Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 03:32 05.07.25 
Здравна
   >> Алергии
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Уикипедия за Алергиите - кой е с нас?  
Автор MillenaМодератор (в почивка)
Публикувано09.08.06 18:11

Здравейте!

С hricava обсъждахме неговата идея да съберем инфото, което имаме за Алергиите в една енциклопедия. Ето какво откри той:

Вероятно познавате този тип, безплатни са, всеки може да пише и допълва.
Какво ще кажете да я направим по-добре?
Аз лично нямам много време, но мога да помогна с информация и "запълване" на дупки. Трябват поне 3-4 човека, колкото повече - по-добре. Да се разпределят задачите и постепенно да се обогатява.

Желаещи да се включат?

Редактирано от Millena на 09.08.06 18:15.

Тема Re: Уикипедия за Алергиите - кой е с нас? [re: Millena]  
Автор SilvitaМодератор (лежерна)
Публикувано09.08.06 20:52

Аз.

Автор dafna (с посл.буква А)
Публикувано09.08.06 22:53

Давайте задачите.

ПП. Само съм зле с преводите

Тема Re: Уикипедия за Алергиите - кой е с нас? [re: dafna]  
Публикувано10.08.06 10:21

Няма за превеждане. Инфо имаме доста тук, в клуба. Нещо като "скелет" вече има на сайта, предлагам да се разпределим по темите там и да си ги попълваме постепенно който, когато има време.

Автор hricava (запознат)
Публикувано10.08.06 11:49

Като за начало, който иска да помага не би било лошо да се регистрира-определено е по удобно и за наблюдение на направени промени от другите участници, а и така се наблюдава не само тази страница, а и свързаните с нея. Аз съм се регистрирал там с ника, който ползвам от тук и всеки може да види какво съм променил.Засега проучвам как се работи със системата и добавяма малко неща. Написаното до момента е от английската версия на wikipedia, но в съкратен вариант.Самото съдържание също може да се доразшири-в момента е кратко, а може да се попроменят заглавията и да се добавят нови точки. Самата статия касае Алергията като цяло и видовете алергени . За да се добави опита от този клуб следва да се напишат нови статии за алергичен ринит, конюктивит, сенна хрема, за видовете алергени по отделно и т.н. въобще разгледайте какво е направено тук на български и на други езици и ще видите че има какво да се направи по въпроса...

Тема Re: Уикипедия за Алергиите - кой е с нас?нови [re: Millena]  
Авторsneji_73 (Нерегистриран)
Публикувано10.08.06 15:22

Това е страхотно! Браво, Миленче и hricava!

Ами аз направо имам вече много готови Word files с мои консултации по нета.

Мога да се изгордея със стабилизирането на вече 5 бебчета

.

Само трябва да ги нагодя в по-изчистен вид за енциклопедично ползване.

Айде пак обществено-полезен труд :)))) А още не съм приключила с кърмаческите инициативи покрай ССК, ама аз там май няма да мирясам :)))

Друго освен мъжо да ми хвърли един пердах, не виждам, хихихи, ама съм готова на жертви в името на общественото благо и здравето на дечицата.

И аз съм в кюпа, исках да кажа, бройте ме! :)

Тема Re: Уикипедия за Алергиите - кой е с нас?нови [re: sneji_73]  
Публикувано10.08.06 21:37

Снежи, много се радвам на ентусиасти като теб

Браво и за постиженията ти!!! Страхотно е това и много удовлетворение носи!

Значи вече се посъбрахме. Предлагам Христо да води "операцията", така че като има концепция и груб скелет да си поемем всеки по нещо (това май го писах вече днес )
Радвам се, че ще се систематизират познанията и опита ни

Тема Re: Уикипедия за Алергиите - кой е с нас?нови [re: Millena]  
Автор dafna (с посл.буква А)
Публикувано10.08.06 21:46

Да, ще има нужда от координатор, иначе май ще стане каша или поне не добре направено.
Регистрирах се и сега разучавам как се действа вътре

Тема За Миленче!нови [re: Millena]  
Авторsneji_73 (Нерегистриран)
Публикувано10.08.06 23:59

Миленка, имам добри учители

...

тук от клуба .. можеш да се разпознаеш ...

Тема Re: За Миленче!нови [re: sneji_73]  
Публикувано11.08.06 11:51

Снежи, благодаря за комплимента, но ти от самото си идване носиш невероятен заряд, позитивизъм и ентусиазъм. А това е най-ама най-важното, за да помагаш, особено в такъв тип клуб!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.