: Не разбирам защо ...
[re: Bushman]
|
|
| Автор | 33 (Нерегистриран) |
| Публикувано | 09.04.03 12:56 |
|
|
Нов собственик - нови правила, както и да го погледнеш. Само че защо да се притеснявам за неща които не зависят от мен. Историята на Алфа помни какви ли не междуличностни войни, това може да е нещо подобно. По-важна е новата стратегия на Алфа - "красотата не е достатъно"
Американските коли трудно се поддържат в България. С тия цолови резби една гайка не можеш да смениш
| |
|
Тема
|
Re: За резбите ...
[re: 33]
|
|
| Автор |
Bushman (maYJor) |
| Публикувано | 09.04.03 13:19 |
|
|
си абсолютно прав, за съжаление. Но все пак Додж Вайпър, Шевролет Корвет и Камаро, Форд Мустанг и фруги подобни трудно могат да бъдат наречени безлични. Аз самият карам Джип, ето го:
Тази кола е далеч от всякакво изящество, но също е имала интересна история. Първо е произвеждана от Бантам, после от Уилис Оверланд, а след войната - от АМС. През 80-те години Крайслер купува АМС, а през 95-та /мисля/ се обединява с Даймлер в концерна Даймлер-Крайслер. През цялото това време, от 1939 до днес, Джипът се произвежда почти без изменеия, независимо кой е собственик на фирмата. Затова и не мисля, че Алфа-Ромео ще изчезне като марка или пък ще се промени радикално.
| |
|
Тема
|
Re: Е, красиво и грозно ...
[re: ivboje]
|
|
| Автор |
Bushman (maYJor) |
| Публикувано | 11.04.03 09:29 |
|
|
са субективни понятия, въпрос на вкус, както се казва. Алфите наистина имат изящна линия, но ако си падаш по всъдеходи, просто няма как да я оцениш... Между другото, защо не съм виждал Алфа-кабрио? Би трябвало да се произвежда. Аз много харесвам кабриолетите, даже това е основния фактор да карам Джип. Ако има открита Алфа, това трябва да е много красиво нещо, иска ми се да го видя.
| |
|
|
|
Zasto njama Alfa Kabrio...... 
Ami,ce te imat kabrio oste predi polovinata ot proizvoditelite da imat.
Kazva se Alfa Spider i e divata klasika v zanra.......A za Alfa Zagato Kabrio pak da ne govorim.........
Cuore Sportivo
| |
|
|
|
Не съм казал, че няма, а че аз не съм виждал. Впрочем сега се сещам, че май съм го срещал този Спайдер. Разтърсих се из мрежата и намерих картинки. Ето тук има за , има характеристиките на всички модификации, а също и доста картинки. За другата, дето пишеш, не намерих.
Иначе хващат окото, спор няма.
Редактирано от Bushman на 11.04.03 10:33.
| |
|
Тема
|
Re: Е, красиво и грозно ...
[re: Bushman]
|
|
| Автор |
ivboje (скромния) |
| Публикувано | 11.04.03 22:37 |
|
|
нищо лошо за US cars. Не мога да коментирам защото не ги познавам. Ако сам честен преди 2 год. не сам имал такова отношение и кам ALFA. Само мога да кажа скромното си мнение - US cars=разхищение. Тези коли са правени само за америка. Продукт на консуматорско общество, е нищо лошо, но тук не се уважава това. Може би само в Русиа - и те са грандомани. Смятам, че след 1967г.(FORD Moustang) w US почти няма легенди, е вярно че бях фен на FORD Probe i wse o]e go hareswam....
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|