Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 08:56 05.07.25 
Здравна
   >> Алергии
*Кратък преглед

Тема Клуб "Алергии" на 4 годининови  
Автор hricavaМодератор (запознат мъж)
Публикувано23.05.08 00:24

Дами, въпреки, че клубчето някъде началото на април е имало годишнина и ровейки старите теми видях ,че тази година никой не се е сетил за това и въпреки че е мнооого на патерица все пак ви пожелавам за 4-тата годишнина по-малко проблеми с алергиите и повече време за хубавите неща от живота. И както е написала Finch! миналата година-На следващата годишнина да са по-малко минаващите и питащите тук!!!

Тема Re: Клуб "Алергии" на 4 годининови [re: hricava]  
Автор Millena (в почивка)
Публикувано24.05.08 00:16

Честито за флагчето! Мноооого добър избор!
Честито и за рожденият ден!

Не съм минавала отдавна, за което се извинявам. С прекалено много проекти се занимавам напоследък, а тук има толкова много хора, които знаят и могат и помагат! Браво!

Тема Re: Клуб "Алергии" на 4 години [re: hricava]  
Автор Finch! (Retry)
Публикувано27.05.08 16:52

Пак да повторя думите си и нека сме живи и здрави!

Като минала по пътя, да дам увереност на всички, че край има! Да напомня, че най-важното е превенцията, да не си казваме "На мен ще ми се размине" и да се съобразяваме с индивидуалността на собствените си организми, да се научим да се грижим за себе си.
Благодаря на всички тук, на модераторите, на пишещите, на съветващите доктори!

Автор Teди (в почивка)
Публикувано28.05.08 10:22

Толкова много години

Тук намерих много отговори, подкрепа, утеха, кураж и добри приятели!
Дано добрите новини през новата годинка на клубчето са много повече!

Честито на новите модератори! Радвам се, че на пост отново са печени хора
Лека работа ви желая

Тема Re: Клуб "Алергии" на 4 годининови [re: Teди]  
Автор m.a.yМодератор (ех, дафна)
Публикувано30.05.08 21:09

Много се радвам да ви видя- Миленче, Финч,Теди.
Има още толкова много имена, на които трябва да се благодари за това, че създадохте този клуб и помагахте през всичките тези години. Приятно ми е да ви виждам, че сте тук :)
Искрено се надявам, че темите свързани с проблеми ще са все по-малко

Факта, че не се намери никой желаещ за модератор, за мен е много показателен Хората вече са информирани, ориентирани, преборват се успешно с всички проблеми и затова клубчето не е толкова активно, колкото преди години.
Дано и занапред да е все така!

Автор Silvita (Up one level)
Публикувано03.06.08 20:54

Честита годишнина на мнооого голяма патерица и съжалявам за пропуска

Нека проблемите да са само спомен и алергиите да изчезват бързо и лесно, като все по-малко са засегнатите от тях (колкото и да е обратен тренда по света и у нас )

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.