|
Тема
|
Клуб "Алергии" на 4 години
|
|
Автор |
hricava (запознат мъж) |
Публикувано | 23.05.08 00:24 |
|
Дами, въпреки, че клубчето някъде началото на април е имало годишнина и ровейки старите теми видях ,че тази година никой не се е сетил за това и въпреки че е мнооого на патерица все пак ви пожелавам за 4-тата годишнина по-малко проблеми с алергиите и повече време за хубавите неща от живота. И както е написала Finch! миналата година-На следващата годишнина да са по-малко минаващите и питащите тук!!!
| |
Тема
|
Re: Клуб "Алергии" на 4 години
[re: hricava]
|
|
Автор |
Millena (в почивка) |
Публикувано | 24.05.08 00:16 |
|
Честито за флагчето! Мноооого добър избор!
Честито и за рожденият ден!
Не съм минавала отдавна, за което се извинявам. С прекалено много проекти се занимавам напоследък, а тук има толкова много хора, които знаят и могат и помагат! Браво!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Finch! (Retry) |
Публикувано | 27.05.08 16:52 |
|
Пак да повторя думите си и нека сме живи и здрави!
Като минала по пътя, да дам увереност на всички, че край има! Да напомня, че най-важното е превенцията, да не си казваме "На мен ще ми се размине" и да се съобразяваме с индивидуалността на собствените си организми, да се научим да се грижим за себе си.
Благодаря на всички тук, на модераторите, на пишещите, на съветващите доктори!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Teди (в почивка) |
Публикувано | 28.05.08 10:22 |
|
Толкова много години
Тук намерих много отговори, подкрепа, утеха, кураж и добри приятели!
Дано добрите новини през новата годинка на клубчето са много повече!
Честито на новите модератори! Радвам се, че на пост отново са печени хора
Лека работа ви желая
| |
Тема
|
[re: Teди]
|
|
Автор |
m.a.y (ех, дафна) |
Публикувано | 30.05.08 21:09 |
|
Много се радвам да ви видя- Миленче, Финч,Теди.
Има още толкова много имена, на които трябва да се благодари за това, че създадохте този клуб и помагахте през всичките тези години. Приятно ми е да ви виждам, че сте тук :)
Искрено се надявам, че темите свързани с проблеми ще са все по-малко
Факта, че не се намери никой желаещ за модератор, за мен е много показателен Хората вече са информирани, ориентирани, преборват се успешно с всички проблеми и затова клубчето не е толкова активно, колкото преди години.
Дано и занапред да е все така!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Silvita (Up one level) |
Публикувано | 03.06.08 20:54 |
|
Честита годишнина на мнооого голяма патерица и съжалявам за пропуска Нека проблемите да са само спомен и алергиите да изчезват бързо и лесно, като все по-малко са засегнатите от тях (колкото и да е обратен тренда по света и у нас )
| |
|
|
|
|