|
Тема
|
Ситни пъпчици по лицето ми
|
|
Автор |
hitrata_lisi4ka (мърр мяу) |
Публикувано | 23.02.07 00:51 |
|
Здравейте имам някакви ситни пъпчици по лицето,на групички и не само.Болят ме при допир,като леко изгаряне и от време на време ме сърбят,но не ги пипам.От една седмица са ми.Мажа се с алергозан и пия хапчета(също алергозан).Не съм яла или пила нещо което е необичайно за мен.Моля за съвет или насока какво е или от какво може да е предизвикано.Мислех,че ще отшумят за седмица,но уви не.
Единственият начин да се отървеш от изкушението е да му се отдадеш,но и това ще мине!!!
| |
|
може би дa отидеш нa дермaтолог. може дa е от хрaнa, при мен се получи aлергия от сиренето при положение че преди товa съм ялa хиляди пъти сирене. тaкa че е възможно дa е от хрaнa.
o4akvai vsi4ko ot vsi4ki daje i ot sebe si
| |
|
вчера бях на лекар оказа се,че е от лайков чай.
Единственият начин да се отървеш от изкушението е да му се отдадеш,но и това ще мине!!!
| |
|
Да, лайката може да е алерген. Освен да се стремиш да не натрупваш алергени сега и стискам палци бързо да отшуми!
| |
|
Аз съм на 20 късно ли е да придобия алергия или за такова нещо няма възраст?И как се придобива алергия?
| |
|
Имам копирани в една папка много статии и коментари, много обяснения и препоръки относно алергиите, ако ми дадеш мейл на лични ще ти пратя всички файлове накуп - ще си спестиш доста време ровене из интернет ако не друго!
| |
|
|
|
|