Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:28 16.07.25 
Здравна
   >> Алергии
*Кратък преглед

Тема Петна след варицеланови  
Автор ayvi (оптимистка)
Публикувано23.03.07 11:36

Здравейте,
детето ми - 2г. преболедува Варицела. Имаше сравнително не много пъпки, а по лицето две-три. Оправи се и следите от пъпките се изчистиха. Аз обаче прихванах от него - на 27г. съм. Пъпките ми са толково много, че не ми се поглежда в огледалото. А по лицето ми буквално са едно до друга. Много се притеснявам как ще си изчистя петната след пъпките. Моля ви, ако някой го е приживявал и знае нещо ефективно или добър дерматолог, който да му е помогнал точно за това да пише.
Благодаря.

Тема Re: Петна след варицеланови [re: ayvi]  
Автор mamika_anika ()
Публикувано26.03.07 12:27

Контрактубекс.

Автор Teди (обещала)
Публикувано28.03.07 09:07

Контратубекс е чудесно предложение

Имай предвид, че след пъпките остават петна, които може да се скрият чак след месеци.
Пази мехурчетата от спукване, за да не останат белези. После пази коричките от обелване.

Желая ти бързо оздравяване и никакви поражения!

Тема Re: Петна след варицела [re: Teди]  
Автор ayvi (оптимистка)
Публикувано28.03.07 23:36

Благодаря ви момичета, чудесни сте!

Автор MillenaМодератор (в почивка)
Публикувано10.04.07 14:59

И аз ползвам Контрактубекс. Помага, но не така бързо колкото се надявах.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.