Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:19 03.07.25 
Здравна
   >> Алергии
*Кратък преглед

Тема алергичен ринитнови  
Автор veni1 ()
Публикувано12.12.06 09:36

Сина ми е с хреми от години , това лято го тестуваха и се оказа че има алергия - капковидни стандарти Д2 - тоест към влага и мухал. От както почна влажния сезон е сополив. От един месец наса - ужас , такъв сопол точи, жал ми е за него. Сега започнах да му давам кларитин и неоринактив в носа. Дано да помогне! Има ли други с такъв проблем и как се справяте?
Освен това го тестуваха общо за около 5 неща, а алергени - много - вможе да има алергия към още нещо , а да не я знаем?

Ицо - 9.02.2001, Маргита - 21.07.2005

Тема Re: алергичен ринитнови [re: veni1]  
Автор hricava (запознат)
Публикувано12.12.06 14:54

Ами какво да кажа. Аз тръгнах с моя син по този път с хремите. Накрая стигнахме до алергичен ринит. Лошото е, че GP изобщо не са наясно с това заболяване и лекууват ли лекуват хрема както те си знаят. Затова препоръчвам да прочетете тази брошура

. Мисля че на стр.8 пише,че преди да се превърне в алергичен преди това е бил инфекциозен ринит. Алерголожката направи изследвания на носа и един от показателите беше 10 пъти над нормата. След лекуването което предприе хремата рязко намаля като честота..

Тема Re: алергичен ринитнови [re: hricava]  
Автор veni1 ()
Публикувано13.12.06 07:10

При нас инфекц. ринити са от 3 г.
А какво е това изследване на носа???

Тема Re: алергичен ринит [re: veni1]  
Автор hricava (запознат)
Публикувано13.12.06 10:33

В микробиологичната лаборатория му взеха носен секрет и след това на резултатите единия от показателите Ео /не го знам точно какво значи/ при норма 0-1% неговия беше 11%. Алерголожката ни накара да купим френската ваксина ИРС19 и по схема му я пръскахме 10 дена и след това всичко беше в норма.

Тема Re: алергичен ринитнови [re: hricava]  
Автор veni1 ()
Публикувано13.12.06 20:25

ААА това ли , аз пък реших че има нов начин за изследване за алергии

Тема Re: алергичен ринитнови [re: veni1]  
Автор hricava (запознат мъж)
Публикувано14.12.06 09:19

Да това е но за съжаление късно-инфекциозния ринит вече е преминал в алергичен

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.