Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 08:13 01.11.25 
Здравна
   >> Алергии
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Някой има ли отзиви за козметика Eucerin?нови  
Автор mima (любопитна)
Публикувано05.04.05 16:12

Много ви моля мами, ако накой е ползвал козметиката на Eucerin от серията им с уреа и има впечатления да напише. Тук при нас няма Атодерм да не говорим че в някои аптеки не са и чували изобщо за нея и по принцип отказват да я търсят. Само на едно място намерих всичко на Юсерин и се чудя дали да не взема нея. Ако пък не сте доволни утре ще пътувам до София и ще търся Атодерм по аптеките. За Адвантан в момента не искам и да помислям защото трябва да я намажа от главата до петите т.е по цялото телце.

Тема Re: Някой има ли отзиви за козметика Eucerin?нови [re: mima]  
Автор MillenaМодератор (s interes)
Публикувано05.04.05 16:29

Не съм я ползвала, но съм чувала чудесни отзиви за нея. Дано някой с опит от първа ръка се включи.
А защо толкова здраво мазане трябва, какво е станало?

Тема Re: Някой има ли отзиви за козметика Eucerin?нови [re: Millena]  
Автормимa (Нерегистриран)
Публикувано05.04.05 16:32

Би ме някой по главата глупава да купим сокче със сламка от праскови

Тема Re: Някой има ли отзиви за козметика Eucerin?нови [re: Millena]  
Автор MillenaМодератор (s interes)
Публикувано05.04.05 16:46

Нямаше ли ябълково Да му се невиди
Ще отшуми като спреш дразнителя, не бой се. Няма ли да се справиш с Д-р Тайс просто или е по-зле Много съжалявам

П.П. Слагам си постинга тук в опит да мине през Дир-а, който иначе ту ми казва, че нямам право да пиша в клуба, ту че мнението вече съществува. Бъглива му работа

Автор миз (шест...)
Публикувано07.04.05 02:08

с урея не съм ползвала, но държах под контрол екземата на дъщеря си с обикновен овлажняващ крем и балсам eucerin. от всички кремове, които пробвах, той и действаше най-добре. по онова време серия на eucerin с урея нямаше, но предполагам, че и тя е добра . оправяйте се бързо!

Тема Re: Някой има ли отзиви за козметика Eucerin?нови [re: миз]  
АвторИвo (Нерегистриран)
Публикувано12.03.07 16:24

Здравейте,
с доста чувствителна кожа на лицето съм и след консултация с дерматолог от 3 години ползвам козметиката на EUCERIN- 5% UREA, както и шампоана също с 5% UREA. Отлична поносимост и е оптималната алтернатива за нанасяне след бръснене, тъй като продуктите не съдържат спирт.

Тема Re: Някой има ли отзиви за козметика Eucerin?нови [re: Ивo]  
Авторdesini18 (Нерегистриран)
Публикувано18.03.07 22:57

Ползвах при детето ми Атодерм-влоши се положението-просто при нас така се получи.Ползвах и Юсерин с 3%уреа-не ни помогна.,но знам,че в Германия и Австрия изписват на деца с АТОП.дерматит Юсерин омега 12%,като това "омега"е някакво масло!Помагало,но в България точно този препарат на Юсерин май не се внася.аз го търсих неуспешно във Варна.При къпане-отвара от сварени пшенични трици/от козметичен м-н или аптека /.В тази отвара кисне детето или след къпане се облива.
Досега само БАЛСАМ ИНТЕНЗИВ НА Д-Р ТАЙС/от 50 мл/ и ЕКСЦИПИАЛ с 4%уреа са помагали на детето.

Тема Re: Някой има ли отзиви за козметика Eucerin?нови [re: desini18]  
Автор an4na (непознат )
Публикувано30.03.07 01:56

Здравейте!
Включвам се от Австрия с диагноза на детенцето АД. При нас лекарите преписват, без да се замислят, Адвантан. Адвантан-а обаче е на кортизонова основа, а кортизона, не е тайна за никого вече, дава много странични ефекти. Така че, препоръката е Адвантан САМО, ако никой друг мазен крем не помогне и кожата е възпалена много.
Като превантивни мерки и педиатри, и дерматолози препоръчват къпане с бадемово или маслинено олио.

Автор an4na (непознат )
Публикувано30.03.07 02:01

П.С.
Eucerin имат добри продукти и често са наградени от независими организации, тестващи продуктите.

АвторBaля (Нерегистриран)
Публикувано21.09.07 01:34

Мажа с Юсерин моето детенце, което сега е на 5год. Има много суха кожа - бели и се главно коремчето - все едно, че има пърхут. Първоначално докторите смятаха, че има алергия /тогава беше на няколко месеца/, в последствие не могат да кажат с точност какво й е, но я определят като суха кожа. Единствено с Юсерин със съдържание на уреа кожата й се оправя. През зимата, когато кожата е по - суха, я мажа със съдържание на урея - 10%, а през лятото с - 3%. При къпане използвам измиващ душ флуид - 5%. Много съм доволна; докато го ползвам - кожата спира да се бели, видимо изглежда овлажнена, не омазнена. Понякога и аз си слагам от него, но рядко, тъй като ми излиза скъпо, а моята кожа е нормална - ефекта е хидратация, увлажняване, и пак казвам - не и омазняване. Също така е и без мирис.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.