|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
захранване под закрилата на Зиртек
|
|
| Автор | пpитecнeнa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 14.11.07 20:30 |
|
|
майчета мили,педито ме посъветва да захранвам под закрилата на Зиртек(давам Зиртек от около месец-повода неясни по причина(с подозрение,че са от малтофера) червени несърбящи петънца-изчезнаха от Зиртека)
детенцето ми няма твърдо поставена диагноза алергия на 20 месеца е,но получаваше обриви без логика и затова още не му бях давала млечни
сега въвеждам под закрилата на Зиртек,първо масло,телешко и няма реакция
въпроса ми е това реално захранване ли е или като спра зиртека ще трябва пак да почна да захранвам с млечните
благодаря предварително
| |
|
Тема
|
Re: захранване под закрилата на Зиртек
[re: пpитecнeнa]
|
|
| Автор |
Millena (в почивка) |
| Публикувано | 17.11.07 00:41 |
|
|
Винаги съм се чудела защо някои педиатри препоръчват това?! Че какъв е смисъла да даваш Зиртек и да захранваш, нали така може да се скрие евентуална реакция към храната и тогава каква изнформация бихме могли да имаме за това дали детето е приело добре новата храна или не.
Така че на въпроса ти - не, това за мен не е захранване. Въвеждай храните много бавно и с паузи от по 1-2 дни, за да знаеш какво се случва наистина.
Успех!
| |
|
Тема
|
[re: Millena]
|
|
| Автор |
Finch! (Retry) |
| Публикувано | 19.11.07 11:29 |
|
|
Това и аз не мога да го разбера, защо трябва да се подтиска нещо, което даже не се знае дали е налично... Не, това и за мен е объркване. Нали така ще въведем много храни и като спрем Зиртека ако направи реакция ще има да се чудим кое от всичкото може да е и следва принципът на изключването, т.е. връщаме се в началото и започваме отначало или цял живот ще си пием алергозани разни... Уф, ядосвам се, извинявай.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | gabbie (Нерегистриран) |
| Публикувано | 19.11.07 16:08 |
|
|
Аз също се присъединявам към мнението, че не е добре да използаваш Зиртек именно заради скриването на реакцията. На мен лекарката ми препоръча да продължа да захранвам Биляна като и давам Зиртек, въпреки че тя се беше изринала, но аз отказах да и давам. Спрях захранването.
| |
|
Тема
|
[re: gabbie]
|
|
| Публикувано | 21.11.07 15:51 |
|
|
аз си го обяснявам с това,че все пак дечко получава по разнообразна храна докато израсне периода с алергиите
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Millena (в почивка) |
| Публикувано | 12.12.07 23:55 |
|
|
Ами няма смисъл да получава разнообразна храна по този товарещ организма начин.
Всяко нещо - с времето си.
Изключително редки са случаите на толкова широка алергия, че да не може да се получи добре балансирано и разнообразно меню.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
gigikas (мама на Алекс) |
| Публикувано | 02.01.08 22:32 |
|
|
здравей, аз искам да те питам как изглеждаха тези петънца и къде по тялото се намират
защото и ние имам подобен проблем и се оправихме от Зиртек, ето тук съм ги описала наще петна
Алекс 07.12.2005г.<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от gigikas на 02.01.08 22:33.</EM></FONT></P>Редактирано от Silvita на 03.01.08 10:00.
| |
|
Тема
|
[re: gigikas]
|
|
| Публикувано | 07.01.08 12:49 |
|
|
gigikas нашите петънца бяха по различни-като ухапано от комар или друго насекомо
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | aз (Нерегистриран) |
| Публикувано | 09.01.08 11:34 |
|
|
Извинявай, но да не би да имате някоя бълха, която да хапе детето? Другото хапещо може да са акари. И за двете може да напръскаш цялата къща, всичко което е мека мебел, кревати, дюшеци, възглавници, с Биокил (има го в аптеките и струва около 8 лева). Това не е вредно за хората и трепе тия гадини. при нас също се появиха, опъпчи се детето, напръсках и сега всичко е ок. пробвай, нищо няма да загубиш.
| |
|
Тема
|
[re: aз]
|
|
| Публикувано | 11.01.08 08:23 |
|
|
твърдо не са бълхи (за акарите вече не знам)
освен това от Зиртека обрива изчезна
Вчера се престраших и го спрях зиртека,сега се моля да не се появят отново
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|