Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:04 13.07.25 
Здравна
   >> Алергии
*Кратък преглед

Тема Привет...наминах да се отчетанови  
Автор BgViki (Имам диване*2)
Публикувано29.02.08 13:06

Ние ходим на ясла
Да напомня че малкия е с алергия към всичко глутен съдържащо ..всичко останало малко по малко върнахме в менюто (само полезните неща де...и дума не може да става за шоколад, ядки и от сорта)
Случихме на ясла обаче
Храната е като навсякъде ... ако ви дам менюто за седмицата ще се уплашите
справяме се така .... Зиртек..поддържаща доза от 5 капки всяка сутрин и при изостряне по още пет капки вечер, но не повече от 10 дни (това от 17.09 досега) ..сутрин се храни вкъщи....на обяд не му дават хляб, но не могат да му извадят фидето от супата или брашното в соса на манджата ...следобяд....в повечето случаи му дават нещо различно от на всички останали(от кухнята взимат...някоя ябълка или нещо по-подходящо)...за останалите има или меденки или вафли с айрян ....вафлите ми ги дават на мен...да си хапна
Когато им казах че е с алергия...никой не ми обрна кой знае какво внимание.....до 3-тия ден....такъв обрив им направи че бяха побеляли докато отида да си го прибера...оттогава спазват до колкото могат това което съм им казала да не му дават..
Още в началото бях наясно че ще има проблем...все пак не може да седи гладен...освен това краде храна от околните ако успее...лапа бързо и гълта веднага..от страх да не му го вземе някой...но това е друга тема
Иначе сме здрави и не боледуваме
Каката ходи с градината на ски-училище...днес и е първия изпит
Отчетох се....сега ще изчета последните 5 страници, че след работа имам сили само да си легна....и не съм чела от страшно много време

Редактирано от BgViki на 29.02.08 13:08.

Тема Re: Привет...наминах да се отчета [re: BgViki]  
Автор bisi.s (неразбрана)
Публикувано05.03.08 08:50

Здравей Вики! За глутена прочети тук и ако имаш време и желание си поканена на конференцията.На 15.03 е за хора касаеща тази диета.Моето дете е на 12г и е на диета.Незнам как и доколко си запозната,но това което пишеш,че е на градина и хапва забранени неща е недопустимо.
Ако имаш въпроси ми пиши!

Редактирано от Silvita на 05.03.08 15:10.

Тема Re: Привет...наминах да се отчетанови [re: BgViki]  
Автор mamaradi (.)
Публикувано06.03.08 22:44

И фидето и брашното са опасни за детенце. Последиците са опасни не е проблема само в пъпките. Прочети линка, който ти е дала Биси. Успех ти желая.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.