Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:03 05.05.26 
Здравна
   >> Алергии
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема за Мустаковнови  
Автор tswete (Алекс на 5 г.)
Публикувано06.10.09 09:23

Момичета, здравейте.
Отдавна не съм писала. Моят малък алергичен син поотрасна и алергиите зачезнаха. Останаха му стомашно-чревните проблеми, но при тях имах успех с хомеопатия.
Та въпросът ми е - моята кума има малко момиченце, на което се появиха обриви, които не изчезват от Нахкерцен на д-р Тайс и др. по-безобидни. Изписали са й кортикостероиди, но не са ги мазали. Бебето е на 6 м., само на кърма. Мисля, че е хубаво да я види Мустаков. Можете ли да ми помогнете с инфо дали още приема в МД и как става записването? Аз имам телефон само на частния кабинет.
Дали дават направления джипитата за алерголог?
Всяка инфо ще ми бъде от полза.
Много ви благодаря.
И успех в борбата с алергиите.
Не е само до духовност, въпреки това, което Тимотей е писал... Бая зор трябва.

Тема Re: за Мустаковнови [re: tswete]  
Автор Finch! (Retry)
Публикувано06.10.09 09:44

Здравей, дават се направления за педиатър и с него можеш да отидеш на преглед при детски алерголог. Мустаков приема и в Клиниката по алергология, аз утре съм там сутринта за тестове, но без направление и си заплащам по цените на Клиниката. Ще се опитам да взема телефон, но принципно отиваш вторник или сряда около 8ч сутринта и трябва да е там в 5-ти кабинет ако не се лъжа, от входа вляво, Детска алергология.

Автор ДaфнaМодератор (кукувица с ято)
Публикувано06.10.09 12:57

Приема с направление, но май не записва часове ... Мъжа ми беше водил детето преди две години за тест за алергии към упойки. Платил си е, но каза, че отпред била ужасна лудница. Така, че нека пита, дали се записва час и ако не- да прати някой там по-рано сутринта.
Успех и дано открият от какво са обривите!

Тема Re: за Мустаковнови [re: Дaфнa]  
Публикувано07.10.09 11:19

Много ви благодаря! Приятно е да видиш старите муцуни

!

Автор Finch! (Retry)
Публикувано08.10.09 14:14

Вчера не успях да пиша, но телефонът за записване в Клиниката по алергология е 02/9230231. Вчера записваха за 19-ти. Отиването е желателно да стане до 8.15ч, защото след това е лудница. Не те записват с час, а като брой пациенти за преглед и по реда на пристигането ти дават съответното номерче. Успех

Тема Re: за Мустаковнови [re: Finch!]  
Публикувано08.10.09 22:49

Здрасти, Финч!
Как мина твоят преглед?
Много благодаря за телефона. Моите хора след много мъки във вторник са успели да го издирят, но не са успели да получат кой знае каква информация. Затова в сряда са отишли и са имали късмет да влязат с бебето. Мустаков я е прегледал и е потвърдил АД. Предписал е диета за майката и малко изчакване с ваксината за бебето. Майката малко се е стреснала, защото се страхува от диагноза АД. А и Мустаков им е обяснил, че такива реакции са признак за по-късни дихателни и др. алергични проблеми и те лекинко са се стреснали. Но все пак поставянето на диагноза преди да са взимани лекарства и бебето да е мазано с кво ли не е чудесно начало. Надявам се да се отърват само с диетата. Все пак Алекс успя почти само с диета. Е, правеше и псевдокруп понякога, но и това се размина.
Финч, пиши вие как сте.

Тема Re: за Мустаков [re: tswete]  
Автор Finch! (Retry)
Публикувано09.10.09 14:48

Синът е вече първолак, били сме само на диета и хомеопатия и резултатът от днес вече официално - съвсем леки показатели за цъфтеж на житни растения, плесен, моркови, целина и цвекло. Много съм щастлива! Това не е било, като си спомня как повече от 6 месеца беше само на хляб, ориз и картофи, а Фризопепа го пи до 4.5г, направо не мога да повярвам.

Чукам на дърво, плюя през рамо и не знам къде съм, днес беше последното тестуване сутринта, нали не правят по повече от 12 алергена накуп, та ходихме няколко пъти. Това дето видях някакви си точици през лупа даже не мислех, че и горе изброените ще ги отчетат... Иначе, разбойникът ми е страхотен голям мъж, минава за трети клас, красавец, бе пу-пу. Вичко си заслужава! Минава и има изход. Наистина съм летяща

Тема Re: за Мустаковнови [re: Finch!]  
Публикувано09.10.09 18:56

Като ти чета жизнерадостния и прекрасен пост, си мисля да издиря Миленчето, Теди, Силвита и останалите бойни майчета. Да вземем да пуснем една отчетна тема. Би било чудесно всяка майка да посочи какъв е бил проблемът, на какво ниво в момента са реакциите, да споделим успехите си и пътя към тях. Мисля, че това ще повлияе много добре и на новите майчета - които сега се сблъскват с проблемите на алергичните реакции, с множеството некомпетентни педиатри и всякакви специалисти, които се изпробват върху децата. Като си помисля аз какъв рев изревах като ясно видях, че обривът излиза от миниатюрно количество АМ, какви щуротии изчетох в нета и колко всички вие тук ми бяхте полезни...
Радвам се, че децата вече са добре, че ужасът е отминал и че успехът ни е изпълнил с увереност за богато информиран и компетентен избор.

Автор Finch! (Retry)
Публикувано09.10.09 22:16

Ще бъда щастлива направо да ви видя всичките

Ей, има светлина!!!

Тема Re: за Мустаков [re: Finch!]  
Автор ДaфнaМодератор (кукувица с ято)
Публикувано14.10.09 14:51

Ами, ако имате някакви координати да направим една клубна срещичка :) За мен ще бъде голямо удоволствие :)

ПП. Само Теди знам къде да я намеря.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.