|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема
|
Хронична уртикария
|
|
Автор |
killah (absolut`killah) |
Публикувано | 23.12.06 12:42 |
|
От 2-3м. насам имам хронична уртикария с неизяснен произход. Интересува ме лекува ли се и как?
| |
Тема
|
Re: Хронична уртикария
[re: killah]
|
|
Автор |
Millena (в почивка) |
Публикувано | 27.12.06 09:45 |
|
За 2-3 месеца и вече се нарича хронична? Лекува се, разбира се, просто ти трябва добър кожен лекар или алерголог, зависи каква е причината за нея.
Успех!
| |
Тема
|
[re: Millena]
|
|
Автор | killah (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.12.06 18:10 |
|
След 6 седмици се води хронична
| |
Тема
|
|
|
Автор | maia (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.01.07 19:46 |
|
Kakvo predstavliava?
| |
Тема
|
[re: maia]
|
|
Автор | Titi (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.09.07 11:04 |
|
Здравейте на всички.Искам да споделя моя проблем и ако някой от вас е теглил подобно нещо, моля за съвет.Уморих се да ходя по кожни доктори и алерголози, а също и да се тровя с лекарства.Вече от 3 месеца съм с червени петна, по ръцете и краката основно, които се появяват предимно сутрин, и до края на деня изчезват.Казаха ми че имам хронична уртикария.Моля ви за съвет.Какво да правя.Вече и аз не знам.
| |
Тема
|
[re: Titi]
|
|
Автор | killah (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.09.07 11:20 |
|
аз се мъча от една година. диагноза Уртицариа Хроник. и нищо. нито лекарствата ми действат добре, нито нищо.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Finch! (Retry) |
Публикувано | 27.09.07 13:48 |
|
Пробвали ли сте да установите от какво се активизира?
При мен винаги е било свързано с нервно пренапрежение и в досег с някои алергени. В повечето случаи ми е помагало за успокоение да се измия с минерална вода, хладка до студена.
| |
|
И дъщеря ми е с нещо подобно. Загубих няколко месеца и много пари за тестове в БГ, които не "улавят" алергия, за лекарствата, с които я отрових направо не ми се коментира... В момента чакам резултат от ДНК анализ /Германия/.
| |
|
Имам една приятелка с подобни симптоми вече почти година. Приличат на алергична реакция, отключиха се от пиене на Аугментин. Лежа в Алерголоията на Александровска, изпи сума ти и лекарства, видяха я какви ли не светила. И нищо. Така и не могат да разберат от какво е. Обостря се сутрин и вечер, сърби, червени големи петна по лицето и тялото. Случайно се видяха с друг мой приятел на обща сбирка и той й каза, че при подобни симптоми, отключване на реакцията след антибиотик и тежък грип, са му диагностицирали "серумна болест". Спряли всякакви лекарства и след една година от самосебе си се е оправило. А моята приятелка е в момента на хомеопатия и като че вече намаляват оплакванията, но не е съвсем излекувана още. ТО и годината скоро ще изтече, та не знам кое лекува - времето или хомеопатията.
Във всеки случай, след нейната "алергия" напълно спрях да давам съвети (мислех си, че поназнайвам нещичко покрай сина ми). Изключително нетипични реакции и много силни.
Дано намерите решение. Аз също мога да попитам за лекаря, който е диагностицирал серумната болест и дали нямаше някаква терапия все пак.
| |
Тема
|
[re: tswete]
|
|
Автор | mamika_anika (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.09.07 09:54 |
|
Лично аз ще бъда много благодарана за подобна информация.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
|
|