|
Тема
|
алергичен ринит
|
|
Автор |
veni1 () |
Публикувано | 12.12.06 09:36 |
|
Сина ми е с хреми от години , това лято го тестуваха и се оказа че има алергия - капковидни стандарти Д2 - тоест към влага и мухал. От както почна влажния сезон е сополив. От един месец наса - ужас , такъв сопол точи, жал ми е за него. Сега започнах да му давам кларитин и неоринактив в носа. Дано да помогне! Има ли други с такъв проблем и как се справяте?
Освен това го тестуваха общо за около 5 неща, а алергени - много - вможе да има алергия към още нещо , а да не я знаем?
Ицо - 9.02.2001, Маргита - 21.07.2005
| |
Тема
|
Re: алергичен ринит
[re: veni1]
|
|
Автор |
hricava (запознат) |
Публикувано | 12.12.06 14:54 |
|
Ами какво да кажа. Аз тръгнах с моя син по този път с хремите. Накрая стигнахме до алергичен ринит. Лошото е, че GP изобщо не са наясно с това заболяване и лекууват ли лекуват хрема както те си знаят. Затова препоръчвам да прочетете тази брошура . Мисля че на стр.8 пише,че преди да се превърне в алергичен преди това е бил инфекциозен ринит. Алерголожката направи изследвания на носа и един от показателите беше 10 пъти над нормата. След лекуването което предприе хремата рязко намаля като честота..
| |
|
При нас инфекц. ринити са от 3 г.
А какво е това изследване на носа???
| |
Тема
|
|
|
Автор |
hricava (запознат) |
Публикувано | 13.12.06 10:33 |
|
В микробиологичната лаборатория му взеха носен секрет и след това на резултатите единия от показателите Ео /не го знам точно какво значи/ при норма 0-1% неговия беше 11%. Алерголожката ни накара да купим френската ваксина ИРС19 и по схема му я пръскахме 10 дена и след това всичко беше в норма.
| |
|
ААА това ли , аз пък реших че има нов начин за изследване за алергии
| |
Тема
|
|
|
Автор |